Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:zamówiłam kotom taką nową karmę http://www.zooplus.pl/shop/tylko_u_nas/ ... tar/606575, ciekawe czy im posmakuje, przekonamy się w przyszłym tygodniu
Ja kupuje to jedzonko, od kiedy sie pojawilo w zooplus, czyli juz raz bylo. To paszteciki. I bardzo sie przyjelo - Tosia uwielbia, Marysia tez zjezaden pasztecik nie zostal wyrzucony
teraz znowu zamowilam i dzis bylo na sniadanie
a jakie smaki kupiłaś? bo ja cielęcinę, w poniedziałek powinna juz być u nas, bo mnie znowu zooplus zaskoczył pozytywnie i paczka już dzisiaj dotarła w moje strony
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:zamówiłam kotom taką nową karmę http://www.zooplus.pl/shop/tylko_u_nas/ ... tar/606575, ciekawe czy im posmakuje, przekonamy się w przyszłym tygodniu
Ja kupuje to jedzonko, od kiedy sie pojawilo w zooplus, czyli juz raz bylo. To paszteciki. I bardzo sie przyjelo - Tosia uwielbia, Marysia tez zjezaden pasztecik nie zostal wyrzucony
teraz znowu zamowilam i dzis bylo na sniadanie
a jakie smaki kupiłaś? bo ja cielęcinę, w poniedziałek powinna juz być u nas, bo mnie znowu zooplus zaskoczył pozytywnie i paczka już dzisiaj dotarła w moje strony
Kupiłam pakiet próbny, bo z jednym smakiem w takiej ilości moje koty by sobie nie poradziłyMuszą mieć różnorodność, a też jest ryzyko, że nie posmakuje wcale. Więc wzięłam pakiet i teraz już drugi raz
klaudiafj pisze:Haha ja się jeszcze załapałam, pewnie wykupiłam ostatni
U Ciebie mniejsze ryzyko porażki, bo masz więcej kotków i psa, to jest większa szansa, że trafisz w czyjeś gusta
klaudiafj pisze:Oo jaka biedniutka ;( a gdyby ja zaczac karmic butelka? Moze by sie udalo wypelnic jeszcze ten brak mamusi?
Moze to glupie, ale zupelnie nie wiem co innego mozna zrobic
mir.ka pisze:Ale mam dla Was newsa![]()
Kleo ma rujkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dowiedziałam się o tym juz w środę, bo jej Duza dzwoniła do mnie czy to mozliwe, bo przecież jest jeszcze młoda, ma niecałe 5 miesięcy, ale przecież to sie zdarza. W czwartek była u weta i potwierdził, choć był trochę zdziwiony, że tak wcześnie, bo jeszcze nawet nie ma stałych ząbków i waży 2 kg.
Zefir pisze:mir.ka pisze:Ale mam dla Was newsa![]()
Kleo ma rujkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dowiedziałam się o tym juz w środę, bo jej Duza dzwoniła do mnie czy to mozliwe, bo przecież jest jeszcze młoda, ma niecałe 5 miesięcy, ale przecież to sie zdarza. W czwartek była u weta i potwierdził, choć był trochę zdziwiony, że tak wcześnie, bo jeszcze nawet nie ma stałych ząbków i waży 2 kg.
Z moją Lady było to samo, 2 kg kota, 4 miesiące i 3 tygodnie skończone, a ta rujki dostała. Ledwo jej się ta jedna skończyła i za 2-3 tygodnie druga, jeszcze gorsza
.
MaryLux pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:Niektóre koty tak poprostu maja![]()
Mnie ciumkanie Fuksia wycisza i usypia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alcina i 12 gości