» Czw lip 28, 2016 1:20
Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS
Nie wiem jak sie grzecznie przywitać o 2:00 w nocy?
Ale tak... Nie spie, kiedy wszyscy przekładają sie z boku ma bok ja chodzę w kolko po mieszkaniu.
Uaktywnił mi sie zespół cieśni nadgarstka, ale juz w takim stopniu ze nie daje spac, bo nie dosc ze reka cierpnie to boli.
To juz poważniejsza sprawa, wiec zadecydowałam usunąć przypadłość operacyjnie. W sobote zarejestrowałam sie do ortopedy, poproszę o skierowanie na EMG (elektromiografia), na którym napewno wyjdzie moja dysfunkcja. Juz 3 lata temu miałam ta przypadłość ale zbagatelizowałam i nie zrobiłam z tym nic, poza przyjmowaniem jaki proszków i kilku ćwiczeń nadgarstkiem i dłonią. Teraz juz ide pod nóż.
Bardzo zależało mi na dostaniu sie do specjalisty dr. khalid-abou-el-omrena. Operował on moja teściowa dwukrotnie, kolano i palce u stop oraz koleżankę po fachu z jednej branży. Ta druga miała juz cieśni nadgarstków obydwu rak. Jedna operował wrocławski lekarz a druga wlasnie specjalista do którego ja chciałam sie dostać. Obdzwoniłam pol regionu, ale tesciowej znajomosci w branży ułatwiły mi go odnaleźć. Przyjmuje w Dzierżoniowie. 70 km ode mnie, ale warto jechac by on zajął sie moja przypadłością. Reka ktora operował u mojej znajomej jest w pełni sprawna, natomiast wrocławski specjalista zrobił operacje reki lewej tak, ze Anicie cierpnie Bark po tej operacji. Boje sie, ale nie mam wyjscia.
Kolejna noc nie przespana przede mna. Ból nasila w nocy, cierpnie cała reka zaczynajac od palca wskazującego i środkowego.
Zrozumiałbym jakbym nadużywała tego drugiego w wiadomym celu, ale mysle ze praca wykończyła mi rękę. Taka prawda...
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"