Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 14, 2016 11:01 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Dzień Świętego Walentego
To dzień dobry dla każdego!
W tym dniu wszyscy to wyznają,
że chcą kochać i kochają

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lut 14, 2016 11:25 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Dzień Świętego Walentego
To dzień dobry dla każdego!
W tym dniu wszyscy to wyznają,
że chcą kochać i kochają

Obrazek

lepiej przez cały rok niż raz w roku :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 14, 2016 11:30 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Kochamy się cały rok po cichu a w Walentynki mówimy o tym głośno... :ryk: :ryk:

Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie lut 14, 2016 11:32 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Kochamy się cały rok po cichu a w Walentynki mówimy o tym głośno... :ryk: :ryk:
podobno prawdziwa miłość nie potrzebuje słów...albo milczy albo mruczy :wink:

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 14, 2016 11:37 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:Kochamy się cały rok po cichu a w Walentynki mówimy o tym głośno... :ryk: :ryk:
podobno prawdziwa miłość nie potrzebuje słów...albo milczy albo mruczy :wink:

Obrazek

MRUCZY i to czasami głośno :kotek:
Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie lut 14, 2016 13:10 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Hej Gosiu :) Widzę, że i w Warszawie zrobiłyście sobie spotkanie :piwa: super! :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lut 14, 2016 13:45 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Hej Gosiu :) Widzę, że i w Warszawie zrobiłyście sobie spotkanie :piwa: super! :D

Spotkanie było super, kameralne i za krótkie :P Ale na takie cudowne spotkania to zawsze czasu jest za mało.
Teraz wróciłam ze spacerku z mężem, byliśmy w Parku karmić ptaki - w większości kaczki. Wstawiłam obiad i naturalnie usiadłam poczytać co u Was się dzieje. :piwa:

Gosiagosia

Post » Nie lut 14, 2016 14:01 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ale jesteście blisko siebie to nic nie stoi na przeszkodzie ponowić spotkanie ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie lut 14, 2016 14:04 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

klaudiafj pisze:Ale jesteście blisko siebie to nic nie stoi na przeszkodzie ponowić spotkanie ;)

Nie tak blisko ale jednak bliżej niż do Was. Marzę o takim większym spotkaniu, gdzieś gdzie byśmy mogły i odpocząć i pogadać i poszaleć :ryk: :ryk:
Myślę że takie spotkanie zorganizujemy jak już będzie ciepło czyli wiosną. :1luvu: :piwa:

Gosiagosia

Post » Nie lut 14, 2016 15:13 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Czesć Gosiu!
Super, że udało się spotkanie. Też mi się marzy taka wiosenna impreza w większym gronie, fajnie by było :D cały dzień gadania o kotach ;) bez złosliwych usmieszków i komentarzy. Ech, można pomarzyć...

Miłej niedzieli! :kotek:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Nie lut 14, 2016 15:43 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Mój niedzielny spacer, zdjęcia z komórki więc troszeczkę gorsze.
To jest Park Szczęśliwice, obok jest ekstra osiedle "Przy Parku" i wybajerzone wille, tu mieszkają Rubikowie i Anna Mucha. Uwielbiam ten Park, tu spacerowałam z dziećmi
i patrzyłam jak się park zmienia na lepsze.
To jest wyciąg i tor narciarski.
Obrazek
Obrazek
Tu mój mąż karmi kaczki.
Obrazek
Karmiki postawione dla ptaków, jest ich sporo ale ptaszków tam nie widziałam.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie lut 14, 2016 16:21 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiu, to przecież moja Łysa Góra z dzieciństwa na pierwszych zdjęciach! :mrgreen:
Aż mi się łezka w oku zakręciła. Nie wiem czy ludzie tam dalej pływają, ale jakies 30 lat temu na brzegu tych stawów było niezłe plażowanie :D A ile ja tam sie nałowiłam do słoika różnych wodnych zwierzątek, które potem hodowałam w mieszkaniu! Czuję się stara i coraz bardziej sentymentalna 8O

KatS

Post » Nie lut 14, 2016 16:26 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Gosiu, to przecież moja Łysa Góra z dzieciństwa na pierwszych zdjęciach! :mrgreen:
Aż mi się łezka w oku zakręciła. Nie wiem czy ludzie tam dalej pływają, ale jakies 30 lat temu na brzegu tych stawów było niezłe plażowanie :D A ile ja tam sie nałowiłam do słoika różnych wodnych zwierzątek, które potem hodowałam w mieszkaniu! Czuję się stara i coraz bardziej sentymentalna 8O

Kasiu wszystko jest tylko jeszcze piękniejsze. Wszystkie stawy połączone i porobione mostki, na tej Łysej Górze właśnie ten wyciąg zrobiony. Są też baseny i place zabaw i to nie tylko dla dzieci. Dla Ciebie porobię jeszcze więcej zdjęć abyś mogła powspominać.
Obrazek to właśnie nasza górka tylko z boku.

Gosiagosia

Post » Nie lut 14, 2016 16:31 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Dzięki Gosiu! :oops:
Na basenie też tam często bywałam, uczylismy się tam z kuzynem pływać :D A mój dziadek zawsze w soboty grał w parku w szachy i w karty z innymi starszymi panami na takich stolikach - szachownicach, a obok był statek z metalowych rurek dla dzieci do zabawy :D Fajne miejsce, dużo wspomnień mam z nim związanych.
U mnie w Katowicach też mamy blisko domu piękny park, to własciwie już Chorzów, ale parę kroków z mojego domu, niesamowite miejsce. Lubię takie oazy zieleni w srodku miast :)

KatS

Post » Nie lut 14, 2016 16:34 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Dzięki Gosiu! :oops:
Na basenie też tam często bywałam, uczylismy się tam z kuzynem pływać :D A mój dziadek zawsze w soboty grał w parku w szachy i w karty z innymi starszymi panami na takich stolikach - szachownicach, a obok był statek z metalowych rurek dla dzieci do zabawy :D Fajne miejsce, dużo wspomnień mam z nim związanych.
U mnie w Katowicach też mamy blisko domu piękny park, to własciwie już Chorzów, ale parę kroków z mojego domu, niesamowite miejsce. Lubię takie oazy zieleni w srodku miast :)

Kasiu stoliki jeszcze są, statek zmodyfikowany ale jest, basen odnowiony, zapraszam na wspomnienia :piwa:

Gosiagosia

[poprzednia][następna]