Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ojej a kim sa szczęśliwi rodzice??? To cudowne wieści, wlaśnie sobie myślałam że mam.nadzieje ze rodzeństwo pójdzie w pakiecie
Klaudia nawet nie myślałam ,żeby je rozdzielać, szukałabym domku aż do skutku. Gdybyś Ty je widziała jak śpią razem przytulone , albo jak się bawią. Gdy mały był chory to siostra się ciągle do niego tuliła.
Jak wysłałam zdjęcie małych tulących się do siebieto decyzja była - bierzemy obydwa. Choć to jeszcze potrwa ponad miesiąc bo małe dopiero gdzieś pod koniec października będą do adopcji, a domek przez ten czas spokojnie przygotuje wszystko na ich przyjęcie.
A Axelek w przyszlości Luca będzie jeszcze u mnie do przyszłego tygodnia.
mir.ka pisze:a i jeszcze jedno, gdyby Was to ciekawiło to cała trójka małych jest już zarezerwowana
a Alusia i Benuś idą w pakiecie
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ojej a kim sa szczęśliwi rodzice??? To cudowne wieści, wlaśnie sobie myślałam że mam.nadzieje ze rodzeństwo pójdzie w pakiecie
Klaudia nawet nie myślałam ,żeby je rozdzielać, szukałabym domku aż do skutku. Gdybyś Ty je widziała jak śpią razem przytulone , albo jak się bawią. Gdy mały był chory to siostra się ciągle do niego tuliła.
Jak wysłałam zdjęcie małych tulących się do siebieto decyzja była - bierzemy obydwa. Choć to jeszcze potrwa ponad miesiąc bo małe dopiero gdzieś pod koniec października będą do adopcji, a domek przez ten czas spokojnie przygotuje wszystko na ich przyjęcie.
Widziałam jakie są razem słodkiemaluszki powinno się od razu brać po dwa żeby miały towarzystwo które znają do zabawy i nie tylko
nawet myślałam że fajnie brać od razu trzy
![]()
Axelek będzie miał rodzeństwo ?
Dziś się Tosia tulila do Kitusi)))
FElunia pisze:mir.ka pisze:a i jeszcze jedno, gdyby Was to ciekawiło to cała trójka małych jest już zarezerwowana
a Alusia i Benuś idą w pakiecie
![]()
![]()
Super! Cieszę się.
mir.ka pisze:Sylwuś tym razem mam dwa małe a nie jedno. Były przyniesione do schroniska, ale tam nie trafiły, tylko do mnie, bo tam to![]()
![]()
![]()
, kto by je karmił co kilka godzin, nawet w nocy, przecież by nie przeżyły
. Były strasznie wychudzone, nawet myślałam ,ze są młodsze niz mi powiedziano, ale jak nabrały ciałka, to wiem ,że wet się nie mylił
mir.ka pisze:znowu miałam bezsenną noc, bo Benusiowi się pogorszyło i zaraz rano musielismy jechać do weta, jak na razie sytuacja opanowana, choć mam nieźle, bo co godzinę muszę podawać mu kroplówkę![]()
kciuki bardzo potrzebne![]()
trzymajcie mocno
FElunia pisze:
mir.ka pisze:Co ja przeżyłam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, miałam za swoje , ze aż
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Małe mi się pochorowały, szczególnie z Benusiem , było bardzo źleOd środy byłam codziennie z nimi u weta, miałam ciężkie dni i bezsenne noce, bo małym nad razem zawsze się pogarszało. Najgorzej było w nocy z czwartku na piątek, mały był tak słaby , ze już najgorsze myśli chodziły mi po głowie
![]()
![]()
![]()
Rano jak tylko mąż wrócił z pracy pojechaliśmy do weta, Benuś miał bardzo niska temperaturę i strasznie spadł na wadze, ważył tylko 220g
Dostał zastrzyki, kroplówkę, miał biedaczek założony wenflon w tylną łapkę i w domu musiałam mu przez cały dzień co godzinę podawać kroplówki, a w nocy co dwie
![]()
Na szczęście małym wrócił apetyt, jedzą jak szalone, nawet już mokre z miseczki. Jest dobrze.
Zaraz jeszcze do weta.
mir.ka pisze:dziękuje bardzo za troskę jesteście kochani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
małe już dobrze, jedzą mokre i rozrabiają, Kaja też w miarę dobrze
później napiszę więcej
mir.ka pisze:Axelek będzie miał kolegę , ma trochę ponad rok
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ojej a kim sa szczęśliwi rodzice??? To cudowne wieści, wlaśnie sobie myślałam że mam.nadzieje ze rodzeństwo pójdzie w pakiecie
Widziałam jakie są razem słodkiemaluszki powinno się od razu brać po dwa żeby miały towarzystwo które znają do zabawy i nie tylko
![]()
a co Kitusia na to? podobało jej się?
Axelek będzie miał kolegę , ma trochę ponad rok
Myszolandia pisze:- Ty widziałeś,ona ma jakiegoś winkla chyba,tam pod lewym okiem,to się umalowała tak jakby jej ktoś przy...pieKOTniczył nie ?
- No właśnie,coś mi się zdawało,że coś niehalo,ale ja byłem(am) grzeczny(a) w nocy
barbarados pisze:Super![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Śliczne potwory![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:Ale wspaniałe wiadomości, wszystkie juz maja chatki![]()
![]()
![]()
Takie małe frendzelki sa cudownepozniej kot juz robi sie poważniejszy w swoim zachowaniu, chociaż czasami jak głupawka dopadnie futrzaka to trzeba przeszkody z drogi usuwać
![]()
Fuksik rośnie w oczach, on bedzie dużym kocurem, ma potężne łapyDokazuje Moli, ta znosi wszystko, nawet klepanie po dupsku
![]()
Pozdrowionka i miłego dzionka
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ojej a kim sa szczęśliwi rodzice??? To cudowne wieści, wlaśnie sobie myślałam że mam.nadzieje ze rodzeństwo pójdzie w pakiecie
![]()
a co Kitusia na to? podobało jej się?
Axelek będzie miał kolegę , ma trochę ponad rok
Myślałam, że się zaczną wylizywać, ale nie - podobało się chyba obu, a Kitusia trochę była zaskoczona![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości