Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 22, 2015 18:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w D

MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto wrz 22, 2015 19:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w D

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 22, 2015 19:36 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:Ojej a kim sa szczęśliwi rodzice??? To cudowne wieści, wlaśnie sobie myślałam że mam.nadzieje ze rodzeństwo pójdzie w pakiecie :)

Klaudia nawet nie myślałam ,żeby je rozdzielać, szukałabym domku aż do skutku. Gdybyś Ty je widziała jak śpią razem przytulone , albo jak się bawią. Gdy mały był chory to siostra się ciągle do niego tuliła.
Jak wysłałam zdjęcie małych tulących się do siebie :wink: to decyzja była - bierzemy obydwa. Choć to jeszcze potrwa ponad miesiąc bo małe dopiero gdzieś pod koniec października będą do adopcji, a domek przez ten czas spokojnie przygotuje wszystko na ich przyjęcie.
A Axelek w przyszlości Luca będzie jeszcze u mnie do przyszłego tygodnia.

Widziałam jakie są razem słodkie :) maluszki powinno się od razu brać po dwa żeby miały towarzystwo które znają do zabawy i nie tylko :) nawet myślałam że fajnie brać od razu trzy :)
Axelek będzie miał rodzeństwo ?

Dziś się Tosia tulila do Kitusi :))))
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto wrz 22, 2015 19:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

mir.ka pisze:a i jeszcze jedno :wink: , gdyby Was to ciekawiło to cała trójka małych jest już zarezerwowana :D a Alusia i Benuś idą w pakiecie :ok:

:ok: :ok: :ok: Super! Cieszę się.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Śro wrz 23, 2015 8:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:Ojej a kim sa szczęśliwi rodzice??? To cudowne wieści, wlaśnie sobie myślałam że mam.nadzieje ze rodzeństwo pójdzie w pakiecie :)

Klaudia nawet nie myślałam ,żeby je rozdzielać, szukałabym domku aż do skutku. Gdybyś Ty je widziała jak śpią razem przytulone , albo jak się bawią. Gdy mały był chory to siostra się ciągle do niego tuliła.
Jak wysłałam zdjęcie małych tulących się do siebie :wink: to decyzja była - bierzemy obydwa. Choć to jeszcze potrwa ponad miesiąc bo małe dopiero gdzieś pod koniec października będą do adopcji, a domek przez ten czas spokojnie przygotuje wszystko na ich przyjęcie.

Widziałam jakie są razem słodkie :) maluszki powinno się od razu brać po dwa żeby miały towarzystwo które znają do zabawy i nie tylko :) nawet myślałam że fajnie brać od razu trzy :)

a co Kitusia na to? podobało jej się?
Axelek będzie miał kolegę , ma trochę ponad rok
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro wrz 23, 2015 8:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

FElunia pisze:
mir.ka pisze:a i jeszcze jedno :wink: , gdyby Was to ciekawiło to cała trójka małych jest już zarezerwowana :D a Alusia i Benuś idą w pakiecie :ok:

:ok: :ok: :ok: Super! Cieszę się.

dzięki :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 23, 2015 9:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

mir.ka pisze:Sylwuś tym razem mam dwa małe a nie jedno. Były przyniesione do schroniska, ale tam nie trafiły, tylko do mnie, bo tam to :strach: :strach: :strach: :strach: , kto by je karmił co kilka godzin, nawet w nocy, przecież by nie przeżyły :( . Były strasznie wychudzone, nawet myślałam ,ze są młodsze niz mi powiedziano, ale jak nabrały ciałka, to wiem ,że wet się nie mylił :oops:

Miruś,mogę tylko tyle CI napisać na to : <3
Jakie te dzyndzle mają szczęście,ze Ty tam jesteś <3
mir.ka pisze:Obrazek

ehh,szkoda,że taka płochliwa jest....

ach...juz nic :( <3
mir.ka pisze:znowu miałam bezsenną noc, bo Benusiowi się pogorszyło i zaraz rano musielismy jechać do weta, jak na razie sytuacja opanowana, choć mam nieźle, bo co godzinę muszę podawać mu kroplówkę :strach:
kciuki bardzo potrzebne :ok:
trzymajcie mocno :ok:

Bardzo mocno trzymam

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok:
:ok: :ok:
:ok:

Axelek,a co to
to nie co to
tylko ogrrromne koto <3

Cudaś Loveś :1luvu:
FElunia pisze:Obrazek

- Ty widziałeś,ona ma jakiegoś winkla chyba,tam pod lewym okiem,to się umalowała tak jakby jej ktoś przy...pieKOTniczył nie ?
- No właśnie,coś mi się zdawało,że coś niehalo,ale ja byłem(am) grzeczny(a) w nocy

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mir.ka pisze:Co ja przeżyłam :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: , miałam za swoje , ze aż :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
Małe mi się pochorowały, szczególnie z Benusiem , było bardzo źle :placz: Od środy byłam codziennie z nimi u weta, miałam ciężkie dni i bezsenne noce, bo małym nad razem zawsze się pogarszało. Najgorzej było w nocy z czwartku na piątek, mały był tak słaby , ze już najgorsze myśli chodziły mi po głowie :placz: :placz: :placz: :placz: Rano jak tylko mąż wrócił z pracy pojechaliśmy do weta, Benuś miał bardzo niska temperaturę i strasznie spadł na wadze, ważył tylko 220g :cry: Dostał zastrzyki, kroplówkę, miał biedaczek założony wenflon w tylną łapkę i w domu musiałam mu przez cały dzień co godzinę podawać kroplówki, a w nocy co dwie :cry:
Na szczęście małym wrócił apetyt, jedzą jak szalone, nawet już mokre z miseczki. Jest dobrze.
Zaraz jeszcze do weta.

Kurde,Miruś,do pisania horrorów to się nadajesz idealnie
Aż mi ciary przeszły,jak czytałam,ale już wszystko dobrze?mam nadzieję
Zaraz pewnie doczytam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
mir.ka pisze:dziękuje bardzo za troskę jesteście kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
małe już dobrze, jedzą mokre i rozrabiają, Kaja też w miarę dobrze
później napiszę więcej

No właśnie !!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
mir.ka pisze:takie jesteśmy śliczne, fotki z wczoraj
Obrazek

Jeżusz :oops: :oops: :oops:

młody,we no nie zasłaniaj mi,bo zara sąsiad tu zajrzy

ja mu zaraz zajrzę,wrrrr,mrrrr

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mir.ka pisze:Axelek będzie miał kolegę , ma trochę ponad rok

Wołaj Miruś fotki ,wołaj,ja kcem Axelka oglądać :oops:
A Masz wieści jakieś o Myszuni maleńkiej ? jakieś foteczki cy cuś ? :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro wrz 23, 2015 9:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w D

jak zwykle Twoje wpisy obłędne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Myszunię czasami widuję, bo ona mieszka na moim osiedlu i nieraz jak idę z listami na pocztę to specjalnie robię to po południu ,zeby ją zobaczyć, bo ona mieszka na parterze, w dość spokojnym miejscu i wychodzi na zewnątrz.
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 23, 2015 10:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w D

Super :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Śliczne potwory :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro wrz 23, 2015 10:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w D

Ale wspaniałe wiadomości, wszystkie juz maja chatki :201461 :201461 :201461
Takie małe frendzelki sa cudowne :mrgreen: pozniej kot juz robi sie poważniejszy w swoim zachowaniu, chociaż czasami jak głupawka dopadnie futrzaka to trzeba przeszkody z drogi usuwać :mrgreen:
Fuksik rośnie w oczach, on bedzie dużym kocurem, ma potężne łapy :mrgreen: Dokazuje Moli, ta znosi wszystko, nawet klepanie po dupsku :ryk:

Pozdrowionka i miłego dzionka :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro wrz 23, 2015 11:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:

Myślałam, że się zaczną wylizywać, ale nie - podobało się chyba obu, a Kitusia trochę była zaskoczona :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro wrz 23, 2015 11:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

Myszolandia, Twoje komentarze są fantastyczne! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Myszolandia pisze:- Ty widziałeś,ona ma jakiegoś winkla chyba,tam pod lewym okiem,to się umalowała tak jakby jej ktoś przy...pieKOTniczył nie ?
- No właśnie,coś mi się zdawało,że coś niehalo,ale ja byłem(am) grzeczny(a) w nocy

Mam wrażenie, że dokładnie tak to wygląda :D A kiedyś nawet Felicita zlizała mi cień z powieki, gdy się nad nią pochyliłam, by ją wymiziać. Pewnie uznała, że jest nietwarzowy ;)

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Śro wrz 23, 2015 16:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w D

barbarados pisze:Super :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Śliczne potwory :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

te małe są tak podobne ,ze zawsze się zastanawiam , które złapałam :)
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 23, 2015 16:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w D

Moli25 pisze:Ale wspaniałe wiadomości, wszystkie juz maja chatki :201461 :201461 :201461
Takie małe frendzelki sa cudowne :mrgreen: pozniej kot juz robi sie poważniejszy w swoim zachowaniu, chociaż czasami jak głupawka dopadnie futrzaka to trzeba przeszkody z drogi usuwać :mrgreen:
Fuksik rośnie w oczach, on bedzie dużym kocurem, ma potężne łapy :mrgreen: Dokazuje Moli, ta znosi wszystko, nawet klepanie po dupsku :ryk:

Pozdrowionka i miłego dzionka :201461

Fuksik moze i Moli dogoni z docelowa wagą :wink: , moze mu to zajmie do końca tego roku :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro wrz 23, 2015 16:21 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13- znowu małe

klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:

Myślałam, że się zaczną wylizywać, ale nie - podobało się chyba obu, a Kitusia trochę była zaskoczona :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

moze nie spodziewała się tego ze strony Tosi, następnym razem będą czułości :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]