Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2015 19:54 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

kto sie odważył ? :wink:
Niech im się wiedzie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
P.S. pół postu mi wysłało :?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lis 08, 2015 20:30 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

4 rodziny w sumie sie odwazyly :D Zenek zostal w Katowicach i ma teraz starszego brata Ferdka, Tadek pojechal do Chorzowa i ma teraz starszego brata Gacka rasy maine coon i brata zolwia Leona :D Frania jest teraz Tosia i mieszka w Bytomiu, a moj ulubieniec pojechal dzisiaj do Sosnowca :D Tadek i Antek trafili do moich znajomych z pracy :)
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Nie lis 08, 2015 20:38 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kira to sa cudowne wiadomości!!!
Pewnie teraz smutno w domu :P
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lis 08, 2015 20:49 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

No smutno smutno... i cicho :(
Obrazek

jou

Post » Nie lis 08, 2015 20:56 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

:201428 :201428 :201428 :201428 :201428 :201428

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lis 09, 2015 12:02 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Nie płakaj :201428 Przytul się do Kota Nixona i się pocieszajcie nawzajem :ok:
Taka kolej rzeczy. Najważniejsze, że kociaki dobrze trafiły! I będziesz miała z niektórymi stały kontakt :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon lis 09, 2015 16:06 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Ano bede. W sobote jade do Zenka np w odwiedziny :D
Tadek juz podobno sie dogadal z maine coonem i zolwiem i razem rozrabiaja :)
Okropnie sie czuje. Przeziebilam sie i od piatku trzyma mnie bardzo mocny katar. Kicham non stop. Nie ma nic bardziej wykanczajacego w chorobie niz katar... Upieklam dzisiaj chleb z ziarnami w multicookerze. Ciagle nie rosnie mi taki jakbym chciala. Chyba wroce do tradycyjnych drozdzy bo te suche to pic na wode.
Robie dzisiaj szkatulke na wyzwanie sklepu Paper Concept. Czas jest do jutra. I tak nie wygram, bo ludzie tam robia super skomplikowane kartki i w ogole wow, ale co tam :D
Zaczelam sobie robic stronke internetowa z moimi pracami. w sumie tak dla siebie bo i tak nikt jej nie znajdzie :D
Obrazek

jou

Post » Pon lis 09, 2015 16:16 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

jou pisze:Zaczelam sobie robic stronke internetowa z moimi pracami. w sumie tak dla siebie bo i tak nikt jej nie znajdzie :D

Super! Ja też tak z początku zrobiłam, a później się jakoś ludzi zebrało :wink:

Ciekawe to wyzwanie Fajne, pastelowe kolory trzeba do niego wykorzystać :D Akurat mam na takie fazę i sama bym w takiej tonacji ozdobiła sobie skrzynkę.
I jestem pewna, że zdołałabyś wykonać taki chustecznik, jak na dole strony na blogu (motyle i koronka), a jest przecież przepiękny. Prosty, stylowy i przepiękny. Nie trzeba od razu cudów na kiju wymyślać, by przedmiot zachwycał :)

Aia

Post » Pon lis 09, 2015 18:44 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Ja zrobiłam te szkautlke taka zimową, mroźną. Jutro Wam pokażę jak będzie lepsze światło do zdjęć.
Czekam na jakieś wieści od Antka... miały byc regularnie... Nie wiem czy tez tak macie, ale nieslownosc u ludzi doprowadza mnie do szalu. Jak ja mowie, ze zadzwonei o 17 w piatek, to dzwonie o 17 w piatek. A nie o 18:30 np.
Obrazek

jou

Post » Pon lis 09, 2015 19:00 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Jou sciskam mocno

Ciesze sie niezmiernie ze kociaki maja dom. Odwalilas kawal dobrej roboty!

Jak chlopaki sie czuja bez maluchow?
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon lis 09, 2015 19:29 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Chlopaki dobrze, ja gorzej :D Chociaz nie wiem czy w weekend nie przejade sie do weta z Batmanem. Schudl 200g od wrzesnia. Trudno mi ocenic czy to duzo, czy nie. Teraz wazy 3,8, moze wy wiecie? Wydaje mi sie, ze gorzej mu sie je po tym czyszczeniu zebow.
Obrazek

jou

Post » Wto lis 10, 2015 10:20 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Halo halo dziewczeta! Co mysliscie o Batmanie? W sumie wczoraj jadl ladnie, M tez go nakryl jak buszowal w poszukiwaniu suchej karmy... Moze to Nixon go tak goni i ma wiecej ruchu stad ta utrata wagi :D
Uwaga uwaga to jest moja szkatulka na wyzwanie, a w sumie pudelko na herbate. Dostepne jesli ktos chce kupic :D

Obrazek
Obrazek

jou

Post » Wto lis 10, 2015 11:55 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Cześć Jou :)
Ładna szkatułka :) Idealna na prezent pod Choinkę :D
Wczoraj sobie zaplanowałam, że przy najbliższej wizycie w Warszawie wybiorę się do PaperConcept :)
Oglądałam sobie tez filmik instruktażowy, jak się robi ceramiczne ozdoby (bo bardzo bardzo mi się coś takiego spodobało i miałam pomysł, że może sama zrobię?). Okazało się, że czas w jakim powstaje taka jedna pierdółka, to... uwaga, tydzień! W tym ok 12 godzin w piecu x2 :? Ochota mi jakoś uleciała... Chyba zajmę się czymś innym :mrgreen:

Co do Batmana, to nie wiem :( Możliwe, że ma więcej ruchu i dlatego zrzucił te dkg. A sierść ma ładną, nieposklejaną, nie sterczy? W pyszczku się wszystko ładnie zagoiło? Ilościowo zjada tyle samo, co zawsze?

Aia

Post » Wto lis 10, 2015 17:25 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Super szkatułka, tak jest idealna na prezent :)

Nie znam tego sklepu - muszę tam zajrzeć :) Czekam na Twoją stronę Kiruś ;p

A może Batman urósł :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lis 11, 2015 12:09 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

Haha moze urosł :D
Klaudia Paper Concept to mekka rekodzielnikow. Serio. Tam jest absolutnie wszystko.
Okej zrobiłam stronke, jest juz dostepna. Mam wykupiona domene na .pl ale jeszcze musze przemyslec przeniesienie tam stronki, bo stronke zrobilam przez kreator wix.com a podpiecie tam wlasnej domeny jest odplatne...

http://quillingandart.wix.com/quillingandart
Obrazek

jou

[poprzednia][następna]