Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 03, 2015 22:30 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:
Moli25 pisze:
mir.ka pisze:mały śpi z rybką, którą Fuksik nie był zainteresowany :wink:

Za to Fuksik kocha słonia ponad zycie i urządza sobie nim zapasy :mrgreen:

a piłkę z ogonkiem jeszcze ma całą?

Ma, bawi sie :201461
Ale najbardziej cieszą go skarpetki z pończochy, zwinięte paragony, wstążki kawałek :mrgreen:
Fuks jest samowystarczalny, chrupek suchy mu wystarczy do zabawy, kochany jest fest

cały czas był tak słodziaczek mały, kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lip 03, 2015 22:32 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

A Rysio kiedys wyjął z kuwety kupsko i sie nim bawił. To się nazywa samowystarczalność :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pt lip 03, 2015 22:33 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

jou pisze:A Rysio kiedys wyjął z kuwety kupsko i sie nim bawił. To się nazywa samowystarczalność :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
jak biedny nie miał moze nic innego :cry:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt lip 03, 2015 22:39 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

jou pisze:A Rysio kiedys wyjął z kuwety kupsko i sie nim bawił. To się nazywa samowystarczalność :ryk: :ryk: :ryk:

To pewnie była KUPA śmiechu :20145 :20145 :20145
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lip 03, 2015 22:40 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hahaha możliwe, że wtedy wturlał wszystkie myszki i piłki pod szafę :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Sob lip 04, 2015 11:01 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

mogę tu zajrzeć? :(
Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lip 04, 2015 11:04 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hehehehe! Wspaniały jest!
Rozgość sie :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Sob lip 04, 2015 11:12 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Klaudia super wieści :ryk: :201461
Gratulacje ze zdecydowaliście się na tego maluszka :ok:
Dzień dobrego. Dzisiaj mega upał :roll:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob lip 04, 2015 12:19 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

mir.ka pisze:mogę tu zajrzeć? :(
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak nieśmiało zagląda do nowej rodziny :D Kotuś chciałabym dla Ciebie wszystko co najlepsze, żebyś do końca swoich dni nie musiał się już o nic martwić - mam nadzieję, że nam się to uda!!!! :201494 :201494 :201494 :201494

W związku z tym iż powiększa nam się rodzina :ryk: chcieliśmy przedstawić tą dotychczasową:

My - Obrazek
Tańcujemy disco polo :D Ja tańcuję, mój m. drewniany jak pinokio ;p

Marysie nie odstępuje m. nawet na krok -
Obrazek
Non stop na nim siedzi - m. gada, że nie będzie umiał pracować jak będzie miał dwa koty na łebie ;p

Kitusia na swoim nowym, najulubieńszym miejscu:
Obrazek

:)

Wczoraj poszliśmy na miasto, co rzadko czynimy. Był piątek, my jeszcze trochę młodzi i bez zobowiązań - poszliśmy gdzieś do pubu lub klubu. To się nazywa życie w mieście - w jednym miejscu w Bytomiu na rynku i dookoła niego w centrum mnóstwo najróżniejszych pubów i klubów. My w Siemianowicach jak chceliśmy gdzieś wyjść to musieliśmy jechać do Katowic lub Chorzowa, a teraz piechotą dochodzimy do centrum gdzie jest totalnie wszystko - od teatru, opery, muzeum, do centrum handlowego, kina i różnego rodzaju pubów i klubów - dosłownie kompletnie nie rozumiem jak można na ten Bytom narzekać.
Łaziliśmy i nie mogliśmy wybrać odpowiedniego miejsca, aż stwierdziliśmy że pójdziemy pierwszy raz do Gothic Klubu. Zapomnieliśmy o odpowiednim ubiorze i wyglądaliśmy jakbyśmy szli na odpust przykościelny. Doszliśmy do gotyku i zrobiliśmy krok w jego stronę, aż nasze oczy spotkały oczy rosłych, czarnych i kudłatych samców i od razu wiedzieliśmy gdzie nasze miejsce :ryk: rakiem wycofaliśmy się stamtąd i poszliśmy do Pin-up klubu gdzie tańcowaliśmy discopolo - o trzech piwach i jednym wściekłym psie nawet mój m. rozmiękł i ze spokojem tańcował obok kiedy ja wywijałam z coraz to innym kolesiem :D

Aha po egzaminie poszliśmy do Osła w Katowicach na wege obiad - zamówiłam dwa dania drugie i miałam zamiar je zjeść, a m nie zamówił, żadnego i zeżarł mi połowę :twisted: Ale najlepsze - poszedł mi po sałatki i nałożył mi sałatę ze śmietaną i kiszoną kapustę :strach: To ino chłop tak potrafi :ryk:

Ciekawe co to będzie z Maluszkiem - m. sam powiedział że to Kubuś. Co dziewczyny na brzdąca? Ja takiego malca nie miałam na rękach od 14 lat nawet nie widziałam takiego na żywe oczy :mrgreen: Dziękujemy za gratulacje :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lip 04, 2015 12:30 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Kochana no miło Was poznać!
Rodzina fajna! Syn jeszcze do kompletu bedzie idealnie pasować :201461
Nawet nie wiesz jak sie cieszę i Ci gratuluje :ok:
Fuks to mój pierwszy kociak, w życiu takiego na oczy nie widziałam i od razu skradł mi serce :1luvu:
Z Kubusiem bedzie tak samo!
Imie fajne,Moris tez jest super!
Ale to Wasze dziecię i imie musi byc przez Was wybrane.
Fuks juz u Mirki reagował na imie, z reszta sytuacja zobowiązuje do zostawienia tego imienia.

Dobrze ze wyszliście wczoraj sobie, duzo pracujecie należało sie Wam takie lightowe imprezowanie :smokin: :piwa:
Obrazek

Moli25

Post » Sob lip 04, 2015 14:11 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Gratuluje i egzaminu i powiekszenia rodziny! Cudowne wieści!!:)

Pięknie się prezentujecie :)) Będziesz miała tak jak ja - 3 koty!! :D

Kubuś - świetne imie :))

CO do imprezy to trzeba sie wybrac czasami... podziwiam... mojego to na smyczy nawet nie wyciagne...;)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob lip 04, 2015 14:29 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

A ja dzis mam wychodne :D o 20:00 jedziemy na wrocławski rynek i tam bedziemy sobie dzis wieczór spędzać, jakaś kolacja, piwko, tańczyć mój maż nie umie, ma drewniane nogi :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Sob lip 04, 2015 14:32 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:mogę tu zajrzeć? :(
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak nieśmiało zagląda do nowej rodziny :D Kotuś chciałabym dla Ciebie wszystko co najlepsze, żebyś do końca swoich dni nie musiał się już o nic martwić - mam nadzieję, że nam się to uda!!!! :201494 :201494 :201494 :201494

W związku z tym iż powiększa nam się rodzina :ryk: chcieliśmy przedstawić tą dotychczasową:

My - Obrazek
Tańcujemy disco polo :D Ja tańcuję, mój m. drewniany jak pinokio ;p

Marysie nie odstępuje m. nawet na krok -
Obrazek

Super, rodzinka sie powieksza i dobrze dwa koty to za malo na Miau :ryk:
Teraz maz bedzie onlegany na wszystkie strony.
Non stop na nim siedzi - m. gada, że nie będzie umiał pracować jak będzie miał dwa koty na łebie ;p

Kitusia na swoim nowym, najulubieńszym miejscu:
Obrazek

:)

Wczoraj poszliśmy na miasto, co rzadko czynimy. Był piątek, my jeszcze trochę młodzi i bez zobowiązań - poszliśmy gdzieś do pubu lub klubu. To się nazywa życie w mieście - w jednym miejscu w Bytomiu na rynku i dookoła niego w centrum mnóstwo najróżniejszych pubów i klubów. My w Siemianowicach jak chceliśmy gdzieś wyjść to musieliśmy jechać do Katowic lub Chorzowa, a teraz piechotą dochodzimy do centrum gdzie jest totalnie wszystko - od teatru, opery, muzeum, do centrum handlowego, kina i różnego rodzaju pubów i klubów - dosłownie kompletnie nie rozumiem jak można na ten Bytom narzekać.
Łaziliśmy i nie mogliśmy wybrać odpowiedniego miejsca, aż stwierdziliśmy że pójdziemy pierwszy raz do Gothic Klubu. Zapomnieliśmy o odpowiednim ubiorze i wyglądaliśmy jakbyśmy szli na odpust przykościelny. Doszliśmy do gotyku i zrobiliśmy krok w jego stronę, aż nasze oczy spotkały oczy rosłych, czarnych i kudłatych samców i od razu wiedzieliśmy gdzie nasze miejsce :ryk: rakiem wycofaliśmy się stamtąd i poszliśmy do Pin-up klubu gdzie tańcowaliśmy discopolo - o trzech piwach i jednym wściekłym psie nawet mój m. rozmiękł i ze spokojem tańcował obok kiedy ja wywijałam z coraz to innym kolesiem :D

Aha po egzaminie poszliśmy do Osła w Katowicach na wege obiad - zamówiłam dwa dania drugie i miałam zamiar je zjeść, a m nie zamówił, żadnego i zeżarł mi połowę :twisted: Ale najlepsze - poszedł mi po sałatki i nałożył mi sałatę ze śmietaną i kiszoną kapustę :strach: To ino chłop tak potrafi :ryk:

Ciekawe co to będzie z Maluszkiem - m. sam powiedział że to Kubuś. Co dziewczyny na brzdąca? Ja takiego malca nie miałam na rękach od 14 lat nawet nie widziałam takiego na żywe oczy :mrgreen: Dziękujemy za gratulacje :)

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lip 04, 2015 14:33 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Klaudia a kiedy Kubus do was przybedzie.?

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lip 04, 2015 14:36 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Mój to jest jak pinokio, największa fajtłapa na parkiecie! I najgorsze, że zamiast sobie darować to się stara ;p I powiem Wam, że nawet jak sobie wyobrażacie jak kiepsko można się ruszać to nie wyobrażacie sobie mojego m. Ale on to ma napisane w horoskopie - wypisz wymaluj - koziorożec :D

Przypomniałyście mi, że dziś w Bytomiu jest Kombi ;p i jeszcze jakieś , bo są dni Bytomia - nie nadążam za tymi wszystkimi imprezami w tym mieście - tu się co weekend coś dzieje.

Mojego też nie da się wyciągnąć nigdzie, ale czasem można zajść przez przypadek gdzieś - mój gadał, że tańczyć nie będzie wczoraj odkąd zobaczył, że są tańce - panikował! przy trzecim piwie i po wściekłym psie którego mu zafundowałam to już wylądował na parkiecie - bardziej drygał niż tańczył. Ja się zawsze do niego obracam plecami i znajduję sobie bardziej taneczny model ;p

Nie wiem kiedy Kubuś przyjedzie, na wątku Mirka pisała, że do adopcji pod koniec miesiąca :D Fajnie to, bo mamy miesiąc, żeby się wyszaleć i pojechać gdzieś na wakacje jednodniowe. Potem jak będzie dziecko to już się nie ruszymy z noclegiem :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]