Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zjawka pisze:Chce uczestniczyć w swiatowym zyciu netowym
MB&Ofelia pisze:Robię karpatkę. Po raz pierwszy nie z gotowca, tylko z przepisu. Ciasto chyba ok, za to krem mi wyszedł nieco za rzadki. Jestem w stresie. Wsadziłam go do lodówki, może zgęstnieje.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego Czarnidełko przesiaduje uparcie na klawiaturze, w ostateczności na kablu od myszki? Nie daje mi pisać.
MB&Ofelia pisze:Guzik, nie złapię, najpierw się chowała za i pod meblami (a szafy wielkie i ciężkie), a później dała drapaka w swoją mysią dziurkę (wypatrzyłam skąd wyłazi, zaraz mają tą dziurę zaklajstrować).
Wyparzyłam z internecie banalnie prostą do zrobienia pułapkę na myszy - przy użyciu wiadra, rurki o przekroju półkolistym, kawałka przynęty i krawędzi stołu. Niewykluczone, że wypróbujemy.
agusialublin pisze:MB&Ofelia pisze:Guzik, nie złapię, najpierw się chowała za i pod meblami (a szafy wielkie i ciężkie), a później dała drapaka w swoją mysią dziurkę (wypatrzyłam skąd wyłazi, zaraz mają tą dziurę zaklajstrować).
Wyparzyłam z internecie banalnie prostą do zrobienia pułapkę na myszy - przy użyciu wiadra, rurki o przekroju półkolistym, kawałka przynęty i krawędzi stołu. Niewykluczone, że wypróbujemy.
no a dziewczynki od czego co?toż to najlepsza pułapka na myszy
![]()
moja Rycha potrafi łapać myszy
Pysion raz złapał kreta ale zgłupiał bo nie wiedział co z nim zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 14 gości