♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 17, 2014 13:12 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Jaki Marcelek zaangażowany w wychowywanie Tosi :ryk: Oj łobuziaku, koteczka się "odgryzie" jak troszkę podrośnie, na razie to taki kurczaczek :1luvu:
Pako

Post » Czw lip 17, 2014 13:59 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Taki kurczaczek do schrupania <3
A Marcelek jak typowy starszy brat - mój też mnie pacyfikował za młodu :twisted:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw lip 17, 2014 16:36 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Ja wszystkie akcesoria kupuję w zooplusie, tam jest dużo taniej niż w zoologach.
Pooglądaj sobie, sama się przekonasz.
Piasek tez tam kupuję i teraz kurier wnosi go do domu, a nie ja.
http://www.zooplus.pl/
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Czw lip 17, 2014 16:38 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

E tam, ja się cieszę że nie wzięłaś Marcelka z Aszką, bo co ja bym zrobiła? Aszka jest wyjątkowo idealną kotą, do psów, kochania i wszystkiego. :D Ale wam dobrze żeście się dokocili! Też chcę!

Rianne

Od: Sob gru 21, 2013 21:14

Post » Czw lip 17, 2014 16:57 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Rianne pisze:E tam, ja się cieszę że nie wzięłaś Marcelka z Aszką, bo co ja bym zrobiła? Aszka jest wyjątkowo idealną kotą, do psów, kochania i wszystkiego. :D Ale wam dobrze żeście się dokocili! Też chcę!

Super :ryk:
Pako

Post » Czw lip 17, 2014 19:29 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Super zdjęcia :1luvu:

Dwa koty to lepsze do obserwowania niż telewizja i net razem wzięte :ryk:
Marcelek teraz dominuje, ale minie roczek i już będzie łubu dupu na równych zasadach :D

Też kupuję wszystko w zooplusie, łącznie ze żwirkami.
Wychodzi na prawdę taniej.
Troszkę żal mi potem kuriera, który tacha tą wielką pakę pod moje drzwi na drugim piętrze... no ale cóż :lol:

Marcelek ma siostrzyczkę? Taką rodzoną? :D
Można fotki jakieś? :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw lip 17, 2014 21:52 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

aannee99 pisze:
Obrazek

Ale fajne <3 :ryk:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw lip 17, 2014 22:00 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

ab. pisze:Ja wszystkie akcesoria kupuję w zooplusie, tam jest dużo taniej niż w zoologach.

Ile tam wynosi przesyłka?. Szukam i doszukać się nie mogę :oops: Ktoś kiedyś pisał o jakichś punktach za zakupy, czy to w Zooplusie właśnie?.
Jak to właściwie wygląda, czy przy każdym zakupie dostaje się punkty?. Będę wdzięczna za troszkę informacji na ten temat :)

Tak, Marcelek ma siostrzyczkę, która ma nawet wątek na forum, co bardzo mnie cieszy :D
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=159527

Rianne Wiem, wiem - gdybym wzięła Marcelkową siostrzyczkę, to nie miałabyś wtedy tej pociechy wielkiej u siebie :D <3 Życzę udanego dokocenia, kto wie - może to znów będzie kociak ze Schroniska w Rudzie Śląskiej? :1luvu:

Rilla To prawda, że dwa koty, to lepsze od filmu w tv, naprawdę wspaniale jest oglądać te wyczyny kotecków :ryk:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lip 17, 2014 22:25 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

W zooplusie za zakupy powyżej 99 zł przesyłka kurierem jest za darmo.
Poniżej wynosi 10 zł, więc warto robić zbiorcze zakupy :)
Nie ważne jak ciężkie zamówisz rzeczy to kurier Ci przynosi do domu :)

Tak, jest tam system bonusowy zbierania punktów i jest to strasznie fajne :)
Za każde wydane 4 zł jest 1 punkt, ale są często promocje np. "zrób zakupy za 99 zł w danych dniach i dostaniesz 250 punktów gratis" :)
Ja właśnie z tych punktów mam m.in. hamaczek, podkładkę za kuwetę, miseczkę. Tych premii jest mnóstwo do wyboru :)
Na pierwsze zamówienie jest rabat z tego co pamiętam. Warto też czekać na kody z gratisami, które tam pojawiają się na stronie np. przysmaki dla psów, kotów, czasem jakieś kocyki, torby na zakupy, zabawki.

Generalnie ja lubię zooplusa i zamawiam tylko tam :)

Super, że Marcelkowa siostrzyczka ma domek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To na pewno cieszy :)
Ja wiem, że Teemo ma brata bliźniaka, który też ma dom (dowiedziałam się od wetek) :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Czw lip 17, 2014 22:27 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

aannee99 pisze:
ab. pisze:Ja wszystkie akcesoria kupuję w zooplusie, tam jest dużo taniej niż w zoologach.

Ile tam wynosi przesyłka?. Szukam i doszukać się nie mogę :oops: Ktoś kiedyś pisał o jakichś punktach za zakupy, czy to w Zooplusie właśnie?.
Jak to właściwie wygląda, czy przy każdym zakupie dostaje się punkty?. Będę wdzięczna za troszkę informacji na ten temat :)

Tak, Marcelek ma siostrzyczkę, która ma nawet wątek na forum, co bardzo mnie cieszy :D
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=159527

Rianne Wiem, wiem - gdybym wzięła Marcelkową siostrzyczkę, to nie miałabyś wtedy tej pociechy wielkiej u siebie :D <3 Życzę udanego dokocenia, kto wie - może to znów będzie kociak ze Schroniska w Rudzie Śląskiej? :1luvu:

Rilla To prawda, że dwa koty, to lepsze od filmu w tv, naprawdę wspaniale jest oglądać te wyczyny kotecków :ryk:

Tak punkty dostajesz za każde zakupy w zoo+.
Koszt wysyłki wynosi 10 zł jeśli zamówienie jest poniżej 99 zł a jeśli przekroczysz wysyłka gratis.
Bardzo często są promocje .
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lip 17, 2014 22:28 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Dziękuję Ci kochana za objaśnienie jak to tam w tym Zooplusie wszystko wygląda :) Ja co około 2 miesiące zamawiam karmę Lunie, zawsze worek 15-18 kg, ale na Allegro, tam z kurierem mam za około 90 złotych taki worek. Nie wiem czy w Zooplusie mają tego Brita i jak cenowo to wygląda, ale popatrzę jutro. Czy dobrze rozumiem, że aby te punkty za zakupy zbierać, muszę się zarejestrować tam?.
Obrazek

aannee99

Post » Czw lip 17, 2014 22:30 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

aannee99 pisze:Dziękuję Ci kochana za objaśnienie jak to tam w tym Zooplusie wszystko wygląda :) Ja co około 2 miesiące zamawiam karmę Lunie, zawsze worek 15-18 kg, ale na Allegro, tam z kurierem mam za około 90 złotych taki worek. Nie wiem czy w Zooplusie mają tego Brita i jak cenowo to wygląda, ale popatrzę jutro. Czy dobrze rozumiem, że aby te punkty za zakupy zbierać, muszę się zarejestrować tam?.

Chyba tak ale nie jestem pewna.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lip 17, 2014 22:31 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Wpisałam w Zooplusie w wyszukiwarkę "Brit Large" i niestety nie znalazło tej karmy :roll:

Ewa :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Czw lip 17, 2014 22:33 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

Tak, zakładasz swoje własne konto i na nim zbierasz te punkciki, masz wgląd do poprzednich zamówień itd.

Oj chyba właśnie Brit w Zooplusie nie ma... bo szukałam dla psa rodziców :/
Praktycznie wszystko jest oprócz tej firmy właśnie..
Ceny generalnie są niższe niż na Allegro bo porównywałam.
Nawet jakbyś miała tylko dla kotów zamawiać np. żwirek, suche i mokre to się na prawdę opłaca i masz paczuszkę pod drzwi w ciągu 3-4 dni :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Czw lip 17, 2014 22:34 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

aannee99 pisze:Wpisałam w Zooplusie w wyszukiwarkę "Brit Large" i niestety nie znalazło tej karmy :roll:

Ewa :1luvu:

Może uda ci się znaleźć coś fajniejszego dla Lunki. Nigdy nie kupowałam nic dla piesa bo zabawę z zoo+ zaczęłam przy dziewczynach.
Wstyd się przyznać ale nawet nie miałam pojęcia że taki sklep istnieje :oops:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]