Po tym wszystkim jakby 10 kg spadło mi z serca, jestem aż fizycznie zmęczona i wyczerpana tym ogromnym stresem od wczoraj. Idę zaraz na jogę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Cześć cioteczki, dziękujemy za wsparcie![]()
Wróciłam z jogi i czuję się o wiele lepiej- uspokojona, zrelaksowana, wyrozciagana![]()
Zauważyłam dzisiaj ciekawą rzecz - kiedy ktoś wchodzi do domu i przechodzi przedpokojem do innych pomieszczeń, Tosia intensywnie niucha dywan i "zaciera" te ślady - tarza się w nich, jakby znaczy swoim zapachemco to może znaczyć? wyczuwa obce zapachy i chce się ich pozbyć?
Blodka pisze:vanesia1 pisze:Cześć cioteczki, dziękujemy za wsparcie![]()
Wróciłam z jogi i czuję się o wiele lepiej- uspokojona, zrelaksowana, wyrozciagana![]()
Zauważyłam dzisiaj ciekawą rzecz - kiedy ktoś wchodzi do domu i przechodzi przedpokojem do innych pomieszczeń, Tosia intensywnie niucha dywan i "zaciera" te ślady - tarza się w nich, jakby znaczy swoim zapachemco to może znaczyć? wyczuwa obce zapachy i chce się ich pozbyć?
Dokładnie tak, mój Cycu też tak robi !
isabell36 pisze:Rysia też tak robi - namiętnie tarza się w butach Tż jak ten wraca z pracy (jest inkasentem w wodociągach)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości