Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:basidrak20 pisze:Wiecie co ja dziś odkryłamnormalnie na Facebooku można podstronę czy podprofil stworzyć
i teraz mam dwa w jednym
swój profil i strone hodowli w jednym. Już nie muszę się co chwile wylogowywać i wlogowywać - wiem jak to brzmi.
mój komp nie robi numerów całe szczęście to kajtek.
Za to komp mojej kumpeli u której byłam ma dziwną kalwiaturę i do tego jej dziecko coś naklikało bo ma 10 mcy i nei chciał sie włączyćWieczorami mam spokój bo koty śpią a mówią że to nocne zwierzęte - może się już przestawiły. Kajtek przylazł polizał Zołze pu uszku i poszedł
Jaki słodziak
basidrak20 pisze::| Ja bym chciała rano spac ale ... mój Katjek przychodzi i miauczy - a ma oddech...
Ewa L. pisze:basidrak20 pisze:Wiecie co ja dziś odkryłamnormalnie na Facebooku można podstronę czy podprofil stworzyć
i teraz mam dwa w jednym
swój profil i strone hodowli w jednym. Już nie muszę się co chwile wylogowywać i wlogowywać - wiem jak to brzmi.
mój komp nie robi numerów całe szczęście to kajtek.
Za to komp mojej kumpeli u której byłam ma dziwną kalwiaturę i do tego jej dziecko coś naklikało bo ma 10 mcy i nei chciał sie włączyćWieczorami mam spokój bo koty śpią a mówią że to nocne zwierzęte - może się już przestawiły. Kajtek przylazł polizał Zołze pu uszku i poszedł
Jaki słodziak
Ewa L. pisze:No to Basiu!
Jakbyś potrzebowała grubszych zakupów to przyjeżdżaj.
basidrak20 pisze:Jeśli Ty płacisz to jadę
Ewa L. pisze:basidrak20 pisze::| Ja bym chciała rano spac ale ... mój Katjek przychodzi i miauczy - a ma oddech...
Po nocy nie świeży
basidrak20 pisze:Razem z innymia co - przyjada dwie Basia, tylko jedna musi na mnie poczekać
Ewa L. pisze:basidrak20 pisze:Jeśli Ty płacisz to jadę
Musimy poszukać sponsora bo jak mawiała moja ciotka mortusowa jestem.
basidrak20 pisze:Ewa L. pisze:basidrak20 pisze::| Ja bym chciała rano spac ale ... mój Katjek przychodzi i miauczy - a ma oddech...
Po nocy nie świeży
Właśnie mu ciągle z pyska śmierdzi, już ze wszystkim próbowałam i nie wiem co zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 47 gości