bulba pisze:Dobry wieczorek Bożenko z Kreciami![]()
![]()
Heejka wieczorne Kasieńko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Dobry wieczorek Bożenko z Kreciami![]()
![]()
kalair pisze:bulba pisze:Dobry wieczorek Bożenko z Kreciami![]()
![]()
Heejka wieczorne Kasieńko!![]()
Co porabiałaś cały dzionek??
kalair pisze:Petroniusz pisze:Podczepiam się pod pytanie
Witam i odpowiadam jak wyżej, że to zwykła trawka z ogródka.Taka na przeczyszczenie żołądeczków.
bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:Dobry wieczorek Bożenko z Kreciami![]()
![]()
Heejka wieczorne Kasieńko!![]()
Co porabiałaś cały dzionek??
A wzięłam się dzisiaj za sprzątanie. Chciałam też okna umyć, ale za zimno było. Za to odgruzowałam nieco piwnicęLekko nie było
Petroniusz pisze:kalair pisze:Petroniusz pisze:Podczepiam się pod pytanie
Witam i odpowiadam jak wyżej, że to zwykła trawka z ogródka.Taka na przeczyszczenie żołądeczków.
AhaTo muszę swoim sierściuchom przynieść
A tak w ogóle to powinnam czasem się wpisywać w tym wątku, bo szylkretkę (z białym) mam
O, taką:
anulka111 pisze:O piwnicy nie wspominaj-mam tez do odgruzowania,a by ja odgruzpowac trzeba zrobic regaly-robia sie od zeszlego roku
kalair pisze:Ło!!! No to zdecydowanie powinnaś!Śliczna jest! Jaka ma na imię??
Petroniusz pisze:kalair pisze:Ło!!! No to zdecydowanie powinnaś!Śliczna jest! Jaka ma na imię??
Mori
Jest śliczna, niekiedy rozbrajająca i przymilnaa czasem kapryśna i postrzelona
Zakochałam się, odkąd zobaczyłam jej zdjęcie, no i nie spoczęłam, póki do mnie nie trafiła
kalair pisze:A Ona jest z forum??
kalair pisze:anulka111 pisze:O piwnicy nie wspominaj-mam tez do odgruzowania,a by ja odgruzpowac trzeba zrobic regaly-robia sie od zeszlego roku
Hi hi, to my tak robimy regały do spiżarki. Pewnie potrwa jeszcze dłuuuugo...![]()
Petroniusz pisze:kalair pisze:A Ona jest z forum??
No pewnieMam od Kicorka. Wszystkie moje koty są z forum
![]()
Wątek Kociann Tri Plus jest podlinkowany w moim profilu
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:O piwnicy nie wspominaj-mam tez do odgruzowania,a by ja odgruzpowac trzeba zrobic regaly-robia sie od zeszlego roku
Hi hi, to my tak robimy regały do spiżarki. Pewnie potrwa jeszcze dłuuuugo...![]()
Ciekawe u kogo dluzej-brat nie zna slowa termin
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 57 gości