Nasi mali pomocnicy co byśmy bez nich zrobiły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Hej Basieńko
Moje koty tez ostatnio jedzą i śpią albo tylko śpia bo jak tak gorąco to nawet się nie chce im jeść
Pozdrawiamy
Miraclle pisze:Z ostatniej chwili![]()
Kubuś poszedł do kuwety.
Zawsze idę po nim zobaczyć co wydarzył - siku.
Ale siku pół na pół w kuwecie i poza nią![]()
Nie wiem czy to przez neutralizator który wsypałam, czy coś się zaczyna dziać znowu w moczu![]()
![]()
![]()
Albo miał taki humorek
MonikaMroz pisze:Ja mam krytą ale wyjęłam drzwiczki bo Mili taka nie pewna była. No i ja mam niestety żwirek rozsypany bo Amy ma takiego kopa że czasem cała łazienka jest zasypana. Szczególnie jak grubszą sprawę zrobi to namiętnie zakopuje
A ja mam fajną kuwetę bo 1/3 pokrywy jest podnoszona żeby całej góry do sprzątania nie zdejmować. I na początku żeby Mili się przyzwyczaiła to ta 1/3 część była podniesiona do góry. Potem stopniowo Mili się przyzwyczaiła do zakrytej
mir.ka pisze:jja kupiłam ten neutralizator jak jeszcze używałam zwykłego żwirku Benka, robiła się po nim taka dziwna warstwa na spodzie że nie mogłam doczyścić kuwety, więc go nie używałam, a i kot (wtedy tylko Rudzia) niezbyt chętnie szła do kuwety. Jakiś czas temu przestawiłam się na żwirek drewniany zbrylający, który kotom pasuje. Kupuję w zooplusie 40 l wory i starcza mi na 3 miesiące, koty zadowolone. Z kuwety krytej mam zdjętą górę, bo kuweta duża a wejście małe, duży kot nie wejdzie. Ja teraz mam 4 kuwety na 3 koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1227 gości