Ja sie zastanawiam nad szczepieniami- koty niewychodzace, wiec na wscieklizne to chyba raz na dwa lata wystarczy jako rzekla wetka, a reszta szczepien chyba tez raz na dwa lata gwoli przypomnienia dla organizmu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:'propos odrobaczenia: ja odrobaczyłam spot-on'em ostatnio i mam takie uczucie ,że to jakieś nieprawdziwe odrobaczenie jest.Choć z drugiej strony moje nie wychodzą, poza Melem.Po co truć?
alab108 pisze:Hej, chciałam poinformować tylko, że minął 11 dzień po Depo medrolu i Gaja nie drapie się, ale aż boję się zapeszyć. Tylko te strupy po poprzednich podrapaniach mocno się trzymają i nie chcą odpaść. No i już dwa razy byłyśmy na spacerze. O dziwo chodzi sobie. Zrobiłam jej fotkę, ale zapodział się gdzieś kabel do przegrania i muszę szukać.
kotkins pisze:O przepraszam! felietonik to raz w tygodniu jest.
W Kotkinsowie aż tyle się nie dzieje...dziś wydarzeniem dnia była maleńka kupka pod drzwiami (dla tego, kto powie CZYJA była przewidywana nagroda...)
Wczorajszy temat dnia to zaginięcie Amelii- odnaleziona w szafie , wystawały kłaki.A że Kotkins nosi głównie ciemne ubrania- pojawienie się owłosienia w kolorze białym wydało się nam podejrzane.Po otwarciu drzwi- Amka jak BYK!!!!alab108 pisze:Hej, chciałam poinformować tylko, że minął 11 dzień po Depo medrolu i Gaja nie drapie się, ale aż boję się zapeszyć. Tylko te strupy po poprzednich podrapaniach mocno się trzymają i nie chcą odpaść. No i już dwa razy byłyśmy na spacerze. O dziwo chodzi sobie. Zrobiłam jej fotkę, ale zapodział się gdzieś kabel do przegrania i muszę szukać.
Alab może wreszcie "ruszyła" ta karma?
Wiesz, Leukotowi schodziłly zmiany kilka tygodni.Strupki w futrze trzymają się lepiej, niż na skórze, też to zauwazyłam.
Gajka mnie cieszy, tylko daj zdjęcie, prosimy!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 39 gości