casica pisze:zabers pisze:casica pisze:No ba! Profesjonalnie ma być, żadna tam amatorszczyzna
A Błękitny24 będzie?
A zadajemy się z reżimową telewizją?
Ajtam, ajtam. sie zamknie oczy i jakoś pójdzie

Moderator: Estraven
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:No ba! Profesjonalnie ma być, żadna tam amatorszczyzna
A Błękitny24 będzie?
zabers pisze:Ajtam, ajtam. sie zamknie oczy i jakoś pójdziew końcu, czego się nie robi dla miejsca w "Plotku/Pudelku"
casica pisze:...
Nie wiem czy mnie jest dobrze w różach, żeby do pudelka pasować, ale trudno, mus to mus
zabers pisze:casica pisze:...
Nie wiem czy mnie jest dobrze w różach, żeby do pudelka pasować, ale trudno, mus to mus
no, jak to mawiał klasyk: "na żądanie raz można" . Będzie dobrze. Zasilimy grono Znanych z Tego, Że Są Znani i świat stanie otworem!
zabers pisze:casica pisze:zabers pisze:casica pisze:No ba! Profesjonalnie ma być, żadna tam amatorszczyzna
A Błękitny24 będzie?
Ajtam, ajtam. sie zamknie oczy i jakoś pójdziew końcu, czego się nie robi dla miejsca w "Plotku/Pudelku"
jaaana pisze:Ujęcia z góry pogrubiają
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:...
no, jak to mawiał klasyk: "na żądanie raz można" . Będzie dobrze. Zasilimy grono Znanych z Tego, Że Są Znani i świat stanie otworem!
Pieniądze i sława, wreszcie!
zabers pisze:casica pisze:zabers pisze:casica pisze:...
i nie tylko. Ty wiesz co się będzie działo?! "Zapiekanki, prostytutki!"
http://www.youtube.com/watch?v=G58vhwtzhLo
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:zabers pisze:casica pisze:...
i nie tylko. Ty wiesz co się będzie działo?! "Zapiekanki, prostytutki!"
http://www.youtube.com/watch?v=G58vhwtzhLo
To też, ale w takim razie i "prostytuci" by się zdali
zabers pisze:casica pisze:...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Hana, jotpeg i 692 gości