Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 11, 2013 21:53 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Duża przyjechała :D
Później, niż miała przyjechać i już się martwiłem o moją kolację.
Ale jest. Biegałem, jak szalony, z podniesionym ogonkiem. Potem pacnąłem Dużą, potem przytuliłem i zjadłem kolację. A Florentynka pilnie sprawdzała torbę - gdzie Duża była i co robiła.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sie 12, 2013 13:57 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

I czego się dowiedziałaś, Florciu?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sie 12, 2013 14:52 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

No nareszcie, ta Wasza Duża wróciła, jak tak można - same w domu - małe bezbronne kotki :roll:
Pako

Post » Pon sie 12, 2013 19:43 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Przecież Noś miał Florkę, a Florka miała Nosia :)
Inka

MaryLux

Post » Pon sie 12, 2013 20:08 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

puszatek pisze:dopiero co wyjechała i już wraca :?: 8O nawet od Was nie odpoczęła :roll:

Ciociu, od nas nie trzeba odpoczywać :roll: Za nami się ogromnie tęskni :)

Inka

Otóż, Ineczko, duża była u swoich Dużych i siostry. Ja nie pamiętam, czy mam jakąś siostrę. Nosiu mówi, że ma brata Miziaka w Gdańsku. No ale Noś się nie wybiera do niego w odwiedziny, a duża nie wiedzieć czemu, co jakiś czas się wybiera. To znaczy do tej swojej rodziny :roll: A przecież rodzina: ja, Noś, nasze Ciocie i ich Kocie powinna jej wystarczyć :wink: Mnie wystarcza :?

No nareszcie, ta Wasza Duża wróciła, jak tak można - same w domu - małe bezbronne kotki :roll:

Ciociu Pako, nie jestem pewna, czy to dobrze, że wróciła. Z tego co słyszałam z jej rozmowy z Ciocią Malg (dzięki której nie byliśmy z Nosiem aż tak strasznie samotni :1luvu: ), to ona coś kombinuje. Coś się będzie działo, chyba znów gdzieś wyjeżdża, czy co. I tak zrozumiałam, że jakby z nami 8O . Mam nadzieję, że tylko źle zrozumiałam :( .
Florka

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Wto sie 13, 2013 13:51 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

mateosia pisze:
Inka

Otóż, Ineczko, duża była u swoich Dużych i siostry. Ja nie pamiętam, czy mam jakąś siostrę. Nosiu mówi, że ma brata Miziaka w Gdańsku. No ale Noś się nie wybiera do niego w odwiedziny, a duża nie wiedzieć czemu, co jakiś czas się wybiera. To znaczy do tej swojej rodziny :roll: A przecież rodzina: ja, Noś, nasze Ciocie i ich Kocie powinna jej wystarczyć :wink: Mnie wystarcza :?
Florka [/i]

W pełni się z Tobą zgadzam!
Inka

MaryLux

Post » Wto sie 13, 2013 13:57 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ojej, co kombinuje Duża 8O

Oby to nie było to :evil: Nie jedźcie nigdzie, podróże są takie męczące :roll:
Pako

Post » Wto sie 13, 2013 14:21 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

a może jakieś fajne wakacje ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto sie 13, 2013 18:02 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Bez kotów ŻADNE wakacje nie są fajne!
Inka

MaryLux

Post » Wto sie 13, 2013 19:01 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

No i stało się :(
Mieszkamy u cioci. Mamy osobny pokój: Florentynka, ja i Duża. Całą drogę miauczałem, wiozła nas Ciocia Agnieszka. Moja ciocia się bała mnie nieść, bo się strasznie bała, że może się coś stać, ale nic się nie stało. Tylko tyle, że teraz siedzę pod barankiem :(
Dałem się cioci pogłaskać. Florka bardziej się boi, niż ja. Co miauprawda, ja też nigdy tu nie byłem, bo mieszkałem u cioci w łazience, nie w tym pokoju.
W naszym domku jest remont :(
nie wiem, co to znaczy.
Frania ciągle miauczy koło drzwi. Podobno to jest moja ciocia Frania. Z okna widać podwórko, na którym się urodziłem, ale jeszcze nie byłem na parapecie.
Nosimy z Florką obróżki antystresowe.
To Florka pod łóżkiem
Obrazek
A to ja
Obrazek
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 13, 2013 19:21 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Nosiu
przecież tam są fajne nowe koleżanki i boją się Ciebie jakby nie wiem co
a przecież nie ma się czego bać, bo jak się wszyscy wszystkich boją to z tego są potem same kłopoty
Duże też się na pewno boją - o Was
i robi się strrrasznie
a przecież wszyscy są fajni
wyjrzyj spod łóżka to zobaczysz
Lilka odważna
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto sie 13, 2013 20:31 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Wyjrzałem. Ale na okno boję się wejść. Paczyłem zaa rogu łóżka na Florkę, bo była na oknie. Florka chciała wejść na szafę, ale tu szafa jest do sufitu.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 13, 2013 20:52 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Leżę pod tymi drzwiami.
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro sie 14, 2013 6:51 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

W nocy leżałem trochę pod łóżkiem, w takim kąciku. Ciocia mówi, że Frania bardzo lubi tam leżeć. A Frania była pod naszymi drzwiami i się tak bawiliśmy: jak Frania stawała na łapkach i zaglądała przez szybę, to ja się chowałem, a potem ja paczyłem, to Frania się chowała.
A potem spałem z Dużą.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]