Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze::(
Poszłam spać o 4.30, teraz jestem nieprzytomna.
Puti się pogorszyło. Całą noc wykazywała jakąś taką dziwną aktywność, może mam schizę, ale wydaje mi się, że zmienił jej się wyraz pyszczka. Nic nie chce jeść, w ogóle nie wykazuje zainteresowania jedzeniem. Wczoraj specjalnie kupiłam mus Gourmeta, ma intensywniejszy zapach niż mięso, więc polizała, na peritol nie zareagowała w ogóle. Nie podałam więc rano, bo wydaje mi się, że u niej reakcja na peritol to jakieś dziwaczne pobudzenie.
Nie podałam renagelu rano, podałam tylko covalizin.
I szczerze powiem tak - nie wiem czy coś z tego wszystkiego będzie, boję się, że zaczynamy się żegnać.
kotx2 pisze:casica pisze::(
Puti się pogorszyło. Całą noc wykazywała jakąś taką dziwną aktywność, może mam schizę, ale wydaje mi się, że zmienił jej się wyraz pyszczka. Nic nie chce jeść, w ogóle nie wykazuje zainteresowania jedzeniem. Wczoraj specjalnie kupiłam mus Gourmeta, ma intensywniejszy zapach niż mięso, więc polizała, na peritol nie zareagowała w ogóle. Nie podałam więc rano, bo wydaje mi się, że u niej reakcja na peritol to jakieś dziwaczne pobudzenie.
I szczerze powiem tak - nie wiem czy coś z tego wszystkiego będzie, boję się, że zaczynamy się żegnać.
Znaczy jaki ma teraz![]()
Nic nowego i mądrego nie napiszę
,bo też myślę ,że to chwilowe...
Nie kracz
casica pisze:kotx2 pisze:casica pisze::(
Znaczy jaki ma teraz![]()
Nic nowego i mądrego nie napiszę
,bo też myślę ,że to chwilowe...
Nie kracz
No właśnie nie chcę krakać, więc nie chcę pisać o wyrazie jej pyszczkaZmienił się.
Obym była głupią, nawiedzoną histeryczką. Obyście mogły się ze mnie śmiać i wyśmiewać za kilka dni i przezywać, tego sobie życzę.
kotx2 pisze:Ale tak bezkarnie
O
![]()
![]()
Bez konsekwencji
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 1423 gości