dinzoo pisze:a ile jest tych kotów w tej torebusi![]()
![]()
dwa..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dinzoo pisze:a ile jest tych kotów w tej torebusi![]()
![]()
aamms pisze:Aniada, skoro lubisz małe torebusie, może chciałabyś taką malutką z kotami?
Aniada pisze:aamms pisze:Aniada, skoro lubisz małe torebusie, może chciałabyś taką malutką z kotami?
- W jakim sensie "z kotami" - spytała Aniada, łypiąc spod oka podejrzliwie. - Bo jak ze wzorkiem, to mogem obejrzeć. A jak z takimi, co mówią "miau" i wciąż wołają jeść, to podziękuję.
Aniada pisze:Czesiek i Jożo fatalnie mi się po surowym, przemrożonym mięsie czują. Joż robi kupale z krwią, a Czesiek wymiotuje dalej niż widzi. I zawsze kupuję mięcho świeżutkie, w sklepach mięsnych, nigdy na bazarach czy w marketach.
No, ale pocieszyłaś mnie ździebko. Tylko ździebko.
Jowita pisze:Jakbyś go jeszcze przejechała lokówką-gofrownicą tu i ówdzie, to bedzie devon jak malowany
FluszakPluszak zwala się do mnie w drugiej połowie września, i to dwa razyAniada pisze:Kicorek pisze:Bolusiowi nic nie będzie, w końcu to drapieżnik! Mięcho to jego żywioł! I wreszcie masz prawdziwego kota, czyli złodziejskie nasienie(jak ktoś do mnie przychodzi, to zawsze jeden z gości musi pilnować stołu, jeżeli cokolwiek na nim jest, bo inaczej blat w mgnieniu oka zostałby opróżniony
)
Pamiętasz nasze dziwne odruchy, FluszakaPluszaka i moje, jak zastawiłaś stół? Bo my mamy normalne koty, teraz już wiesz, z czym to się wiąże![]()
Pamiętam, pamiętam! Do tej pory się śmieję.![]()
Kurczę, Dziewczyny, kiedy powtórzymy spotkanie? Zaraz rok minie...![]()
cytryna pisze:patrzę ja w kalendarz dzisiaj i co widzęimieniny Bolesława
![]()
wszystkiego najlepszego![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 46 gości