PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 22, 2011 22:29 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Gosiu, Aluś chyba był szczęśliwy, ze moze na dworze brykać z Dużą, dopiero wtedy był pewny, że to jego miejsce na ziemi :1luvu:
A że Duża harowała, no, cóż, ktos musi zadbać, aby koty miały ciepło w doopki :ryk:

Izuś, on i tak może sobie brykać, ale chyba masz rację, z Dużą nigdy na dworze się nie bawił :D .
No a poza tym przeszkadzaniem mi to fajnie było, że nie byłam sama- pogadaliśmy trochę, pogoniliśmy się...no ogólnie zabawa przednia :ok: .
Jak Ty to robisz, że praca Cię sama znajduje 8O ?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lis 22, 2011 22:40 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Latam , biegam, tu się przypomne , tam sobie pozartuję. W Poznaniu praca naprawdę jest, bywają małe zastoje, ale jest :ok:
A za Twoją :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak to z miau , to może wreszcie wypali /doczytalam wczoraj / :ok: :ok: :ok:

vip0 pisze: z Dużą nigdy na dworze się nie bawił :D .

No właśnie , to o to chodziło, Duża nie tylko w domu fajna jest , ale na dworze też się bawi, więc kot pewniejszy i szczęśliwy :1luvu: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lis 22, 2011 22:43 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Teraz Alutek śpi, zmęczony jakby tonę węgla zniósł :ryk: .
Ale mnie też teraz trochę we znaki daje....to już nie to, co kiedyś...i tak daję radę, ale już coraz dłużej mi schodzi :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lis 22, 2011 22:50 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No niestety, ja do tej drukarni tez ze strachem idę, bo trzy lata temu już było ciężko, a teraz jestem o te latka starsza i mniej wydolna :evil:

izka53

Post » Wto lis 22, 2011 22:51 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Teraz Alutek śpi, zmęczony jakby tonę węgla zniósł :ryk: .
Ale mnie też teraz trochę we znaki daje....to już nie to, co kiedyś...i tak daję radę, ale już coraz dłużej mi schodzi :( .

ja bym przez tydzien leżala plackiem :oops:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto lis 22, 2011 22:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Powodzenia jutro, Gosiu. :ok:
Izka, Tobie też szczęścia życzę, tylko nie wiem kiedy zaczynasz....
Krzysiekbolo

Post » Wto lis 22, 2011 22:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:No niestety, ja do tej drukarni tez ze strachem idę, bo trzy lata temu już było ciężko, a teraz jestem o te latka starsza i mniej wydolna :evil:

To ja na wszelki wypadek potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .
Ale w tej drukarni, o ile dobrze zrozumiałam, tylko te trzy dni, a od poniedziałku już herbaciarnia, tak?

vip

Post » Wto lis 22, 2011 22:53 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Małgosiu śpisz już?
Bo chciałam pomarudzić przez telefon.
A w telefonie jakaś pani mówi, że jesteś niedostępna...
najszczesliwsza

Post » Wto lis 22, 2011 22:54 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Krzysiekbolo pisze:Powodzenia jutro, Gosiu. :ok:

Łomatulu, a kogóż to moje oczy widzą 8O ?
Krzyś- stryjaszek :D .
Pięknie witamy i za kciuki dziękujemy :D .

vip

Post » Wto lis 22, 2011 22:55 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Małgosiu śpisz już?

Co za kretynka jakaś w moim prywatnym telefonie się panoszy :mrgreen: ?
Aguś, a może być jutro to marudzenie?
Bo ja już naprawdę taka jakaś niedostepna sie robię....

vip

Post » Wto lis 22, 2011 22:57 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kotx2 pisze:
vip0 pisze:Teraz Alutek śpi, zmęczony jakby tonę węgla zniósł :ryk: .

ja bym przez tydzien leżala plackiem :oops:

A już byś tam leżała...zniosłabyś prędziutko, aż by huczało :ryk: .
To naprawdę nie jest dużo...przynajmniej tak wygląda...tylko jedna pacynka waży kilka...naście albo dziesiąt kg :mrgreen: .

vip

Post » Wto lis 22, 2011 22:57 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Małgosiu śpisz już?

Co za kretynka jakaś w moim prywatnym telefonie się panoszy :mrgreen: ?
Aguś, a może być jutro to marudzenie?
Bo ja już naprawdę taka jakaś niedostepna sie robię....

Może...
Ty wiesz, że ja marudzić mogę zawsze i wszędzie.

Jak będziesz wracała z pracy, to wpadnij na kawę. Młodego się uśpi i będzie SPOKÓJ....
najszczesliwsza

Post » Wto lis 22, 2011 23:01 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Eeee, jutro to akurat dzień wolny jest, dlatego mam taką niby wizytację tylko, co, gdzie i jak.
Wiesz co, może Cię i odwiedzę...jak mi nic nie wypadnie, bo to ostatnio norma...
O cholerka, nie, przecie o 14 mam ten któryś już z kolei komisariat zaliczyć :evil: .

vip

Post » Wto lis 22, 2011 23:03 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Eeee, jutro to akurat dzień wolny jest, dlatego mam taką niby wizytację tylko, co, gdzie i jak.
Wiesz co, może Cię i odwiedzę...jak mi nic nie wypadnie, bo to ostatnio norma...
O cholerka, nie, przecie o 14 mam ten któryś już z kolei komisariat zaliczyć :evil: .

To może pójdziemy razem :evil:
najszczesliwsza

Post » Wto lis 22, 2011 23:04 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kotx2 pisze:ja bym przez tydzien leżala plackiem :oops:

To sie tylko tak wydaje, tona to naprawdę nie jest dużo, jak nie robisz pod presją czasu, jak możesz siły rozłożyc, jak to to jest w miarę poręczne. Zmęczenie - owszem , ale chyba zdrowsze niż po siłowni :mrgreen:

Krzysiekbolo pisze:Powodzenia jutro, Gosiu. :ok:

Krzysiu, ja to latający holender jestem, zaczynam jutro w jednym , a w poniedz w drugim :ryk:

vip0 pisze:ile dobrze zrozumiałam, tylko te trzy dni, a od poniedziałku już herbaciarnia, tak?

Dobrze Gosiu zrozumiałaś, te herbatki to ostatnio szlagier u nas jest, jeśli chodzi o rynek pracy. Ja tam w herbatach nie kumata, ale to jest angielska firma, twinnigs , czy cus podobnego

izka53

[poprzednia][następna]