kamari pisze:Dzisiaj zrobili mi wreszcie internet w pracy
No to teraz będziesz na miau nie tylko wieczorami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Dzisiaj zrobili mi wreszcie internet w pracy
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Dzisiaj zrobili mi wreszcie internet w pracy
No to teraz będziesz na miau nie tylko wieczorami![]()
kamari pisze:a za moment wiosna i ciepło
liszyca pisze:dopiszcie mnie do klubu, plis...
Bianka 4 pisze:Ja już odliczam dni do najkrótszego dnia w roku... potem już górkiFakt, że później nastaje prawdziwa zima już nie jest mi straszny, bo sam fakt, że dzień jest coraz dłuższy napawa mnie optymizmem.
Co do zbieractwa... tak przyznaję się, można zaliczyć mnie do grona zbieraczek (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). A ile to daje radości i satysfakcji to naszeGdyby nie moje zwierzaki, to nie wiem jak przetrwałabym te ostatnie trzy tygodnie.... A teraz czeka nas przeprowadzka do dużo większego mieszkania po mojej mamie i jeszcze baaaardzooo dużo pracy z tym związane, ale damy radę
mamaGiny pisze:ja pożegnałam babcie 5 lat temu, była dla mnie bardzo bliską osobą
pozbierałam po niej różne rzeczy na pamiatke i wziełam też kwiatki
grudnik, który u babci nie kwitł latami teraz na święta zawsze kwitnie - u mnie
mówcie co chcecie ja tam wierzę , że to jakiś znak
kamari pisze:Myślę, że mamy, babcie...wszystkie kochane osoby zostają z nami na zawsze. Na pewno przyjdzie taka chwila, kiedy usiądziesz i się rozkleisz z rozpaczy. Ale to przejdzie.
Moja babcia odeszła ponad 30 lat temu, ale wierzę, że cały czas się mną opiekuje. I twoja Mama na pewno będzie się tobą opiekować. Będzie twoim Aniołem Stróżem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, januszek i 1019 gości