Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 03, 2012 20:57 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Włosy na pewno mają trochę na to wpływ-jasne włosy, jasna cera, delikatny ciepły uśmiech-i już jest anioł :mrgreen:

Elu foty są na fejsbuku, ale na pewno nie po to, żeby coś podziwiać-no chyba że moje koty :mrgreen: - tylko z uczciwości 8) jak inni pokazali swą twarz, to ja też. Niedługo ją usunę bo lubię jednak anonimowość :twisted:

Serce mi rośnie jak widzę dzisiaj Konanka w dobrej formie. Tuptał przede mną żeby poprowadzić mnie do lodówki, znów się przeciągał na widok michy i próbował złapać ją łapką-to takie jego tradycyjne zachowanie tuż przed jedzeniem :1luvu: potem z wielkim apetytem wszystko zjadł. A po wszystkim znów zrzędził, tłukł się z Proziem, biegał po ścianach itp :lol:
Oczywiście nadal jest pełna synchronizacja-Frejka też odżyła, znów ma apetyt, nie chodzi taka przykurczona i chętnie się bawi.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro kwi 04, 2012 9:45 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Pasibrzucha pisze:Anioł? Jednak jak to włosy robią człowieka: kiedy miałam kruczoczarnego jeżyka, mówili na mnie diablica :lol:

8O

No mam plastyczną wyobrażnię, ale tu mi odmówiła współpracy.
Ale pewnie masz rację, czarne włosy wyostrzają rysy, i jak do tego dodać odpowiedni makijaż, to pewnie sie zgadza 8)

Zrobiłam sobie - sama - parę lat temu czarne z takim granatowym połyskiem. Zaś 15 lat do przodu 8O :x
Po dwóch dniach juz siedziałam w kolejce na pasemka :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro kwi 04, 2012 10:15 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Witajcie Kochani :)
Cieszymy się, że z Konankiem już lepiej :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 06, 2012 17:01 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 08, 2012 8:52 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

WESOŁYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT,
PEŁNYCH NADZIEI I OPTYMIZMU

ŻYCZY MPikowo

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 13, 2012 11:49 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto kwi 17, 2012 14:45 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Dzięki, dzięki :D

Mnie święta uciekły gdzieś między rozdziałami i notatkami bo ryłam do egzaminu hipermegasuperwielkiego. Na szczęście juz po. A wczoraj dowiedziałam sie, że zdałam :mrgreen:
Poza tym czas mi przez palce przecieka, nie mam kiedy tu pobyć, czasem coś skrobnę, czasem zerknę. Ale mam zaległości.

Z wiadomości kociastych:
Zdrówko dopisuje. Konan faszerowany jest pastą na kłaki, którą pluje, np dziś na okno :evil: potem Proziu wylizuje i robi polerkę :roll: wpycham gnojkowi chudemu już prosto w paszczę a i tak coś zawsze wymyśli. Z łapki potrafi sobie strząsnąć i ostentacyjnie zrobić freski na ścianach :roll: Ale jakoś dajemy radę :ok:
Proziu niedługo zacznie się turlać :roll: muszę go jakoś odchudzić, chyba zaczniemy chodzić na spacerki na trawkę, bo porcje jedzenia ma już minimalne.
Frejka jest nadal zaburzona psychicznie :twisted: ale ucieszyła się na mój powrót, bardzo mi okazywała czułość, choć na swoich dziwnych warunkach.

Wczoraj dzwonił długo telefon, a ja nie mogłam go znaleźć :roll: po 10 minutach Proziu się podniósł, telefon miał pod tłuściutkim brzuchem :twisted: :ryk:

Jeśli chodzi o Zuzię i Tofika-mają dziwne relację, młoda gnębi starego, który trochę ma jej dość, więc ją pierze, albo szuka schronienia. Zuzia waży 3 kg i nadal jest mikrokotem. Futro ma jak ludzkie włosy, tylko ogon koci. Już się nic nie plącze. Jest chyba najpiękniejszą kicią jaką widziałam :1luvu: paputy ma tak owłosione że przebiera łapami w miejscu zanim uda jej się ruszyć, wystają jej włosy spod opuszków na jakieś 3 cm :lol: wpada w poślizgi. Jest zakochana w moim tacie z wzajemnością 8) straszny z niej łobuz i miziak.
Oba koty jedzą już prawdziwego barfa :mrgreen: nawet Tofik się przekonał :!: Zasmakował w mielonym barfie, przemrożonym, kiedy wszystko jest dobrze zmieszane i nie pachnie tak intensywnie.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto kwi 17, 2012 17:59 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

shalom pisze:A wczoraj dowiedziałam sie, że zdałam

Gratuluję!!! To musiała być niezła kobyła - też przerabiałam taki końcowy :twisted:
shalom pisze:Wczoraj dzwonił długo telefon, a ja nie mogłam go znaleźć po 10 minutach Proziu się podniósł, telefon miał pod tłuściutkim brzuchem

Matko, jakby pod Mruśką (pod warunkiem, że raczyła by na nim spocząć) zadzwonił telefon to wystartowałaby chyba na sufit :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto kwi 17, 2012 18:23 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

No, kobyła :? najgorsze jest to, że nic mi to nie daje, kolejny sprawdzian wiedzy teoretycznej, a straciłam na naukę miesiąc, przez ten czas nic nie pisząc pracy mgr. I teraz zostało mi półtora tygodnia na oddanie ostatniego rozdziału :strach: I nadal nie piszę. Bo mi się chyba zwoje przegrzały :roll:
Już dawno nie byłam taką wymęczoną detką, psychicznie i fizycznie.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw kwi 19, 2012 7:29 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Shalom odpoczęłaś troszku? Ja wczoraj, za namową HSB, poszłam spać już po 20ej. I chyba trochę odespałam ostatnie zmęczenie.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw kwi 19, 2012 7:34 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

ja jestem notorycznie zmęczona, na szczęście w maju idę na urlop :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw kwi 19, 2012 8:09 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Taaa, wyspałam :roll: poszłam wczoraj wcześniej spać, specjalnie. Nagle napisała mama, odpowiedziałam. To zadzwonił najperw tata, a potem mama, bo coś tam sobie uroili i musieli się spytać :roll: potem futra bawiły się w formułę 1, dywan robił za samochód. Potem H kładł się spać, więc nie mogłam usnąć bo się kręcił. Jak już usnęłam to o 6 H mnie obudził bo zmywał rzucając garnkami :roll: razem z nim wstały koty. Z wrażenia prawie wstałam. Ale usnęłam. I wstałam o 7 znów z worami :roll:

Ja też mam niedługo urlop, ale intensywnie zaplanowany :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw kwi 19, 2012 8:12 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Co za noc...
U mnie spokój. Koty wtulone. HSB padł jeszcze przede mną.
A łykasz chociaż coś na podniesienie energii, coś z żeń-szeniem np?

sunshine

Post » Czw kwi 19, 2012 9:33 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Magnez plus B6 :twisted: jakoś te żeńszenie na mnie nie działają. W skrajnym zmęczeniu piję yerbę, albo kawę.
Teraz gnojki smacznie śpią, a ja znów mam piasek w oczach :roll:
Ta ich energia to dlatego, że znów mają swoje mieszanki, wcześniej przez kilka dni jadły różne zastępcze dania, niekoniecznie zdrowe :oops: A teraz aż siorbią przy miskach, brzuchy napełniają do granic a potem im szaleństwa w głowie :twisted: wczoraj były zapasy w trójkę. Proziu zaliczył fikołka w powietrzu, leciał na grzbiet, na niego skoczył i upadł Konan a za nimi pędziła Frejka z dzikim okrzykiem. Ona nie lubi się aż tak prać, więc tylko walnęła chłopaków po pyskach i poleciała z krzykiem dalej :ryk:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw kwi 19, 2012 9:35 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Czyli polowanie zakończone sukcesem :ok:
To może jakąś podstawowa morfologię zrób.

sunshine

[poprzednia][następna]