kalair pisze:
Mniam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:A ja nie lubie silikonu, wole bentonitek.Za kazdym razem nie sprzatam, ale jak pojda hurtowo to trzeba.
U mnie to inaczej. Ko-kot-kot-czlowiek.
tillibulek pisze:kalair pisze:A ja nie lubie silikonu, wole bentonitek.Za kazdym razem nie sprzatam, ale jak pojda hurtowo to trzeba.
to jeszcze calkiem przyzwoita proporcja
sliczne krecieja dawno juz swoich nie focilam
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:A ja nie lubie silikonu, wole bentonitek.Za kazdym razem nie sprzatam, ale jak pojda hurtowo to trzeba.
I człowiek do tego bentonitu też?![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Ja jednak zdecydowanie wolę silikon.Tylko sypię mniej i częściej wywalam,żeby nie było żółto.
kocurzyca41 pisze:Ja jednak zdecydowanie wolę silikon.Tylko sypię mniej i częściej wywalam,żeby nie było żółto.
tillibulek pisze:kocurzyca41 pisze:Ja jednak zdecydowanie wolę silikon.Tylko sypię mniej i częściej wywalam,żeby nie było żółto.
mniej sie nie da sypac, bo wtedy nie spelnia swoich funkcjiu mnie jest 6 l na 3 tygodnie przy 3 kotach
i jak sie zaczyna robic bagno na dnie kuwety, to wywalam (oczywiscie w miedzyczasie tych 3 tyg mieszam zwir, zeby siuuu sie dobrze wchlanialy)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1392 gości