Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:my tak sobie lubimy poleniuchować![]()
![]()
![]()
Witaj Ciociu![]()
![]()
ależ słonka moje, nie ma się co wstydzić, macie kochającą Dużą, która pracuje m.in. po to byście Wy mogły poleniuszkować
aż się Duża zawstydziła jak to przeczytała![]()
No i wydało się mam braciszkaDuffy
Edytka1984 pisze:witamy
Petka pisze:Cześć śliczna Gromadko.
Mizianki przesyłamy![]()
mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:my tak sobie lubimy poleniuchować![]()
![]()
![]()
Witaj Ciociu![]()
![]()
ależ słonka moje, nie ma się co wstydzić, macie kochającą Dużą, która pracuje m.in. po to byście Wy mogły poleniuszkować
braciszka? gdzie?
Caragh pisze:Bry dzionek Rogaliczki![]()
![]()
z Dużą
bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:my tak sobie lubimy poleniuchować![]()
![]()
![]()
Witaj Ciociu![]()
![]()
braciszka? gdzie?
Braciszek mieszka w domku z ogrodemi ma jeszcze jednego braciszka i siostrzyczkę
Z tym braciszkiem mamy jednego tatusia![]()
Też jest podobno taki śliczny i duży jak ja, ale Duża nie chce mi go przynieś do domu![]()
Duffy
mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:mar9 pisze:ależ słonka moje, nie ma się co wstydzić, macie kochającą Dużą, która pracuje m.in. po to byście Wy mogły poleniuszkować
braciszka? gdzie?
Braciszek mieszka w domku z ogrodemi ma jeszcze jednego braciszka i siostrzyczkę
Z tym braciszkiem mamy jednego tatusia![]()
Też jest podobno taki śliczny i duży jak ja, ale Duża nie chce mi go przynieś do domu![]()
Duffy
a może nie może go przynieść
ściany nie są z gumy, portfel też i choćby sie bardzo, bardzo chciało to nie da się wszystkich kotków zabrać do domku
bozena640 pisze:Ciociu on ma domek, ja tylko chciałam poznać mojego braciszka. On podobno wychodzi czasami do ogrodu a ja sie boje wychodzić z domu. Tak sobie wymyślilam żeby Duża przyniosła mi pokazać braciszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości