Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 25, 2011 23:34 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Hejka Kotyszki
Jak święta mijają ?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 26, 2011 13:54 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Karolek(ona) pisze:Hejka Kotyszki
Jak święta mijają ?

Hejka :D
Wczoraj mieliśmy gości i było bardzo miło, a dziś też bardzo miło ale sami - więc luzik totalny :lol:
Kotyszki strącają dekoracje z choinek i rozrabiają ,a duzi się byczą , słuchają muzyczki spod choinki , oglądają TV :D
Duży idzie na baseny popływać ,a Duża się kuruje bo coś ją bierze :evil:

Obrazek :D

reszta na blogu
http://kotyszki.blox.pl/2011/12/Swiatec ... akcje.html

Kici spod bloku nie ma już trzeci dzień :roll: Mam podejrzenie że ktoś ją gości 8)
Wszytko fajnie tylko o d...rozbić takie leczenie :evil:
Biegam po parę razy na dzień z 4 piętra na dół i z powrotem ,żeby jej to mięsko z likarstwem dać ,a jej nie ma :x
Wreszcie zostawiam , na drugi dzień nic nie ma ,ale kto to zjadł to nie wiem :oops:

No i przez to latanie w dresie parę razy na dzień na dwór się załatwiłam ...
Już się cieplej ubieram :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto gru 27, 2011 1:26 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

amyszka pisze:Dziękujemy kochani :1luvu:

A my mamy 28 rocznicę ślubu 8O
Obrazek

Ullala,GRATULACJE OGROMNIASTE :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 27, 2011 12:07 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Myszolandia pisze:
amyszka pisze:Dziękujemy kochani :1luvu:

A my mamy 28 rocznicę ślubu 8O
Obrazek

Ullala,GRATULACJE OGROMNIASTE :piwa: :piwa: :piwa:

:ok: :piwa:
to ja wtedy rok miałam
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto gru 27, 2011 13:37 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

haha :ryk: :ryk: :ryk: i nawet CI się nie śniło,że tu będziesz na wątku śmigać :ryk:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 27, 2011 13:44 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Jak fajnie :1luvu:
To rozumiem, to jest wynik Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto gru 27, 2011 15:55 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Amyś, piękna rocznica :D
Gratulacje :balony: :balony: :balony:

Kotyszki znów mnie oczywiście rozbawiły :lol:
Wiesz, Amyszko, Ty powinnaś napisać podręcznik dla właścicieli kotów niewychodzących.
Z tego wątku garściami można czerpać pomysły jak uatrakcyjnić życie domowym kotom :ok:
Ta Twoja trójeczka to niesamowici życiowi farciarze, bo ciągle podsyłasz im coś ciekawego.
Tym sposobem chyba nigdy się nie nudzą :lol: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto gru 27, 2011 17:07 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Dzięki cioteczki za gratki :1luvu: :D
Takie młódki tu zaglądają że szok :wink: :lol: Ale tak między nami to ja się czuję równie młoda :mrgreen: :ryk:

Dzięki Joasiu za miłe słowa :1luvu:
Nudy u nas nie uraczysz :P

http://kotyszki.blox.pl/2011/12/Kapec-moja-milosc.html

Obrazek :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto gru 27, 2011 17:51 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

amyszka pisze:Dzięki cioteczki za gratki :1luvu: :D
Takie młódki tu zaglądają że szok :wink: :lol: Ale tak między nami to ja się czuję równie młoda :mrgreen: :ryk:

Dzięki Joasiu za miłe słowa :1luvu:
Nudy u nas nie uraczysz :P

http://kotyszki.blox.pl/2011/12/Kapec-moja-milosc.html

Obrazek :lol:

taaaaaaaaaaaaaa...............młódki jedna nawet (czyli ja obchodziła osiemnastą rocznicę) z jednym zastrzeżeniem,że po raz trzydziesty :ryk: :ryk: to było o mnie :wink: ale również gratuję rocznicy pożycia małżeńskiego :piwa: :piwa: :piwa:Amyszko zapamiętaj sobie prawdziwe życie zaczyna się po pięćdziesiątce.Kiedyś szłam przez moje ukochane rodzinne miasto i dostrzegłam taki oto napis życie zaczyna się po pięćdziesiątce[b]za kilka dni idę tą samą trasą i widzę dopisek do hasła[b]po setce ze schabowym jest znacznie przyjemniejsze :ryk: :ryk: jednym słowem optymistów ci u nas dostatek,a człowiek ma tyle lat na ile czuje się :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto gru 27, 2011 18:15 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

A to dobre :lol: :ok: :lol:

i dziękuję :1luvu: :piwa:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto gru 27, 2011 19:58 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Ja słyszałam, że po pięćdziesiątce albo i dwóch - byle w dobrym towarzystwie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto gru 27, 2011 20:39 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

shira3 pisze:Ja słyszałam, że po pięćdziesiątce albo i dwóch - byle w dobrym towarzystwie :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro gru 28, 2011 9:24 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Gratuluję rocznicy! :piwa:
I dziękuję za udział w 'spisku paczkowym' :1luvu: Bardzo dziękuję!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro gru 28, 2011 9:56 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Amyś, tę nową grafikę bloga (kocie mordeczki w rozdartym papierze) można wykorzystać w przyszłorocznym projekcie kalendarza :idea: . Pomyśl o tym, bo bardzo fajnie to wygląda :) :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro gru 28, 2011 10:04 Re: Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

Słusznie :P

Skoro jesteście obie na łączu, to napiszę tutaj :wink:

Wszystkie trzy kalendarze, dołączone do świątecznych paczek, wywołały burzę okrzyków, westchnień i zachwytów :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pozostałe, zamówione na mikołajki dla córek moich koleżanek w pracy okazały się - oczywiście - najukochańszymi prezentami :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]