kalair pisze:No co Ty tu z Safolkiem..![]()
![]()
Ciociu, Ciociu! Mam Ci w czymś pomóc??
Twoja Duza zemdlałą Ciocie chce mlotkiem traktowac!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:No co Ty tu z Safolkiem..![]()
![]()
kalair pisze:Co porabiasz??
kocurzyca41 pisze:Chwila,chwila,od reanimacji to ja tu jestem,ale przyznaję chwilowo nie mogę bo sama padłam na widok słodkich pysiów.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Chwila,chwila,od reanimacji to ja tu jestem,ale przyznaję chwilowo nie mogę bo sama padłam na widok słodkich pysiów.
O.mamy Cioteczkę fachowca! Może nie użyje młoteczka..
Caragh pisze:kalair pisze:No co Ty tu z Safolkiem..![]()
![]()
Twoja Duza zemdlałą Ciocie chce mlotkiem traktowac!
bubor pisze:kalair pisze:Co porabiasz??
Aaa siedzę sobie w pobliżu Dużego , on głaska mnie po główce , rozdrapanej główce..........
anulka111 pisze:aaaaaaaaaaa odlozylam w bezpieczne miejsce karte kredytowa ,tak bezpieczne ,ze nie moge znalezcccccccccccccccccccc ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Chwila,chwila,od reanimacji to ja tu jestem,ale przyznaję chwilowo nie mogę bo sama padłam na widok słodkich pysiów.
O.mamy Cioteczkę fachowca! Może nie użyje młoteczka..
Nie młoteczka nie,fachowo użyję prądu
kalair pisze:anulka111 pisze:aaaaaaaaaaa odlozylam w bezpieczne miejsce karte kredytowa ,tak bezpieczne ,ze nie moge znalezcccccccccccccccccccc ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu
Łomatulu!!!Wysłać Kretki do pomocy??
kalair pisze:anulka111 pisze:aaaaaaaaaaa odlozylam w bezpieczne miejsce karte kredytowa ,tak bezpieczne ,ze nie moge znalezcccccccccccccccccccc ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:aaaaaaaaaaa odlozylam w bezpieczne miejsce karte kredytowa ,tak bezpieczne ,ze nie moge znalezcccccccccccccccccccc ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu
Zdecydowanie potrzebne do rycia-kurcze ,a ja aktywiozowalam jzu ta nowa karte .....i teraz ze starej, ktora mam pdo reka...nie da sie korzystac ........wrrrrrrrrrrrrr -najgorsze ,ze nie pamietma ,gdzie odlozylam ,bo do niej wpierw brakowal pin ,ktory przychodzi osobno -odlozylam i mam za swoje
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:aaaaaaaaaaa odlozylam w bezpieczne miejsce karte kredytowa ,tak bezpieczne ,ze nie moge znalezcccccccccccccccccccc ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu
Koniecznie trzeba użyć kota tropiciela.
anulka111 pisze:aaaaaaaaaaa odlozylam w bezpieczne miejsce karte kredytowa ,tak bezpieczne ,ze nie moge znalezcccccccccccccccccccc ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu
kocurzyca41 pisze:Nie młoteczka nie,fachowo użyję prądu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1012 gości