Zapominała, że puszcza wodę do wanny

A łazienka z wanną jest ogromna, osuszanie i niwelowanie szkód zawsze zajmowało kilka godzin, i wszystkie dostępne pościele i szmaty w całym domu

Na szczęście tutaj jeszcze nikogo nie zalała

Badylek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:mi kiedys w pokoju w scianie pekla rura z kaloryferow i nie wiem ile czasu sie lala przez szczeline w scianie, bylo jej po kostki, az dywan plywal
Haker1 pisze:Franiu przypnij łapkę. Ja w szelkach robię pozycje "kot nieżywy".
Efekt nie mam zakładanych szelek.
o tak biegałam po ogrodzie nad morzem
Tylko, że ja daleko nie pobiegnę, moje tylne łapki powodują, że za chwile się przewracam, albo poruszam się wolniutko.
A Haksio miał zawsze szelki minimum jedna parę
Pysia
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Dziękujemy, Badylku. Wyszło słońce, duża otworzyła, leżymy sobie: Florka na jednym krześle, ja na drugim. To znaczy... tak było przed chwilą. Florka przeniosła się do środka i położyła w tunelu.
Jak Frania była malutka, duża próbowała nauczyć ją chodzenia w szeleczkach. Od tej pory na Franię mówiła Mały Gandhi, bo Frania stosowała bierny opór: ubrana w szelki, kładła się na boczku i cicho cierpiała. Całą Franią pokazywała, że jest nieszczęśliwa i udręczona.
Fasolka
Fasolciu, poproś Franię, żeby wytłumaczyła jak kot kotu, jak się to robi
Inksa
To się robi tak: leży się na boczku, pyś ma się oparty o podłogę. Łapki nieruchome, ogonek też. Ogólnie patrzy się przed siebie, ale można co jakiś czas z trudem podnieść łepek i popatrzeć zmęczonym wzrokiem na dużą. Jak duża coś mówi, nie słyszy się. Nie reaguje się na nic, tylko po prostu cierpi. No, chyba, że duża zaczyna ściągać szelki, wtedy można się ożywić. A jak ściągnie - pobiec żwawo.
Frania
taizu pisze:Ale sprytna jesteś, Franiu![]()
U nas Czarusia robi minki Bardzo Nieszczęśliwego Kota jak coś chce od dużej. I jeszcze żałośnie jęczy-wzdycha. Żaden kot tak nie jęczy-wzdycha, mówię Wam
Szarusia zazdrosna o umiejetności
PS A nasza duża znowu przypaliła jajka na twardo. Mamy otwarte okno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 48 gości