Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 16, 2011 18:24 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

u nas myszki są recznie robione z forum wylicytowałam, i są suuper i wytrzymałe bardzo :)
a robiłą je Thorkatt :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Nie kwi 17, 2011 21:59 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

Myszki są całkiem ok, zresztą tej oderwał ogon i już nie chce się bawić, bo jest szmaciana właśnie. On lubi takie z futerkiem, dobrze też jak grzechocze i się fajnie turla. A te szmaciane są ciche i nie lecą jak pociski :lol: bo poranna ulubiona zabawa Konana ze mną to: rzucanie myszki z kuchni do przedpokoju, a że u nas na tej trasie jest zakręt, to myszka musi sie najpierw odbić od sciany i wtedy skręcić w przedpokój. Szmaciane tak nie lecą. Mój kochany huligan lubi szaleńcze zabawy :mrgreen:

A wczoraj to mnie Frejka aż wkurzyła, no bo no głupia czasem jest :? nauczyła sie wchodzić na meble z drapaka, ale zejść tą samą drogą nie umie, więc skacze z samej góry nie myśląc za wiele i wczoraj skoczyła jakby na biurko ale nie doleciała więc obiła się o to biurko łapkami i troche jakby główką i wylądowała. No przecież krzywdę mogła sobie zrobić :evil: na szczęście nic jej nie jest. Dziwny z niej kot, kot schizolec 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pon kwi 18, 2011 7:07 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

U nas kiedyś Helga źle wyliczyła odległość i z szafy skoczyła na łóżko- brzuchem uderzyła w drewnianą ramę. Nigdy wiecej nie próbowała. Może i Frejka załapała z czym się wiąże taki skok.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pon kwi 18, 2011 7:25 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

oh własnie sie dowiedziałam o dokoceniu :)
Cekinek śliczny rudasek a jaka z niego przylepa.
Duże gratki :!: :piwa:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon kwi 18, 2011 8:48 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

Oj Frejka, jaki głuptas. ale miejmy nadzieje, że coś ją to nauczy..
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pon kwi 18, 2011 16:00 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

Ja też mam nadzieję, że ona wnioski wyciągnie.
Generalnie koty nie mają dla mnie czasu teraz :twisted: no bo jest wiosna, ptaszki ćwierkają, tyle za oknami się dzieje i mają warty :lol: nic nie umknie ich uwadze, cały czas z nosem przy szybach, ciekawie wyglądają przez wielkie okna balkonowe, a jak chce zagadać to totalnie mnie olewają :twisted: mogę jeszcze ewentualnie jaśnie państwa nakarmić :twisted:
Frejce musiałam znów skarpetę założyć, bo gdzieś się drapnęła, albo Konan ją :? po tylu dniach musiała :? więc teraz znów chowam łysy placek i czekam na odrośnięce futra, wtedy nie będzie tak łatwo skaleczyć się.

Jest gorąco, pięknie, słonecznie, aż mi radośnie :mrgreen: no i do świąt już luzy, a w święta to już w ogóle będzie lenistwo jedno wielkie :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon kwi 18, 2011 17:14 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

Jaki łysy placek? 8O Co się stało?

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pon kwi 18, 2011 20:09 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

Elu stara sprawa. Pewnego ranka Frejka miała zadrapanie, podejrzewam że w zabawie za ostro im wyszło. No i jak to u kota, goiło sie, swędziało, więc drapała, lizała i sobie rozbabrała. Nosiła skarpetkę, ładnie się zagoiło, został tylko łysy placek, parę dni ok, a wczoraj znowu sobie gdzieś lekko zadrapała. Więc zawczasu zapobiegawczo znów przywdziała skarpetkę 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon kwi 18, 2011 20:42 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

Jakieś wielkie napięcie ze mnie zeszło, ale teraz to boli mnie każdy centymetr ciała, brak mi sił, leżę i leżę. Chyba się wypiorę z namaczaniem w jakimś zabójczym płynie do kąpieli.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto kwi 19, 2011 7:01 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

jesteś - nie rozmiękłaś :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto kwi 19, 2011 7:42 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

I już za półtora tygodnia zawita do Was rudy Kocurek :D

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto kwi 19, 2011 8:10 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

:mrgreen: już się nie mogę kota doczekać, bardzo liczę na to, że jakoś się z Konankiem dogadają i będą iuprawiać zapasy a bidna Frejka odpocznie od stręczyciela :lol:

Wyprałam się wczoraj z namaczaniem, potem zakonserwowałam zewnętrznie i powiem że poczułam się jak nowo narodzona. Zapomniałam, że potrafię chodzić z mega zmęczeniem, którego nie czuję praktycznie jeśli tylko sobie dobrze wmówię i się nastawię. Dobrze panuję nad swoją psychosomatyką :wink: a wczoraj nagle zaczęło mnie boleć wszystko, ciekawe uczucie.
No ale dzis pełnia energii i mnóstwo zaplanowanych zajęć :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto kwi 19, 2011 8:17 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

Pozdrawiamy z rana i dołączamy się do gratulacji :piwa: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 19, 2011 8:28 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

:mrgreen: cześć Erin

tęsknię za jogą i fitnessem, ale nie stać mnie teraz na nic :?

A na osiedlu u nas otworzyli nowy zoologiczny,zapowiada się bardzo sympatycznie, otwarci na sugestie właściciele, mają Acanę i Orijena w sprzedaży 8O a ja dzisiaj pójdę i im powiem o innych super karmach suchych i mokrych :P 8) i może będę miała wszystko na miejscu :D
Poza tym muszę upolować jakieś 6 kg mięcha różnego rodzaju 8O
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto kwi 19, 2011 9:03 Re: Conan, Freyka i... - już 29 kwietnia będzie trójkot:-D

ja upolowalam wlasnie 6 kg miecha dla kotow plus M.ój zaszalal i kupil do mieszanki kotom krewetki! sa w mieszance. Xelmo wyzarl wszystkie z porcji- mu smakuja nie wiem jak Bombilli. I nie wiem jak kupale będą po tym..

mnie tak zmeczenie dobija ostatnio. tylko nie wiem czemu. samopoczucie fizyczne slabizna u mnie.
nie umiem sie doczekac kiedy bedziesz miala rudzielca w domu. dokladne nam zdawaj sprawozdania.
fajnie ze taki nowy sklep zoo u Was zrobili. u nas niestety deficyty...
Obrazek Obrazek

sliver_87

[poprzednia][następna]