Kociara82 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:
Bardzo fajne zdjęcia. Wyglądacie razem jak siostry, albo jak najlepsze przyjaciółkiZ przyjemnością się ogląda takie zdjęcia
No i oczywiście obydwie bardzo ładnie wyglądacie
![]()
kalair pisze:Kupiłam dzisiaj Kretkom suszone rybki.W takim małym opakowanku. Niemieckie. Lafinka i Safcia pobawiły się, i nie zjadly, a Irisia popodgryzała
Generalnie, jak one coś jedzą, ona nie i odwrotnie.
![]()
bulba pisze:kalair pisze:Kupiłam dzisiaj Kretkom suszone rybki.W takim małym opakowanku. Niemieckie. Lafinka i Safcia pobawiły się, i nie zjadly, a Irisia popodgryzała
![]()
No i w sumie dobrze. Jest jakiś konsensus. Gorzej by było, gdyby się wszystkie tłukły o to samo![]()
kalair pisze:bulba pisze:kalair pisze:Kupiłam dzisiaj Kretkom suszone rybki.W takim małym opakowanku. Niemieckie. Lafinka i Safcia pobawiły się, i nie zjadly, a Irisia popodgryzała
![]()
No i w sumie dobrze. Jest jakiś konsensus. Gorzej by było, gdyby się wszystkie tłukły o to samo![]()
Lafinka i Safik biją się o vitakraftowe kiełbaski, a wszystkie o listki nolinki!![]()
bozena640 pisze:Kociara82 pisze:bubor pisze:Być może załapała coś w schronisku , nie wiem.......................
dolaczam swoje kciuki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja też przyłączam się do trzymających![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za zdrówko malutkiej
bulba pisze:I ja też![]()
![]()
![]()
![]()
bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:No i w sumie dobrze. Jest jakiś konsensus. Gorzej by było, gdyby się wszystkie tłukły o to samo![]()
Lafinka i Safik biją się o vitakraftowe kiełbaski, a wszystkie o listki nolinki!![]()
O tak, u mnie z tymi kiełbaskami to też bitwa nie z tej ziemi. Ile ja już kasy na to wydałamA nolinki nie znam
kalair pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1340 gości