Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:A!!!!! Dorota, Ty nam tego nie zrobiszPrawda ?
![]()
![]()
mmk pisze:Internet mam od wczorajNadrabiam zaległości w czytaniu na razie. Ale się tego nazbierało!
shira3 pisze:mmk pisze:Internet mam od wczorajNadrabiam zaległości w czytaniu na razie. Ale się tego nazbierało!
Ale jak netu nie ma to ile czasu się ma![]()
mmk pisze:Przegapiłam jeden post - przepraszam jozefina1970!
Pisałaś o piżmie - jak najbardziej nadaje się jako baza perfum, ale w aromoterapii trzeba z nim uważać. Piżmo ma bardzo silny, dominujący zapach. Dłuższe przebywanie w pomieszczeniu, gdzie użyto dużej ilości piżma do kominka zapachowego to w zasadzie gwarantowany ból głowy... Można dodawać piżmo jako bazę do innych zapachów, ale tylko odrobinę (na kominek zapachowy 1, max.2 krople).
Jaki masz przepis na perfumy? Interesuje mnie jaką chcą tam "bazę alkoholową". Spirytus?
Asia_Siunia pisze:Sąsiad remontował dach, uszkodził kabel i długo dochodził o co biega. Wcześniej go prawie na oczy nie widziałam a jak nie miał netu to z nudów trawę posiał, krzaczki posadził nawet i... zanim się obejrzał "z nudów" trzecie dziecko machnęli...Teraz chodzi z wózkiem i jojczy że "to k...wtedy jak internetu miesiąc nie miałem"...się chłop przez brak netu nie uświadomił
mmk pisze:Cieszę się, że Yuki się przełamała, ale wolę kiedy kotek rozdaje baranki a nie... doopki...
mmk pisze:Poproszę przepis na perfumy jeśli znajdziesz chwilkę!
mmk pisze: Rosen zdębiał. Rzucił szybie spojrzenie na gryzącego Kubę - na Tża - na Kubę - na Tża... W końcu spojrzał na mnie i wydobył z siebie głośne, rozpaczliwe, płaczące "miaaauuuuuu". Ton jego głosu przypominał idealnie głos skarżącego się dziecka "mamo, on dostał, a ja nie"![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości