Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nie. Nie lubię takich wynalazków - jak lufkę to tylko z tonikiem i cytryną. A krówek dostał S. w prezencie cały kartonikbabajaga pisze: Krówki, ech.... pyszności. Robiłaś już Shiro tę polecaną przeze mnie wódkę krówkową?
shira3 pisze:Nie. Nie lubię takich wynalazków - jak lufkę to tylko z tonikiem i cytryną. A krówek dostał S. w prezencie cały kartonikbabajaga pisze: Krówki, ech.... pyszności. Robiłaś już Shiro tę polecaną przeze mnie wódkę krówkową?Pech, że on nie lubi......Będę musiała zjeść je sama
![]()
babajaga pisze: Macie tak czasem, że nagle myślicie o przyszłości wyłącznie w czarnych barwach? To trwa tak ze dwa dni i mija. Ale zanim minie..........
alix76 pisze: Ale poświęcisz się??
shira3 pisze:Nie. Nie lubię takich wynalazków - jak lufkę to tylko z tonikiem i cytryną. A krówek dostał S. w prezencie cały kartonikbabajaga pisze: Krówki, ech.... pyszności. Robiłaś już Shiro tę polecaną przeze mnie wódkę krówkową?Pech, że on nie lubi......Będę musiała zjeść je sama
![]()
babajaga pisze:Wiesz, te krówki możesz sobie poutykać w rozmaitych zakamarkach i mieć taki awangardowy kalendarz adwentowyA nóż o którejś zapomnisz i jak znajdziesz na wiosnę, będziesz miała wiele radości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], zuza i 996 gości