Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 25, 2010 11:51 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Łatku, nim się zgodzisz przemyśl, że po przyjęciu pod swój dach kota będziesz siłą rzeczy miziany mniej! Ja ciągle muszę innych wyganiać spod rąk Dużych :roll:
Co zaś się tyczy ćwiczeń w dróżynie polecam pracę nad szifrowaniem. Jest to adekwatne zajęcie dla każdego agenta. Polega na pisaniu pozornie błahych informacji mająch w rzeczywistości kolosalne znaczenie strategiczne. Np. komunikat "zasikałem dziś kuwetę całkiem" oznacza po rozszifrowaniu, iż toczą się prace mające zdezorganizować tyły wroga itp.
Niestety nie mogę dostarczać szczegółowych instrukcji bo to grozi całkowitą dekonspiracją. A to jest coś czego jako agenty obawiamy się nabardziej. Poza tym chce mi sie spać i muszę się zwinąć w kulkę..mrau.miau :?
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pon paź 25, 2010 14:27 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

maciejowa pisze:
CatherineTheGreat pisze:
maciejowa pisze:Stefciu, Stefciu, mam nowego kota! Ciocia iwcia go przywiozła dzisiaj!
Obrazek
Łatek wcale niepewny czy chce mieć swojego kota :roll:

a kto to Stefcia ciekawa

To Marcelek, z działek. Od porzuconej domowej kotki, ciocia iwcia mówiła. Marcelek ma fajnego braciszka, któremu też domku poszukamy.
Łatek.

Kurde,ja teraz dopiero zajarzyłam,to od tej kotki co niedawno wątek miała założony chyba ? tam dwójka czy trójka kociąt była?,bo coś mi ostatnio mignął taki wątek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon paź 25, 2010 14:29 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:

I on jórz jeszt ciociny i Łatkowy Stefcia pyta

Fajny gostek nie?
Aszpirantka Mysz vel cFaniara & Pyza pod wrazeniem
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon paź 25, 2010 15:55 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

mih pisze:Łatku, nim się zgodzisz przemyśl, że po przyjęciu pod swój dach kota będziesz siłą rzeczy miziany mniej! Ja ciągle muszę innych wyganiać spod rąk Dużych :roll:
Co zaś się tyczy ćwiczeń w dróżynie polecam pracę nad szifrowaniem. Jest to adekwatne zajęcie dla każdego agenta. Polega na pisaniu pozornie błahych informacji mająch w rzeczywistości kolosalne znaczenie strategiczne. Np. komunikat "zasikałem dziś kuwetę całkiem" oznacza po rozszifrowaniu, iż toczą się prace mające zdezorganizować tyły wroga itp.
Niestety nie mogę dostarczać szczegółowych instrukcji bo to grozi całkowitą dekonspiracją. A to jest coś czego jako agenty obawiamy się nabardziej. Poza tym chce mi sie spać i muszę się zwinąć w kulkę..mrau.miau :?
kap.klos.Laoś

Szpaniały jak żwykle komónikat kapitana Klossa Laosia Stefcia zahwyczona

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon paź 25, 2010 19:02 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:oo Maniuś też milutkie dla ucha. Kleofas jest ochydne po prostu Stopcia uważa, zwłaszcza jesli mówimy o kocinku co ma znaleść domek a nie o szczurze domowym.
A to:
MaryLux pisze: Bo tak się zwał carodziejski sksat z bahusi Cioci caty
Inka
to Stopka przeprasza, ale nic nie rozumie.. :roll:

to Stefcia terz nie bardzo ale morze o szkszata hodzi takiego krasznolódka

Popatscie tu:
viewtopic.php?f=1&t=65517 (1 cęść)
viewtopic.php?f=1&t=77496 (2 cęść)
viewtopic.php?f=8&t=83773

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon paź 25, 2010 19:19 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

baajki Stefcia ma oczki jak żłotuwki

CatherineTheGreat

Post » Pon paź 25, 2010 19:21 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:baajki Stefcia ma oczki jak żłotuwki

Tak, a Ciocia caty zniknęła i już nie ma kto opowiadać nam bajków :placz:

MaryLux

Post » Pon paź 25, 2010 19:22 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Kleofas albo Maurycy było. A Maurycy, Moryś, Mauryś albo Maryś...może być?
A ja kiedyś mialam szczurka Klemensa...

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Pon paź 25, 2010 19:23 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

dokota pisze:Kleofas albo Maurycy było. A Maurycy, Moryś, Mauryś albo Maryś...może być?
A ja kiedyś mialam szczurka Klemensa...

Maórycy jeszt hyba ładnie Stefcia głuwką kiwa

CatherineTheGreat

Post » Wto paź 26, 2010 8:04 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Melduję, że istnieją poszlaki wskazujące na działanie wrogich sił na naszym terenie. Zlokalizowałam wroga w postaci małej czerwonej kulki biegającej po ścianach. Lao i Pacynka usiłują go złapać, ale ja spokojnie staram się rozpracować jego metody działania. Podejrzewam, że ten sam wróg przyczynił się do powstania dziury w garnku, przez którą wczoraj wylało się bardzo dużo zupy. Chce nas odciąć od zaopatrzenia. Wzywamy posiłki.
Menaszka

P.S. Pacynka już chyba może być awansowana na agentkę, bo umie wchodzić na szafę.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto paź 26, 2010 9:19 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Melduję iż mimo starań i szeroko zakrojonych działań wróg Mała Czerwona Kulka- pseudonim rozpoznawczy M.C.K pozostaje nieuchwytny! Powtarzam- M.C.K nieuchwytny!
kap.klos.Laoś

mih

Post » Wto paź 26, 2010 9:27 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Czy znane są metody działania MCK?
Inka

MaryLux

Post » Wto paź 26, 2010 9:37 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Chaoticzne i nieprzeniknione.

mih

Post » Wto paź 26, 2010 9:50 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

My z Pacyką jesteśmy nieulęknieni zaś Menaszka obmyśla strategie z szafy.
kap.klos.Laoś

mih

[poprzednia][następna]