Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 16, 2014 17:14 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Bryska4 pisze:
Chat pisze:Pytanie mam do doswiadczonych: jak dlugo trwa glupi wiek u kota? :twisted:

Eeeee, no niedłuuugooo mu przejdzie na pewno :ryk: Na pewno w wieku ponad czterech lat nie będzie uprawiał parkouru po salonie, to się nigdy nie zdarza :lol:

Znaczy się, młodzieniec straci jajka niebawem?

Łi!
:ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lis 16, 2014 17:18 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

3xtak :mrgreen:
Bo sie Mimil kompleksow nabawi :lol:
Straci meskosc po moim powrocie z Poznania. Jade w przyszla sobote na dwa tygodnie, ojciec chory :( Tym razem przez Frankfurt. Mam nadzieje, ze sie nie zgubie... :roll:

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Nie lis 16, 2014 17:26 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

O, współczuję :(
Frankfurt jest dobrze oznaczony, a do tego pięknie pachnie jedzeniem, bo stoisk jest bez liku. Nie cierpię lotnisk (bo nie cierpię latać) ale na frankfurckim lotnisku czuję się dość przytulnie.

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Nie lis 16, 2014 17:44 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Kurcze, no bylam juz tam. Ale z 25 lat temu. Przesiadalam sie na pociag do Norymbergii. Duze lotnisko.
Jest zarcie? To fajnie, bo bede czekac cztery godziny na samolot do Poznania. Przynajmniej obiad zjem.

Chat

Post » Nie lis 16, 2014 18:11 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Jest, różne: włoskie, chińskie, kanapki, ciepłe.
I alkohol jest, żeby się odstresować ;)
I Wifi gratis. Chyba nawet jest gabinet dentystyczny, fryzjer i prysznice :D
Ostatnio edytowano Nie lis 16, 2014 18:15 przez Bryska4, łącznie edytowano 1 raz

Bryska4

Post » Nie lis 16, 2014 18:15 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Bryska4 pisze:
Chat pisze:Pytanie mam do doswiadczonych: jak dlugo trwa glupi wiek u kota? :twisted:

Eeeee, no niedłuuugooo mu przejdzie na pewno :ryk: Na pewno w wieku ponad czterech lat nie będzie uprawiał parkouru po salonie, to się nigdy nie zdarza :lol:

Żebyście się nie zdziwiły :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Nie lis 16, 2014 18:16 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Absolutnie niemożliwe.
To, co dziś rano widziałam w wykonaniu Fortuny to było złudzenie optyczne 8)

Bryska4

Post » Nie lis 16, 2014 18:45 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Bryska4 pisze:Jest, różne: włoskie, chińskie, kanapki, ciepłe.
I alkohol jest, żeby się odstresować ;)
I Wifi gratis. Chyba nawet jest gabinet dentystyczny, fryzjer i prysznice :D

No to sie zmienilo, super. Dzieki za info :D

Chat

Post » Nie lis 16, 2014 18:49 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

felin pisze:
Bryska4 pisze:

:strach: wypluj te slowa :lol:
Aktualna sytuacja wyglada tak: Chanelle siedzi na najwyzszej polce drapaka, mlody usiluje dorwac jej ogon z hamaka, a lezacy ponizej Mimil drze jape. Chanelle wali z laczka na odlew, ale mlodemu to najwyrazniej nie przeszkadza :evil:
Jeszcze takiego egzemplarza nie mialam... :mrgreen:
Co zrobila Fortuna?

Chat

Post » Nie lis 16, 2014 18:52 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Fortuna jakieś dzikie biegi dziś uprawiała, spod szafki wystrzeliła na oparcie sofy, przebiegła po nim na całej długości i skoczyła na stół, przysięgłabym jednak, że w międzyczasie biegła po ścianie , wspomagana siłą odśrodkową, bo to wszystko po łuku było 8O dlatego piszę, że to parkour :D

Bryska4

Post » Nie lis 16, 2014 18:55 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Chat pisze:
felin pisze:
Bryska4 pisze:

:strach: wypluj te slowa :lol:
Aktualna sytuacja wyglada tak: Chanelle siedzi na najwyzszej polce drapaka, mlody usiluje dorwac jej ogon z hamaka, a lezacy ponizej Mimil drze jape. Chanelle wali z laczka na odlew, ale mlodemu to najwyrazniej nie przeszkadza :evil:
Jeszcze takiego egzemplarza nie mialam... :mrgreen:
Co zrobila Fortuna?

Żebyś widziała co się u mnie rano działo :twisted:
Dwa koty latające jak pershingi jeden za drugim, po drodze przelatujące przez kanapę, na której usiłowałam wypić herbatę zanim jakaś przefruwająca gadzina nie zderzy się z kubkiem albo mi go z ręki nie wytrąci :evil:
7-letni Barnabik bawił się solo: biegał z korytarza (po drodze wymijając tych dwóch wariatów) do drzwi sypialni i skakał z bulgotem na futrynę po to, żeby sobie z niej zjechać :roll:

felin

Post » Nie lis 16, 2014 19:05 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

:ryk: :ryk: :ryk:
Czyli co, jak wroce po tych dwoch tygodniach z Polski to chaty nie poznam? :smokin:
Slysze tz-ta jak pomstuje: zlaz, to jest moja kanapka, zostaw to maslo, chuliganie jeden, nie, to tez nie jest dla kota 8) co za upierdliwiec, nie, teraz juz koniec z tym wyzeraniem...

Chat

Post » Nie lis 16, 2014 19:05 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Bryska4 pisze:Fortuna jakieś dzikie biegi dziś uprawiała, spod szafki wystrzeliła na oparcie sofy, przebiegła po nim na całej długości i skoczyła na stół, przysięgłabym jednak, że w międzyczasie biegła po ścianie , wspomagana siłą odśrodkową, bo to wszystko po łuku było 8O dlatego piszę, że to parkour :D

Glupawka. Albo fitness :mrgreen:

Chat

Post » Pon lis 17, 2014 8:07 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

Niektórym to nie mija. Patrz - mój Rudy.
Widziałas ostatni filmik Faraona?
http://youtu.be/AXpHUSfrFVE
Ja myślę, że to jakieś promieniowanie z kosmosu zrobiło z obecnych kocich smarkaczy wariatów ...

Z pewnością po 2 tygodniach chaty nie poznasz :mrgreen:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon lis 17, 2014 11:25 Re: Jej Futrzastosc Chanelle, Mimil, Mikeline i nowy Minibus

O to ja mam takie rzeczy na co dzień :lol:
Namiocik taki sam nie przeżył :mrgreen:

felin

[poprzednia][następna]