Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 8:05 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

od wczoraj mamy kolejnych 2 lokatorów burania który miał być dziewczynką i trikolorkę śmiertelnie przestraszoną z KK, ale o szczegółach pewnie napisze Anita

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pt gru 31, 2010 8:05 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

:)

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pt gru 31, 2010 8:07 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

kolejne kocie bidy dostały szansę na życie.
Dziękuję Wam za to, że JESTEŚCIE :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt gru 31, 2010 8:15 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

Bakeneko pisze:od wczoraj mamy kolejnych 2 lokatorów burania który miał być dziewczynką i trikolorkę śmiertelnie przestraszoną z KK, ale o szczegółach pewnie napisze Anita

O proszę, noworoczna niespodzianka :D
Czekam na szczegóły i trzymam kciuki :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 31, 2010 9:42 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 31, 2010 11:09 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

Wkleję tu to, co napisałam na wątku schronowym:

Mamy od wczoraj buraska i tri. Burasek miał być być dziewczynką, ale jest na pewno chłopcem. :D To kot typu piłeczka, wręcz podskakuje, aż staje na pazurkach, żeby zbarankować, żeby go tylko pogłaskać... Jest cudem absolutnym. Tri to kłębek strachu, ma chore oczko i bardzo się boi, wczoraj po wyjściu z transporterka położyła się na boku, i czekała sztywna ze strachu, co będzie. :cry: Było jedzonko, które zjadła :) Jest na razie w klatce, je, korzysta z kuwety i boi się. Można ją głaskać, brać na ręce, może się przełamie po czasie... Biedulinka.
Oba kotki mają kk, buranio znacznie mniejszy.

Foty zrobię później.

Ogólnie to mamy niezłą ekipę do imprezowania sylwestrowego. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt gru 31, 2010 11:29 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

ojej, ale się u was dzieje :lol: ledwo nadążam z przyswajaniem. wszystkim kotkom życzę szalonego sylwestra :kotek: a wam takiego troszkę bardziej spokojnego :mrgreen: i w nowym roku samych dobrych zdarzeń, zdrowia szczęścia i pomyślności~~~~ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt gru 31, 2010 11:34 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

anita5 pisze:Wkleję tu to, co napisałam na wątku schronowym:

Mamy od wczoraj buraska i tri. Burasek miał być być dziewczynką, ale jest na pewno chłopcem. :D To kot typu piłeczka, wręcz podskakuje, aż staje na pazurkach, żeby zbarankować, żeby go tylko pogłaskać... Jest cudem absolutnym. Tri to kłębek strachu, ma chore oczko i bardzo się boi, wczoraj po wyjściu z transporterka położyła się na boku, i czekała sztywna ze strachu, co będzie. :cry: Było jedzonko, które zjadła :) Jest na razie w klatce, je, korzysta z kuwety i boi się. Można ją głaskać, brać na ręce, może się przełamie po czasie... Biedulinka.
Oba kotki mają kk, buranio znacznie mniejszy.

Foty zrobię później.

Ogólnie to mamy niezłą ekipę do imprezowania sylwestrowego. :wink:

wolę nie myśleć, co spotkało tri, że tak się boi :(
za udaną kocio-psio-ludzką imprezkę :D :ok:
a w Nowym Roku jak najmniej kocich bid na drodze, niech wreszcie kocio-psie życie nabierze wartości
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt gru 31, 2010 12:52 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

Bardzo dziękuję za życzenia w imieniu całej naszej gromady.

I chciałam bardzo serdecznie podziękować Świętemu Mikołajowi (ktokolwiek się kryje za tym nickiem szlachetnym :D ) za prezent. Koty otrzymały jeszcze przed Świętami paczkę z puszkami miamora i zabawkami, i bardzo się ucieszyły, o czym już pisałam jakiś czas temu. Wiemy, że firma GLS ma nam dostarczyć jeszcze dwie paczki, ale ma z tym poważne problemy. Mam nadzieję, że sprawa się rozwiąże po Nowym Roku, o czym nie omieszkam napisać tutaj.
Bardzo dziękujemy za pamięć o nas. :1luvu: :1luvu:

Wszystkim chciałam życzyć udanego Sylwestra dziś. :piwa:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt gru 31, 2010 13:45 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

nooo! czyli Święty Mikołaj istnieje :-)
niech się paczki szybko znajdą i niech nowy rok obfituje w dobre wydarzenia!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt gru 31, 2010 14:19 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

Udanego Sylwestra i dobrego Nowego Roku :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pt gru 31, 2010 14:45 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

Z ostatniej chwili: tri z chorym oczkiem, taka biedna przestraszona, dała mi głaskać brzuszek, mruczy i ugniata! Strasznie się cieszę... Wzruszyło mnie to.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt gru 31, 2010 14:52 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

to jest sylwestrowy dobry znak!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt gru 31, 2010 14:54 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

Obrazek :D

Dużo zdrówka dla wszystkich :ok: :ok: :ok:

Ależ tu się dzieje :wink: :spin2:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt gru 31, 2010 17:41 Re: Moja gromadka - Mufinek[']:(; Maleńka odeszła... :((((

anita5 pisze:Z ostatniej chwili: tri z chorym oczkiem, taka biedna przestraszona, dała mi głaskać brzuszek, mruczy i ugniata! Strasznie się cieszę... Wzruszyło mnie to.

bidulka, może pierwszy raz w życiu poczuła, że ręka człowieka może sprawić kotku przyjemność :roll:
życzę Wam na ten Nowy Rok samych dobrych dni, niech smutek zostanie za drzwiami, niech Wasi podopieczni z dziś i z jutra znajdują same dobre, kochające domy, a Wam życzę dużo sił i zapału, głównie do spełniania kocich zachcianek :wink:
ps. i kto by pomyślał, Święty Mikołaj istnieje, no... no... 8O
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]