Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szybenka pisze:Ewo, ja też mam tak b. częstokussad pisze:W dalszym ciągu walczę z „białymi nocami” i sennością w ciągu dnia bez względu na to czy jestem na urlopie, czy wypoczęta, czy przeżywam stres czy jestem spokojna, o której godzinie położę się spać jest to samo – kolejny lekarz powiedział, że tak ma bardzo dużo osób...Nie mogę "za wcześnie" pójść spać, bo budzę się po godzinie, dwóch i do rana się przewracam. Jestem zmęczona i śpiąca, a nie mogę zasnąć. A jak już zasnę, to za godz. trzeba wstawać
a w ciągu dnia jest koszmar, mogę nawet gryźć wszystkich dookoła, więc rozumiem Ciebie.
Myszolandia pisze:To i ja tak mam,moge długo siedzieć ,a potem z rańca wstać to hoho![]()
]
Myszolandia pisze:może coś z kompem CI się dzieje,albo z przeglądarką,bo u mnie jest wszystko normalnie
kussad pisze:Dziękuję bardzo Danusiu![]()
Całe wieki Was nie widziałam. Pojawiłam się na troszkę dłużej ale rano znowu zniknę - byłam w piątek w pracy po tygodniowym urlopie i już wiem co mnie tam czeka
Danusia pisze:kussad pisze:Dziękuję bardzo Danusiu![]()
Całe wieki Was nie widziałam. Pojawiłam się na troszkę dłużej ale rano znowu zniknę - byłam w piątek w pracy po tygodniowym urlopie i już wiem co mnie tam czeka
myśl pozytywnie
dune pisze:Moja do Żmichowskiejdo klasy mat/fiz/chem
a ja wieczna humanistka
Powywalałam te goopoty
jest źle, bedzie gorzej i cicho sza
A co to na Placu Zamkowym sie odbywało?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 13 gości