Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86,98

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 14, 2010 22:12 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

Ciepła pisze:Monia co do Otka to nie wiadomo..babka zamilkla po moim mailu z przeprosinami..
a Miko tez nie wiadomo..narazie cisza..

nie no co ty....jaka goopia by musiala byc zeby sie odąć o takie cos...
trzeba do niej zadzwonic i sie umówic raz jeszcze
kurcze, myslalam ze miko ma juz zaklepane...
hmmm tak ładnie żarło...
ale nic, bedzie dobzre
a jak rudy? całkiem wydobrzał?
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie mar 14, 2010 22:16 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

dune pisze:
Ciepła pisze:Monia co do Otka to nie wiadomo..babka zamilkla po moim mailu z przeprosinami..
a Miko tez nie wiadomo..narazie cisza..

nie no co ty....jaka goopia by musiala byc zeby sie odąć o takie cos...
trzeba do niej zadzwonic i sie umówic raz jeszcze
kurcze, myslalam ze miko ma juz zaklepane...
hmmm tak ładnie żarło...
ale nic, bedzie dobzre
a jak rudy? całkiem wydobrzał?

Rudy znowu kuleje,ale mysle ze to z zimna bola go stawy :roll: ..
niemam do niej fona tylko mail,a jak ja przepraszalam to wyslalam jej swoj numer fona i nic 8O ..jak sie obrazila to uj jej w serce bo w doope to przyjemnosc :evil:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie mar 14, 2010 22:21 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

Ciepła pisze:Rudy znowu kuleje,ale mysle ze to z zimna bola go stawy :roll: ..
niemam do niej fona tylko mail,a jak ja przepraszalam to wyslalam jej swoj numer fona i nic 8O ..jak sie obrazila to uj jej w serce bo w doope to przyjemnosc :evil:

a moze by tego rudego oglosic...psom samopas ciężej niz kotom...eh...
a cc nie ma do nie fona?
moze mail nie doszedł albo co
jak by sie obrazila o takie cos to bym jej zadnego kota nie dala bo goopia
niemozliwe mi sie to wydaje
Obrazek

dune

Post » Nie mar 14, 2010 22:23 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

dune pisze:Bo ja myslałam ze ty oglosiłas na kazdym z tej dlugiej listy,
a ze najbardziej efektywne to pewnie jest allegro bo ciągle słysze ze ktos kotu allegro robi
Na gumtree juz mam, na gazecie zrobię i na allegro
no wolalabym zeby z wawy ją ktos wziął,
zwsze mniej zamieszania z transportem, chiciaz kitka taka spokojna :)

Ogłosiłam ją na wszystkich portalach z tej listy + na wielu innych, których nie wpisałam (bo trzeba było poczekać na linki do aktywacji, i takie tam :roll: ) niektóre nawet jeszcze dochodzą, chociaż już powinnam ściągać ogłoszenia :roll: ;) ogólnie ogłoszenia zajmują masę czasu, bo trzeba się zalogować, wpisać tekst, wrzucić fotki, kontakt... (mniej więcej 5/10 minut...? allegro nie liczę, ostatnio robiłam godzinę) i w ten sposób "obskoczyć" 20/30 portali... a że wchodzę na internet wieczorami, to bywa że i całą noc wrzucam ogłoszenia :roll:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie mar 14, 2010 22:24 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

Monia z racji tego,ze ja zawsze potwierdzam swoje wizyty,zadzwonie tam w czwartek i sie dowiem co i jak i czy warto jeszcze tam jechac :roll: ..
mam wyzlowatego Rudego i pieknego psa pociagowego cos jak husky i nazywamy go tez Haski :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 14, 2010 22:28 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

Cameo pisze:
dune pisze:Bo ja myslałam ze ty oglosiłas na kazdym z tej dlugiej listy,
a ze najbardziej efektywne to pewnie jest allegro bo ciągle słysze ze ktos kotu allegro robi
Na gumtree juz mam, na gazecie zrobię i na allegro
no wolalabym zeby z wawy ją ktos wziął,
zwsze mniej zamieszania z transportem, chiciaz kitka taka spokojna :)

Ogłosiłam ją na wszystkich portalach z tej listy + na wielu innych, których nie wpisałam (bo trzeba było poczekać na linki do aktywacji, i takie tam :roll: ) niektóre nawet jeszcze dochodzą, chociaż już powinnam ściągać ogłoszenia :roll: ;) ogólnie ogłoszenia zajmują masę czasu, bo trzeba się zalogować, wpisać tekst, wrzucić fotki, kontakt... (mniej więcej 5/10 minut...? allegro nie liczę, ostatnio robiłam godzinę) i w ten sposób "obskoczyć" 20/30 portali... a że wchodzę na internet wieczorami, to bywa że i całą noc wrzucam ogłoszenia :roll:

No tak...najpierw trzy dni rób a potem trzy dni zdejmuj bo nieaktualne :) ale to juz radosniejsza robota, nie?
no to dobrze napisalam ze profesjonalnie ...a jak na dwoch raptem z czego jeden w zamysle...az wstyd...
jutro sie chyba za to wezmę...

Ps. Pani mi odpisal i przeprosiła ze nei wiedziala ze mam koty i ze wogóle a przeciezto nieietsotne
tylko to co pisałysmy, jest ogłoszenie znazy ze nie moge...
Obrazek

dune

Post » Nie mar 14, 2010 22:31 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

jestem pod wrazeniem Monia :ok: tej pani

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 14, 2010 22:32 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

jak sie dzis miewa Kiteczka? :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 14, 2010 22:34 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

Ciepła pisze:jestem pod wrazeniem Monia :ok: tej pani

a ja wcale nie, bo nie wiem czy mnie gorzej nie wkurzyła ze z mojego ogloszenia nie wynika ze nie moge ale wynika ze nie chce.....a sie wnerwilam na noc tylko....chyba naprawde siade i te ogłoszenia porobie widziłas jaką mi kamila liste podrzuciła...
ale dzis to juz nie bo padnięta jestem a jeszcze musze cielsko umyc wlasne....
Obrazek

dune

Post » Nie mar 14, 2010 22:36 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

dune pisze:

a ja wcale nie, bo nie wiem czy mnie gorzej nie wkurzyła ze z mojego ogloszenia nie wynika ze nie moge ale wynika ze nie chce.....a sie wnerwilam na noc tylko....chyba naprawde siade i te ogłoszenia porobie widziłas jaką mi kamila liste podrzuciła...

widzialam Monia 8O
moze powinnam psy tam umiescic :?:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 14, 2010 22:40 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

Ciepła pisze:
dune pisze:

widzialam Monia 8O
moze powinnam psy tam umiescic :?:

no własnie gdzies ci napisałam zebys rudego tam poogłaszala...
miko to ma luksusy:) ale tamten biedak...psu trudniej niz kotu...
budki z katna nie postawisz...eh
Obrazek

dune

Post » Nie mar 14, 2010 22:43 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

Monia procz Rudego jest jeszcze Haski..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 14, 2010 22:50 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

podwójna motywacja :)
pa pa :)
Obrazek

dune

Post » Nie mar 14, 2010 23:34 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

dune pisze:Pozdrawiam upalną Afrykę :) zaraz do Was zajrzę

Zapraszamy 8)
co prawda na razie nie tak tu upalnie, ale przynajmniej śniegu odgarniać nie trzeba :)

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pon mar 15, 2010 7:46 Re: Smutna czarna kotka wciąż czeka...fotki s 61,86

Kotuniu, na pierwszą.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]