SecretFire pisze:Tak Ci sie na poczatku wydaje. Teraz to troche sie tam znam, ale mimo to jest wiele rzeczy, ktore sa dla mnie niezrozumiala.
Dokładnie tydzień-dwa i już będzie śmigać jak po miau

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:Tak Ci sie na poczatku wydaje. Teraz to troche sie tam znam, ale mimo to jest wiele rzeczy, ktore sa dla mnie niezrozumiala.
CatAngel pisze:SecretFire pisze:Tak Ci sie na poczatku wydaje. Teraz to troche sie tam znam, ale mimo to jest wiele rzeczy, ktore sa dla mnie niezrozumiala.
Dokładnie tydzień-dwa i już będzie śmigać jak po miau![]()
SecretFire pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
Te piekne mordeczki bym mogla od razu wycalowac.
Na FB to trzeba chyba wydarzenie zrobic i ludzi zapraszac i prosic o dalsze rozsylanie. Aniu, ja Ci dam kontakty z miau, ktore Ci sie przydac moga. N.p. psiama, AYO, kussad, Patmol, Jozefinka, itd. Dolacz ich do swoich przyjaciol i wtedy sie rozwinie jakos.
CatAngel pisze:Kasiu to jest mój prof http://www.facebook.com/profile.php?id=100001403136928 jak cię nie mam w znajomych wysyłaj zaproszeniepotem na czacie ci pokażę jak robić koty do adopcji
SecretFire pisze::-) Cat wiekszosc moich tez juz mialas, ale tych, ktorych braklo, wyslalam.
SecretFire pisze:Aniu!!!! No co Ty mowisz? Jak to chcesz sie utopic? Za zimno i za mocno bys cierpiala. A co my bez Ciebie mamy zrobic?
Cat, moze za szybko to robilas i dlategoWyloguj sie i po paru minutach wroc i sprobuj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 10 gości