Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margaretka2002 pisze:I dowiedzialas sie czegos z ta spirulina?
Nie wiem tez co zrobic z Tokovitem, bo ciagle mi wychodzi 1,5 albo 1,8 kapsulki.
A te skorupki to kupilas, czy robisz?
tillibulek pisze:OKI, Margaretka, jak Was czytam, to czuje sie jakbym polskiego nie znala
Magnesium, mg 32 48 25.6 48
OKI pisze:Drożdże też drogie jak s...yn![]()
No niestety, jak nie używam jedynej słusznej karmy, tak się nie dam doić przez jedyny słuszny sklep internetowy![]()
Na skorupki się tylko skusiłam, bo roboty z tym tyle, że wymiękam - mój czas też kosztuje
Sylwia M. pisze:OKI pisze:Drożdże też drogie jak s...yn![]()
No niestety, jak nie używam jedynej słusznej karmy, tak się nie dam doić przez jedyny słuszny sklep internetowy![]()
Na skorupki się tylko skusiłam, bo roboty z tym tyle, że wymiękam - mój czas też kosztuje
Kochana, ze skorupkami jest bardzo mało roboty. Odkładasz wszystkie w jednym miejscu, suszysz (tz. same się suszą - zimą jest super na kaloryferku ) i mielisz w młynku do kawy. Moim zdaniem na skorupki szkoda kasy, FC sama nie wyprodukujesz
Sylwia M. pisze:OKI pisze:Drożdże też drogie jak s...yn![]()
Kochana, ze skorupkami jest bardzo mało roboty. Odkładasz wszystkie w jednym miejscu, suszysz (tz. same się suszą - zimą jest super na kaloryferku ) i mielisz w młynku do kawy. Moim zdaniem na skorupki szkoda kasy, FC sama nie wyprodukujesz
margaretka2002 pisze:To mysl, mysl, bo FC czeka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Hana, Silverblue, zuza i 1003 gości