A Gumka sprała dzisiaj Piotrusia tak, że rozkrwawiła mu poduszeczkę u jednej z łapek

Chyba, że podrzuciłabym ją nocną porą pod drzwi miejsca pracy jej wybawcy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Jak jesteś, to zapiszę Ci w testamencie GumkęNa Plusia niestety już się nie łapiesz, Gattarka była pierwsza.
A Gumka sprała dzisiaj Piotrusia tak, że rozkrwawiła mu poduszeczkę u jednej z łapekW Tobie jedyna nadzieja Aniko, nikt inny nie zechce takiej wściekłej krowy
![]()
Chyba, że podrzuciłabym ją nocną porą pod drzwi miejsca pracy jej wybawcyZe stosownym listem błagalnym rzecz jasna
![]()
monika794 pisze:ale u mnie koty mają bardzo źle, także lepiej nic mi nie zapisywać![]()
genowefa pisze:monika794 pisze:ale u mnie koty mają bardzo źle, także lepiej nic mi nie zapisywać![]()
Kłamie w żywe oczy! Ona codziennie koty wołowiną karmi i ma tylko dwa swoje + jeden tymczas. Lepszego domu dla kota nie znajdziesz![]()
Trzymaj się Wielbłądku, wiosna idzie! Dziś był przepiękny wiosenny dzień. Aż dziwne, że wypadł w weekend, takie dni najczęściej się zdarzają, gdy trzeba kiblować w pracy
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Jak jesteś, to zapiszę Ci w testamencie GumkęNa Plusia niestety już się nie łapiesz, Gattarka była pierwsza.
A Gumka sprała dzisiaj Piotrusia tak, że rozkrwawiła mu poduszeczkę u jednej z łapekW Tobie jedyna nadzieja Aniko, nikt inny nie zechce takiej wściekłej krowy
![]()
Chyba, że podrzuciłabym ją nocną porą pod drzwi miejsca pracy jej wybawcyZe stosownym listem błagalnym rzecz jasna
![]()
Chciałam napisać: I po co ja się odzywałam!
Ale z drugiej strony... Lepsza Norysia niż taki Julian na ten przykładAlbo Tadźka...
![]()
bubor pisze:Wszystko na to wskazuje że musisz zacząć częściej udostępniać Draniom wyżej wspomniane akcesoria.
U mnie w pokoju panny mają non stop możliwość urzędowania w pościelach ale i tak zazwyczaj wybierają zaleganie na którejś szafie albo też w szafie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Kankan, Marmotka i 13 gości