Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Sob lut 27, 2010 23:52 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Jak jesteś, to zapiszę Ci w testamencie Gumkę :mrgreen: Na Plusia niestety już się nie łapiesz, Gattarka była pierwsza.

A Gumka sprała dzisiaj Piotrusia tak, że rozkrwawiła mu poduszeczkę u jednej z łapek :twisted: W Tobie jedyna nadzieja Aniko, nikt inny nie zechce takiej wściekłej krowy :twisted:
Chyba, że podrzuciłabym ją nocną porą pod drzwi miejsca pracy jej wybawcy :wink: Ze stosownym listem błagalnym rzecz jasna :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lut 28, 2010 0:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłądzio pisze:Jak jesteś, to zapiszę Ci w testamencie Gumkę :mrgreen: Na Plusia niestety już się nie łapiesz, Gattarka była pierwsza.

A Gumka sprała dzisiaj Piotrusia tak, że rozkrwawiła mu poduszeczkę u jednej z łapek :twisted: W Tobie jedyna nadzieja Aniko, nikt inny nie zechce takiej wściekłej krowy :twisted:
Chyba, że podrzuciłabym ją nocną porą pod drzwi miejsca pracy jej wybawcy :wink: Ze stosownym listem błagalnym rzecz jasna :roll:

Chciałam napisać: I po co ja się odzywałam!
Ale z drugiej strony... Lepsza Norysia niż taki Julian na ten przykład :strach: Albo Tadźka... :| :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie lut 28, 2010 0:47 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

aż się boję odezwać...
ale u mnie koty mają bardzo źle, także lepiej nic mi nie zapisywać :twisted:
jak widzisz Wielbłądzio, mimo wszystko musisz trwać na straży Drani, bo jak nie Ty to kto?
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie lut 28, 2010 10:34 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Trzymaj sie Wielbłądziu :ok: :ok: :ok: , dla Drani chociażby :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lut 28, 2010 17:11 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

U mnie też mają bardzo źle: wyzywam, trzymam w brudnym mieszkaniu, z głodu zżerają gumki-frotki :roll: ...

Byle jak, idę spać :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lut 28, 2010 17:28 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Mimo to wszystkie Dranie i tak Cie kochają 8) , w końcu nawet gdy sie ma gumki na zakąskę a i czasami nieład w domu to najfajniej jest przyjść do Dużej , poprzytulać sie do niej , zamruczeć jej coś do uszka :wink:
Obrazek

bubor

Post » Nie lut 28, 2010 20:25 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

monika794 pisze:ale u mnie koty mają bardzo źle, także lepiej nic mi nie zapisywać :twisted:

Kłamie w żywe oczy! Ona codziennie koty wołowiną karmi i ma tylko dwa swoje + jeden tymczas. Lepszego domu dla kota nie znajdziesz :!:

Trzymaj się Wielbłądku, wiosna idzie! Dziś był przepiękny wiosenny dzień. Aż dziwne, że wypadł w weekend, takie dni najczęściej się zdarzają, gdy trzeba kiblować w pracy :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lut 28, 2010 20:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

genowefa pisze:
monika794 pisze:ale u mnie koty mają bardzo źle, także lepiej nic mi nie zapisywać :twisted:

Kłamie w żywe oczy! Ona codziennie koty wołowiną karmi i ma tylko dwa swoje + jeden tymczas. Lepszego domu dla kota nie znajdziesz :!:

Trzymaj się Wielbłądku, wiosna idzie! Dziś był przepiękny wiosenny dzień. Aż dziwne, że wypadł w weekend, takie dni najczęściej się zdarzają, gdy trzeba kiblować w pracy :twisted:

o proszę jaki donosiciel :twisted:
tak się Niuniuś uśmiał jak to o wołowinie przeczytał:
Obrazek
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie lut 28, 2010 23:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

monika794 pisze:o proszę jaki donosiciel :twisted:
tak się Niuniuś uśmiał jak to o wołowinie przeczytał:
Obrazek

no nieźle :ryk:

nawet łapkę znacząco podniósł 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon mar 01, 2010 19:24 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

No i następny czarny koczur w naszym wątku :1luvu:
I Kropcia pstrokata, moje szylkretowe marzenie :1luvu:

Tak, wczoraj był piękny dzień, ale co z tego - przespałam cały jak zwykle, równie dobrze mógł zapierniczać za oknem zimny wstrętny deszcz :( Dzisiaj w pracy huk roboty i przez najbliższe dni będzie mniej więcej podobnie, normalnie nie ma kiedy zrobić sobie herbaty :twisted: Po pracy musiałam zawlec się na pocztę (jakby mi kto kazał kupować na allegro tę piżamkę w koty :oops: ), po powrocie do domu i oporządzeniu standardowego spustoszenia oczywiście zamierzałam walnąć się spać... Przyniosłam sobie po dużego pokoju patchwork i jasiek, rzuciłam na kanapę, po czym - o ja naiwna! - oddaliłam się na moment do kuchni. Moment wystarczył...
Nieee, odpukać, tym razem to nie Lilek, szczęśliwie nie udało mu się dokonać tego, o co być może go już podejrzewacie :roll: :wink: - tym razem dla odmiany MÓJ patchwork i MÓJ jasiek momentalnie osaczyła chmara futrzanych mszyc :twisted: Aktualnie okupują bety: Ropuszon, Nunka, Głupiś i Tadeusz.
Przegonić je czy nie przegonić (i wtedy iść spać do sypialni) - oto jest pytanie :roll:

A ze mną nie chce być lepiej. Brakuje mi na to słów. Dół :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Pon mar 01, 2010 19:29 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Jak jesteś, to zapiszę Ci w testamencie Gumkę :mrgreen: Na Plusia niestety już się nie łapiesz, Gattarka była pierwsza.

Chciałam napisać: I po co ja się odzywałam!
Ale z drugiej strony... Lepsza Norysia niż taki Julian na ten przykład :strach: Albo Tadźka... :| :mrgreen:

Ja bym spekulowała. Julian i Tadzinka przynajmniej nie żrą gumek :twisted:
Konsekwencje historii z gumką odebrały mi BARDZO dużo zdrowia. Sama już nie wiem, czy to nie gorsze niż złośliwość Tadźki i wiadoma przywara Liliana razem wzięte :roll:

Wielbłądzio

Post » Pon mar 01, 2010 19:34 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wszystko na to wskazuje że musisz zacząć częściej udostępniać Draniom wyżej wspomniane akcesoria :wink: .
U mnie w pokoju panny mają non stop możliwość urzędowania w pościelach ale i tak zazwyczaj wybierają zaleganie na którejś szafie albo też w szafie :roll: .

bubor

Post » Pon mar 01, 2010 19:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Kasiulek, Ty dobrze przemyśl swoją propozycję! :ryk: :ryk:

Buziaki! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 01, 2010 19:58 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

bubor pisze:Wszystko na to wskazuje że musisz zacząć częściej udostępniać Draniom wyżej wspomniane akcesoria :wink: .
U mnie w pokoju panny mają non stop możliwość urzędowania w pościelach ale i tak zazwyczaj wybierają zaleganie na którejś szafie albo też w szafie :roll: .

Kot który nie lubi buszować w szafie nie jest kotem. U mnie non stop były urządzane zawody: kto pierwszy w szafie/ szufladzie, pod szufladą itp, kto szybciej wywlecze krawat, kto zgrabniej podrze skarpetkę.. ;) Taki koci urok.
Inna sprawa, że ja swoje (hmm.., jak to zabrzmiało ;) ) Plusięta w szafie odchowywałam by było Im ciepło, przytulnie i milusio i dopiero jedna z mądrych forumek zwróciła mi uwagę, że krzywdę mogę maluchom zrobić. Wygląda jednak na to że ta kocia miłość do moich szmatek może być całkiem uzasadniona. ..Brakuje mi jej.

Wielbłądzio, ja Twój wątek podczytuję od ho, ho ale dopiero teraz wyłażę z krzaczorków. Powody są dwa: funkcja ekhem śledzenia nie zawsze działa to raz, no a przede wszystkim chciałam Ci napisać żebyś się nie łamała, no. I w żadnym razie nie rezygnuj z wątku.
Wiem że czasami jest diabelnie trudno. Mi również.

Plusia

Od: Pt kwi 10, 2009 15:22

Post » Pon mar 01, 2010 20:07 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Witamy serdecznie :D

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]