tosiula pisze:Avian pisze:Bry![]()
Ziiiimnooo ... chyba tez dziś zwieję z pracy trochę się ugrzać na słoneczkuBo na razie siedzę przy biurku z nogami przykrytymi polarem
Cześć![]()
Pewnie krótką spódniczkę założyłaś i teraz ci zimno
Akurat

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Avian pisze:Bry![]()
Ziiiimnooo ... chyba tez dziś zwieję z pracy trochę się ugrzać na słoneczkuBo na razie siedzę przy biurku z nogami przykrytymi polarem
Cześć![]()
catawba pisze:Witam
po wczorajszych ciemnych chmurach i deszczu miło w końcu zobaczyć słoneczko![]()
słonecznego dzionka więc
maggia pisze:tosiula pisze:Avian pisze:Bry![]()
Cześć![]()
AkuratAvian i spódniczka? Chyba żartujesz
![]()
tosiula pisze:Pewnie mają himery na zmianę pogodyAle na śniadanko pewnie przyszły?
trawa11 pisze:.tosiula pisze:Pewnie mają himery na zmianę pogodyAle na śniadanko pewnie przyszły?
Tosiula ,Ty masz zlosliwe kotki![]()
![]()
Moje przyszly potem do kuchni , ale wcale nie były zainteresowane śniadankiemAlew miseczkach zsuchym bylo pustawo ,wiec pewnie nocą sobie podjadły
![]()
![]()
fajnie tak jest
tosiula pisze:trawa11 pisze:.tosiula pisze:Pewnie mają himery na zmianę pogodyAle na śniadanko pewnie przyszły?
Tosiula ,Ty masz zlosliwe kotki![]()
![]()
Moje przyszly potem do kuchni , ale wcale nie były zainteresowane śniadankiemAlew miseczkach zsuchym bylo pustawo ,wiec pewnie nocą sobie podjadły
![]()
![]()
fajnie tak jest
Czasem bliźniaczki zachowują sie paskudnie. Zaczepiają Torila i go przeganiają. I furczą na RatulkaA czasem nawet na siebie, jak chłopaków nie ma w pobliżu
tosiula pisze:maggia pisze:tosiula pisze:Avian pisze:Bry![]()
Cześć![]()
![]()
CześćNie wiedziałąm, że Avian to taka przeciwniczka spódniczek we własnej szafie
Avian pisze:tosiula pisze:maggia pisze:tosiula pisze:Avian pisze:Bry![]()
Cześć![]()
![]()
CześćNie wiedziałąm, że Avian to taka przeciwniczka spódniczek we własnej szafie
Nie mam żadnej![]()
Ja jestem zwierzę spodniolubne - spodniochodne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości