Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 16, 2012 14:35 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

Ja ze swojej strony dodam tylko że wystawa dla mnie była samą przyjemnością - jako osoba towarzysząca mogłam cieszyć się do woli bez stresu o kota ( no może z minimalnym, wszak pierwszy raz szykowałam kota na wystawę :oops: i do oceny nie miałam pojęcia jak mi poszło). No i zaczynam nabierać wprawy w robieniu kocich ubranek, do Warszawt jeszcze pewnie parę zrobię!

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto paź 23, 2012 9:29 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

Myślałam że z pojawieniem się w naszym domu Tiki relacje między Różowym i Sarabką trochę się uspokoją
I faktycznie dało to dość dobre rezultaty - Simbo miał sie z kim poganiać i kogo umyć więc nie męczył Sarabi, która wyluzowana nawet mniej pchykała a nawet sama zaczęła zachęcać Tikę do zabawy
Czasami nawet miałam sytuację kiedy leżąc na kanapie miałam Sarabkę na oparciu a pozostałe dwa koty ułożone na mnie lub obok mnie na dole :1luvu:
Niestety Różowemu burakowi mało jest rozrywek więc wczoraj postanowił zapolować sobie na Sarabkę - oczywiście spotkało sie to z ostrym pchykaniem i łapoczynami a Sarabka jak już wymknęla się z kąta w którym siedziała uciekła pod łóżko :evil:
Na szczęście nie zestresowała się i zaraz wyszła sobie i usiadła na stole obok mnie całkiem zadowolona i mrucząca
Czy ten Różowy burak musi koniecznie polować na kotka który nie ma ochoty na zabawy z nim kiedy obok leży koteczek który ma na to ochotę :evil:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto paź 30, 2012 8:51 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

czarna.wdowa

Post » Wto paź 30, 2012 9:40 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

Bardzo ładna dziewczynka :D
Obie ładne dziewczynki :lol:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto paź 30, 2012 9:51 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

Dziękujemy :D
Obie wymęczone i zaspane ale Tika wyszła ślicznie :wink:

czarna.wdowa

Post » Wto paź 30, 2012 15:52 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

czarna.wdowa pisze:Dziękujemy :D
Obie wymęczone i zaspane ale Tika wyszła ślicznie :wink:

Oj tam, oj tam :lol: Mogłyśmy wcześnie pójść spać ale.....siedziało się miło więc takie są konsekwencje :wink: :twisted: !

Jek

Post » Nie lis 04, 2012 22:50 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

czarna.wdowa pisze:Link do zdjęć Kicorka z wystawy :1luvu:
i razem ze swoją Dużą
https://picasaweb.google.com/1047273229 ... 0797596034

Ale piękne dziewczyny :D I ty masz 18 letniego syna? 8O
Przeczytałam wszystko o wystawach - gratulacje dla małej :ok:
Przeczytałam z "zazdrością" bo Xiana to wystawowe strachajło i chyba na tym championie skończymy :?
Czy ty jeżdziłaś z Ticą "po ludziach", żeby ją przyzwyczajać do zmiany miejsca pobytu? Niby takie miałam zalecenia, na początku nawet jeżdziłam ale zaniedbałam to, przestałam i efekty były.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon lis 05, 2012 10:02 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

Moje dziecko dziś o 9.40 stało się pełnoletnie
a o 9.10 zdało egzamin na prawo jazdy 8)

czarna.wdowa

Post » Pon lis 05, 2012 10:06 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

czarna.wdowa pisze:Moje dziecko dziś o 9.40 stało się pełnoletnie

Serdecznie gratuluje!!!! :ok:

Madre i zdolne dziecko! :1luvu:

Niech koty to docenia :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lis 05, 2012 10:17 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

Koty wybitnie robiły sabotaż :twisted:
od 1 do 3 w nocy były galopady przez dom w wykonaniu różowo-niebieskiej torpedy :evil:
około 3 do akcji wkroczyła Sarabka której towarzystwo nie dawało spać i nastał spokój :evil:
szkoda że tylko do 5 kiedy różowo-niebieskie przypomnaiły sobie ze są głodne :evil:

czarna.wdowa

Post » Pon lis 05, 2012 13:03 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

czarna.wdowa pisze:Koty wybitnie robiły sabotaż :twisted:
od 1 do 3 w nocy były galopady przez dom w wykonaniu różowo-niebieskiej torpedy :evil:
około 3 do akcji wkroczyła Sarabka której towarzystwo nie dawało spać i nastał spokój :evil:
szkoda że tylko do 5 kiedy różowo-niebieskie przypomnaiły sobie ze są głodne :evil:

Jaki sabotaz? Jaki? :twisted:

Towarzystwo dosadnie pokazywalo, iz po swojemu
trzyma kciuki i swietuje urodzinki!

I skutecznie... :lol:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pon lis 05, 2012 15:01 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

czarna.wdowa pisze:Moje dziecko dziś o 9.40 stało się pełnoletnie

Przekaż życzenia i gratulacje. Prezent dostanie przed weekendem - dosycha!

Jek

Post » Pon lis 05, 2012 15:17 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

Gratuluję staremu dziecku z obu okazji :piwa:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lis 07, 2012 14:43 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

Stare dziecko z młodą matką dziekują za życzenia :D

Nelly co do Tiki to ona ma taki charakterek od kiedy przyjechała do nas - myślę że to w pewnym stopniu zasługa hodowców
U nas w domu przewija się sporo kolegów Młodego którzy zachęcani są do brania maleństwa na ręce i noszenia w pozycji wystawowej

Maleństwo prawie 4kg maleństwo ;-) opanowało od wuja Simbo nową sztuczkę związaną z budzeniem na śniadanie
tyle tylko że Różowy tylko całuje i mruczy a Niebieskie jak to nie pomaga podgryza za usta, policzki, nos itp :evil:

czarna.wdowa

Post » Śro lis 07, 2012 19:52 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

czarna.wdowa pisze:Stare dziecko z młodą matką dziekują za życzenia :D

Nelly co do Tiki to ona ma taki charakterek od kiedy przyjechała do nas - myślę że to w pewnym stopniu zasługa hodowców
U nas w domu przewija się sporo kolegów Młodego którzy zachęcani są do brania maleństwa na ręce i noszenia w pozycji wystawowej

Maleństwo prawie 4kg maleństwo ;-) opanowało od wuja Simbo nową sztuczkę związaną z budzeniem na śniadanie
tyle tylko że Różowy tylko całuje i mruczy a Niebieskie jak to nie pomaga podgryza za usta, policzki, nos itp :evil:

No cos takiego!

Wujek Simbo! :lol:

Zawsze mowilam, ze to zlotego charakteru kot...

Dorota

[poprzednia][następna]