trawa11 pisze:Czesć Ineczko
Ceść Cioćku
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:Czesć Ineczko
maciejowa pisze:Czesc Ineczko. Mru pilnuje garnka z rybką, ale prosil, zebym cie usciskala co niniejszym czynie![]()
ciotka Mrubisowa

kinga w. pisze:Cześć, Inuś! Duża mnie do kompa nie puszcza, normalnie powiedziała ze trzeba będzie komp wyłączać w ciągu dnia bo to na nałóg zakrawa i w dodatku twierdzi że mi się dzis baty należą. No co? Mogła nie zostawiać telefonu na ładowaniu na noc...
Kłaczek okazjonalnie również niewinny.
MaryLux pisze:kinga w. pisze:Cześć, Inuś! Duża mnie do kompa nie puszcza, normalnie powiedziała ze trzeba będzie komp wyłączać w ciągu dnia bo to na nałóg zakrawa i w dodatku twierdzi że mi się dzis baty należą. No co? Mogła nie zostawiać telefonu na ładowaniu na noc...
Kłacku, moja Duza tes mi sypko wyłąca kompaDlacego ona nie lubi, jak rozmawiam z psyjacielami?
A co złego zrobił ten goopi feleton?

kinga w. pisze:MaryLux pisze:kinga w. pisze:Cześć, Inuś! Duża mnie do kompa nie puszcza, normalnie powiedziała ze trzeba będzie komp wyłączać w ciągu dnia bo to na nałóg zakrawa i w dodatku twierdzi że mi się dzis baty należą. No co? Mogła nie zostawiać telefonu na ładowaniu na noc...
Kłacku, moja Duza tes mi sypko wyłąca kompaDlacego ona nie lubi, jak rozmawiam z psyjacielami?
A co złego zrobił ten goopi feleton?
Odgryzł sie od kabla... No... Sam sie odgryzł, a teraz jest na mnie.
Kłaczek niewinnie posądzany
MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
Ceść CioćkuJutro Małgosia ma urodzinki, cy mas jus pezient dla niej?
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
ojej![]()
zapomniałam kupić![]()
ale jeszcze zdąże![]()
![]()
MaryLux pisze:To strasne! A ten tchóz tefelon jesce zęby schował i udaje, ze ich nie ma!

MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
ojej![]()
zapomniałam kupić![]()
ale jeszcze zdąże![]()
![]()
A co jej kupis? Jakąś zabaffkę?
kinga w. pisze:MaryLux pisze:To strasne! A ten tchóz tefelon jesce zęby schował i udaje, ze ich nie ma!
Oczywiście! I jest na mnie! A ktoś mnie złapał przy tym za ogon? A moze to wcale nie ja, tylko Tysiek,? Albo Dziwolągi? Czemu na mnie? Jak ktoś najmłodszy to zaraz na niego?? I o co? O głupi kabel?? To co że nie ma w domu drugiej ładowarki? Powinna być! Duża mogła przewidzieć ze ładowarki się psują!
Kłaczek rozżalony.
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
ojej![]()
zapomniałam kupić![]()
ale jeszcze zdąże![]()
![]()
zabawek ma duzo.
Chyba sukienkę jej kupię
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
ojej![]()
zapomniałam kupić![]()
ale jeszcze zdąże![]()
![]()
zabawek ma duzo.
Chyba sukienkę jej kupię
I kokardki do usków
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
ojej![]()
zapomniałam kupić![]()
ale jeszcze zdąże![]()
![]()
zabawek ma duzo.
Chyba sukienkę jej kupię
I kokardki do usków
no i jakies gustowne paputki
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Czesć Ineczko
ojej![]()
zapomniałam kupić![]()
ale jeszcze zdąże![]()
![]()
zabawek ma duzo.
Chyba sukienkę jej kupię
I kokardki do usków
no i jakies gustowne paputki
I nasyjnicek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości