dziękuję
bierę go i idę na film z nim
Moderator: Estraven
moś pisze:Cześć dziewczeta, lato sie prawie zrobilo, juz pisalam u trawki że nas znajomi namowili na Chorwacje w tym roku, tamtego lata nigdzie nie bylismy bo remont kuchni nas powalil. Nigdy tam nie bylam, podobno goraco strasznie a my pod koniec lipca jedziemy. Śpimy u Polki , cale pietro mamy do dyspozycji i calkiem niedrogo ale zarcie wozimy swoje, kuchnia tam jest a w knajpach podobno drogo ostatnio strasznie. Tylko nie wiemy czy jedziemy samochodami czy wynajetym busikiem czy autokarem, musimy sobie przeliczyc
moś pisze:A ja slyszalam że drogo troche wlasnie, podobno ostatnio podrozalo tam wszystko
moś pisze:A ja slyszalam że drogo troche wlasnie, podobno ostatnio podrozalo tam wszystko
moś pisze:No ja na pole namiotowe to już za stara i wygodna jestem, pokoje beda prywatne ale to nie tak drogo..tylko wszystko inne tam drogie jest, np jedzenie itp
trawa11 pisze:moś pisze:No ja na pole namiotowe to już za stara i wygodna jestem, pokoje beda prywatne ale to nie tak drogo..tylko wszystko inne tam drogie jest, np jedzenie itp
mozna jedzenie zabrać,ale z drugiej strony byc tam i nie spróbowac czegos ,czego u nas nie ma,to bez sensu
moś pisze:No ja na pole namiotowe to już za stara i wygodna jestem, pokoje beda prywatne ale to nie tak drogo..tylko wszystko inne tam drogie jest, np jedzenie itp
moś pisze:Nie wiedzialam, no ale juz pkoje zaklepane wiec nie ma o czym mowic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości