wlasnie bylam go nakarmic,od kilku dni daje mi sie glaskac i gada do mnie,miesiace trwalo zanim do tego doszlo,zanim mi zaufal,ale dzisiaj poszedl za mna, pierwszy raz od kiedy go karmie...szedl za mna i chcial zebym go wziela a ja nie moge...
Moderator: Estraven

sarra pisze:
wlasnie bylam go nakarmic,od kilku dni daje mi sie glaskac i gada do mnie,miesiace trwalo zanim do tego doszlo,zanim mi zaufal,ale dzisiaj poszedl za mna, pierwszy raz od kiedy go karmie...szedl za mna i chcial zebym go wziela a ja nie moge...serce mi peka k***a ze ktos pozbyl sie tak wspanialego kota poprosu brak mi slow
Niewiem jak dlugo jeszcze tak wytrzymam,to chyba kwestia czasu i...pekne,chyba go wezme bo nie daje rady odejsc jak go nakarmie,on tak bardzo pragnie czlowieka,domu,swojego kata,od samego poczatku przypadl mi do serca,od kiedy pierwszy raz zobaczylam go z bliska i spojrzalam w jego oczy,mam nieodparte wrazenie ze nalezymy do siebie...
Da się założyć na wersalkęewung pisze:Ja kupowałam w Ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90152777 ale np. Janpol też ma taki w ofercie. Ten z Ikei jest zakładany jak typowe prześcieradło z gumką. Więc nie wiem czy da się na wersalkę ubrać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości