Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ceść PepsinkoŻycę Ci duzo nowych miotełków do sarpania
Inka
nanetka pisze:MaryLux pisze:Ceść PepsinkoŻycę Ci duzo nowych miotełków do sarpania
Inka
Ceść InkaDzienkujem za zycenia
Miotełków nowych nie dostanem, ale Pańcia powiedziała, ze w ślodę psyjadom nowe mebelki tzn. nowa kanapa i nowe fotele
Som ze skóly. Bendzie co dlapać
Ale Pańcia jus mnie upsedziła i powiedziała ze zamówiła pokrowce z grubej tkaniny na te mebelki u tapira?, tarpicela? (nie pamientam jak siem to nazywało
) I nie bendem mogła dlapać
nanetka pisze:Tak myślis Inecko? Hmmm... Musem o tym pogadać z Pumeckom, bo ona jest stalsa i pewnie wiencej wie nis ja... Myślem, ze to dobly pomysł Inusiu! Dzienkujem
Wdziencna Pepsi
MaryLux pisze:nanetka pisze:Tak myślis Inecko? Hmmm... Musem o tym pogadać z Pumeckom, bo ona jest stalsa i pewnie wiencej wie nis ja... Myślem, ze to dobly pomysł Inusiu! Dzienkujem
Wdziencna Pepsi
Pepsinko, ja się tego naucyłam od Psotusia, a on w maju skońcy 12 lat, to jest strrrrrrrrrrrrasnie stary, prawda? Nawet Duza na niego mówi "stary dziad"
nanetka pisze:MaryLux pisze:nanetka pisze:Tak myślis Inecko? Hmmm... Musem o tym pogadać z Pumeckom, bo ona jest stalsa i pewnie wiencej wie nis ja... Myślem, ze to dobly pomysł Inusiu! Dzienkujem
Wdziencna Pepsi
Pepsinko, ja się tego naucyłam od Psotusia, a on w maju skońcy 12 lat, to jest strrrrrrrrrrrrasnie stary, prawda? Nawet Duza na niego mówi "stary dziad"
No staly jest!12 lat
To musis Go chyba baldzo słuchać...
![]()
MaryLux pisze:nanetka pisze:MaryLux pisze:Pepsinko, ja się tego naucyłam od Psotusia, a on w maju skońcy 12 lat, to jest strrrrrrrrrrrrasnie stary, prawda? Nawet Duza na niego mówi "stary dziad"
No staly jest!12 lat
To musis Go chyba baldzo słuchać...
![]()
Ja! Stary??? Ja jestem tylko mądry, ale wcale nie stary!
Psot obrażony
kasia86 pisze:My po Sylwestrze tak jak i przed.
nanetka pisze:kasia86 pisze:My po Sylwestrze tak jak i przed.
A to dobrze czy źle?
kasia86 pisze:nanetka pisze:kasia86 pisze:My po Sylwestrze tak jak i przed.
A to dobrze czy źle?
Ja nigdzie nie chodzę na Sylwestra już od lat, i dla mnie to jest normalny dzień jak co dzień, tyle, że strzelają i kotki się boją.
kasia86 pisze:Ja jestem szczęśliwa w swoim domku, i gdybym mogła, to bym z niego nie wychodziła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 1184 gości