Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze: pare zdjatek z lata musze wstawic. Moze choc troche poprawie sobie nastroj...![]()
takie cos ukladaja co dwa lata latem w Brukseli na Grande Place. Glownie z begonii
zamki na piasku - typowo letni sport
kalair pisze:alus1 pisze:Chat czy musisz?????????
Chcesz wszystkich zdołować?![]()
![]()
E tam! Alus, nie cieplej Ci?
Chat pisze:Jestem zalamana. Jakis swir wparowal do zlobka z nozem i zabil dwojke dzieci, jednego doroslego i zranil jedenascioro dzieciGdzies w Belgii, we Flandrii chyba, nie znam tej miejscowosci. W jakim swiecie my zyjemy?!
Chat pisze:Jestem zalamana. Jakis swir wparowal do zlobka z nozem i zabil dwojke dzieci, jednego doroslego i zranil jedenascioro dzieciGdzies w Belgii, we Flandrii chyba, nie znam tej miejscowosci. W jakim swiecie my zyjemy?!
Chat pisze:Koszmar jakis. Nasze dzieci nigdzie nie sa bezpieczne
alus1 pisze:kalair pisze:alus1 pisze:Chat czy musisz?????????
![]()
NIEEEEEEEja kcem słoneczka
alus1 pisze:Chat pisze:Jestem zalamana. Jakis swir wparowal do zlobka z nozem i zabil dwojke dzieci, jednego doroslego i zranil jedenascioro dzieciGdzies w Belgii, we Flandrii chyba, nie znam tej miejscowosci. W jakim swiecie my zyjemy?!
Nie chciałam Cię dołować - podawali u nas w wiadomościach w radio![]()
Koszmar - co takiemu strzeliło żeby do ŻŁOBKA????
kalair pisze:alus1 pisze:kalair pisze:alus1 pisze:Chat czy musisz?????????
![]()
NIEEEEEEEja kcem słoneczka
O mamo..No masz,nie płacz!![]()
![]()
Chat pisze:Dzieki za slonko. Dzis jest tak pochmurny i deszczowy dzien, ze naprawde podle sie czuje. I jeszcze do tego jest bardzo silny wiatr...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości