http://a.pl/Produkt-7170/Odra-Galaretka ... akowa-250g
Edit: zamieniłam link
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze: Teoretycznie jest to możliwe nawet w nadchodzącym tygodniu, mam nadzieję że w razie czego chłopaki będą chętne do współpracy
Marcelibu pisze: a taką galaretkę w kawałku, na wagę "żółta-biała-czerwona-biała-zielona-biała" zawsze muszę mieć. Uwielbiam ją i gdy jej nie mam, to nie wiem, czy nie jest gorzej, gdybym papierosów nie miała. Pognam po nią nawet w nocy![]()
. Uzależniłam się od niej.
Marcelibu pisze:Oczywiście nie wytrzymałam nerwowo i zadzwoniłam do labu, żeby szybciej znać wyniki krwi Meonika. Kreatynina ładnie opada: z 2,4 do 2,2. Ale mocznik poleciał do góry z 62,2 do 132,9.
moś pisze:Marcelibu pisze:Oczywiście nie wytrzymałam nerwowo i zadzwoniłam do labu, żeby szybciej znać wyniki krwi Meonika. Kreatynina ładnie opada: z 2,4 do 2,2. Ale mocznik poleciał do góry z 62,2 do 132,9.
no jak nie urok to mocznik![]()
Monia, ty sie lepiej od papierosow nie uzalezniaj, wiem co mowie, nawet w najwiekszy deszcz lece jak ich brakuje, koszmar
varia pisze:Marcelibu pisze: a taką galaretkę w kawałku, na wagę "żółta-biała-czerwona-biała-zielona-biała" zawsze muszę mieć. Uwielbiam ją i gdy jej nie mam, to nie wiem, czy nie jest gorzej, gdybym papierosów nie miała. Pognam po nią nawet w nocy![]()
. Uzależniłam się od niej.
Fuj.
Marcelibu pisze:moś pisze:Marcelibu pisze:Oczywiście nie wytrzymałam nerwowo i zadzwoniłam do labu, żeby szybciej znać wyniki krwi Meonika. Kreatynina ładnie opada: z 2,4 do 2,2. Ale mocznik poleciał do góry z 62,2 do 132,9.
no jak nie urok to mocznik![]()
Monia, ty sie lepiej od papierosow nie uzalezniaj, wiem co mowie, nawet w najwiekszy deszcz lece jak ich brakuje, koszmar
Od dwudziestu lat jestem uzależniona.![]()
![]()
Mało razy leciałam i w deszcz i o północy. Ta galaretka, to jak DRUGIE papierosy
.
Dorota pisze:Ino bez tej bialej czesci.
varia pisze:Dorota pisze:Ino bez tej bialej czesci.
I ta posypka cukrowa. Fuj.
Marcelibu pisze:Zeskrobuję, bo za słodka.
Marcelibu pisze:Od dwudziestu lat jestem uzależniona.![]()
![]()
Mało razy leciałam i w deszcz i o północy. Ta galaretka, to jak DRUGIE papierosy
.
moś pisze:Marcelibu pisze:Od dwudziestu lat jestem uzależniona.![]()
![]()
.
acha, ja to zawsze jak kula w plot![]()
varia pisze:Marcelibu pisze:Zeskrobuję, bo za słodka.
Czyli przebłyski normalności jeszcze zachowujesz, uffff.
Marcelibu pisze:C'nie?[na chwilę pożyczam]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Avian, Tygrysiątko, zuzia115 i 201 gości