Moderator: Estraven

...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq
Bolkowa pisze:To rzeczywiście tylko dom bez innego kota dla Radeckiego. Ciekawe co by na psa powiedział.
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqAvian pisze:Radek oczywiście w Palmiarni robił za gwiazdę, nawet udzielił wywiadu telewizyjnego![]()
Chłopaki na działce wypoczęci, wyluzowani, dzisiaj spokojnym krokiem przyszli do altany. Tylko nietęgie mieli miny, jak zobaczyli, że przyniosłam z powrotem Radka![]()
Radek zawitał do altany z okrzykiem na ustach "I'm back!"![]()
Monika_Krk - tak, on kocice tez tak traktuje. Trisię gonił, goni Silvę ... ale nie wiedzieć czemu, boi się Chudego![]()
On da radę każdemu, bo wielkością straszy ... on nie bije, on dręczy psychicznie. Popchnie i przewróci, a potem stoi tak nad ofiarą, dłuuuugo stoi![]()
Avian pisze:Teraz mam na tapecie akcję "kot ze zniczem na szyi" ...
Marcelibu pisze:Avian pisze:Teraz mam na tapecie akcję "kot ze zniczem na szyi" ...
Co to znaczy?
Avian pisze:Marcelibu pisze:Avian pisze:Teraz mam na tapecie akcję "kot ze zniczem na szyi" ...
Co to znaczy?
Kot z obręczą ze znicza na szyi![]()
Szeroką obręczą ... jakiemuś idiocie wpadł do głowy pomysł zrobienia z kota żyrafy![]()
![]()
![]()
Klatka-łapka już czeka na kota, tylko niech zechce ...

Avian pisze:Wczoraj w altanie była duża plama krwi, a w niej "coś", dwie wieksze fasolki, jakby nerki. Zdecydowanie jakiś organ, w każdym razie to kawałek żywego organizmu. Zebrałam w mokrą szmatkę do woreczka i zawiozę do wetki. Niech sie śmieje, ale muszę wiedzieć, czy to wyszło z kotaNerek chyba nie wydalą samodzielnie? A to własnie wyglądało jak nerki

Jahodny pisze:
Ile masz teraz stałych rezydentów w pałacu?

Monostra pisze:Avian pisze:Wczoraj w altanie była duża plama krwi, a w niej "coś", dwie wieksze fasolki, jakby nerki. Zdecydowanie jakiś organ, w każdym razie to kawałek żywego organizmu. Zebrałam w mokrą szmatkę do woreczka i zawiozę do wetki. Niech sie śmieje, ale muszę wiedzieć, czy to wyszło z kotaNerek chyba nie wydalą samodzielnie? A to własnie wyglądało jak nerki
O rany, apopleksji można dostać na taki widok, gdy nie wiadomo, co to jest. A możliwe, że coś złowiły, przyniosły do altany i zostawiły z ofiary, to co nie smakuje? Koty często zostawiają wątrobę z myszy na przykład.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości