Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chwila nieuwagi i moje łóżko zajęte!![]()
![]()
![]()
MarciaMuuu pisze:Dostałam dziś w nocy MMSa - zdjęcie Bolusia w łóżku z dopiskiem:Chwila nieuwagi i moje łóżko zajęte!![]()
![]()
![]()
A rano sie nie dodzwoniłam, ale będę nękać, a w weekend napewno Bolusia odwiedzę i obfocę
honda11 pisze:MarciaMuuu pisze:Dostałam dziś w nocy MMSa - zdjęcie Bolusia w łóżku z dopiskiem:Chwila nieuwagi i moje łóżko zajęte!![]()
![]()
![]()
A rano sie nie dodzwoniłam, ale będę nękać, a w weekend napewno Bolusia odwiedzę i obfocę
BolusiuCiociu
jerzykowka pisze:honda11 pisze:MarciaMuuu pisze:Dostałam dziś w nocy MMSa - zdjęcie Bolusia w łóżku z dopiskiem:Chwila nieuwagi i moje łóżko zajęte!![]()
![]()
![]()
BolusiuCiociu
![]()
![]()
Mereth pisze:No i chyba już można odpiąć banerek
Poddasze pisze::D![]()
![]()
![]()
![]()
\
Boluś spędzi święta już na własnej podusi... jak cudnie... echdodaje to wszystko wiary, że może się udać...
Ciociu Marcityle szczęścia dałaś nam wszystkim, że nie wspomnę o kotusiu, który będzie mógł żyć sobie spokojnie i cieszyć się tym życiem...
puss pisze:nie, raczej nie jest zamykany. ale myślę, że jeśli ciocia się zarejestruje na forum, to będzie można założyć Bolkowi nowy wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 117 gości