Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Kalair,chciałam zauważyc ,ze nie odgadlaś mojej zagadki
kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair,chciałam zauważyc ,ze nie odgadlaś mojej zagadki
Hmm..Nie przepadam za zagadkami..A po drugie,jak nie odgadłam!?Była łapka? Była!
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair,chciałam zauważyc ,ze nie odgadlaś mojej zagadki
Hmm..Nie przepadam za zagadkami..A po drugie,jak nie odgadłam!?Była łapka? Była!
to nie byla łapka
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair,chciałam zauważyc ,ze nie odgadlaś mojej zagadki
to nie byla łapka
To ogonek.
Ty lepiej męcz swoje dziecko, coby Ci kamerkę kupiło!![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair,chciałam zauważyc ,ze nie odgadlaś mojej zagadki
to nie byla łapka
To ogonek.
a po co![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair,chciałam zauważyc ,ze nie odgadlaś mojej zagadki
to nie byla łapka
To ogonek.
a po co![]()
![]()
No, na takie pytanie Ci nie odpowiem.![]()
Chcę np. Bajkę zobaczyć!![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair,chciałam zauważyc ,ze nie odgadlaś mojej zagadki
to nie byla łapka
To ogonek.
a po co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i nie tylko![]()
![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Kalair,chciałam zauważyc ,ze nie odgadlaś mojej zagadki
to nie byla łapka
To ogonek.
a po co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i nie tylko![]()
![]()
![]()
Nie wiem,o czym myślisz!
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 54 gości