to może ja zacytujeFri pisze:wstyd-wstyd sie przyznać: Canon EOS 400D![]()
mnie gryzie zazdrośc jak widze Twoje foty, zwykłą, jak mówisz, cyfrówką robione ...![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
to może ja zacytujeFri pisze:wstyd-wstyd sie przyznać: Canon EOS 400D![]()
mnie gryzie zazdrośc jak widze Twoje foty, zwykłą, jak mówisz, cyfrówką robione ...![]()
Kicorek pisze:Nie mam zapasu i pendraka też nie![]()
Łaaa, taki sprzęt... super. Moje marzenie na szczęście jest inne, ale jakby ci się przypadkiem znudził twój aparacik, to adres do wysyłki mogę podać![]()
pluszak![]()
jako etatowy zły pluszak nie bede nits zmniejszac, mogie za to zwiekszycFri pisze:pluszaku, zmniejsz pierwszy wers mojego cytatu w Twojej wypowiedzi, bo tak po oczach bije, że wstydzę sie bardziej...
abstrahując od gróźb karalnych, obie propozycje całkiem zacneFri pisze:cycki se zwiększ tubo drożdżowa!![]()
bo ogonka poskąpię wieczorem!
nikon...Fri pisze:Kicorek pisze:Nie mam zapasu i pendraka też nie![]()
Łaaa, taki sprzęt... super. Moje marzenie na szczęście jest inne, ale jakby ci się przypadkiem znudził twój aparacik, to adres do wysyłki mogę podać![]()
pluszak![]()
moje marzenie też już jest inneale musze na nie niestety zarobić...
a o czym marzysz, canon czy nikon?
pluszaku, zmniejsz pierwszy wers mojego cytatu w Twojej wypowiedzi, bo tak po oczach bije, że wstydzę sie bardziej...
chill out bo zaczyna być o używaniu, jak na mosiowym i megowymKicorek pisze:Znam osobiście jednego z moderatorów i nie zawaham się go użyć
pluszak pisze:abstrahując od gróźb karalnych, obie propozycje całkiem zacneFri pisze:cycki se zwiększ tubo drożdżowa!![]()
bo ogonka poskąpię wieczorem!a nawet obytrzy, z drożdżówką
Kicorek pisze:
o, tyz chcem wieedziec ;P Fri, bo Ci ogon do wąta wklejęKicorek pisze:Hehe, odezwała się ta, co robi kiepskie foty![]()
A właśnie, jaki masz aparacik? Bo nie pamiętam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 27 gości