Szylkretki Sa piękne!!:) Proszę o zamknięcie wątku:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 13, 2008 9:16

Mereth pisze:
kalair pisze:
kothka pisze:
Czekam na opis ;)

No więc-dzisiejsze atrakcje wyglądały tak

Pobudka 3.13.
Kotki są głodne i to obydwa! :twisted:
Położyłam się po nakarmieniu z nadzieją, że usnę.
He he....
Optymistka...
Potem zaczęły się wędrówki do kuwety..No dramat! Jak się zaczęło drapanie, to trwało ho ho ho! Ho ho ho ho... :twisted:
No to musiałam znów wstać posprzątać.
A potem zaczęło się-mardowanie pingwinka-mojego pluszaczka-NIE dla kotów! :evil: , mordowanie myszki-też nie dla kotów, przewrócenie stajaczka z płytkami, i zabawy z tekturą. Bardzo bardzo głośno szurającą!
A Lafinka jeszcze dodatkowo na znianę właziła i wyłaziła spod kołdry..Sama nie wie, czego chciała..O ludzie! :strach: :strach:
Miła noc. :twisted:

Hm...no ciekawie, nie powiem.

U nas kociaste buszują w nocy, żeby było śmieszniej zawsze w weekendy.
Jakoś w tygodniu potrafią kimać spokojnie ( oczywiście są wyjątki ), ale w sobotę albo niedzielę, to już w ogóle ciężko spać.
Pobudka niejednokrotnie o 4, 5 rano i szuru buru, jeden goni drugiego, obowiązkowe wycieczki do kuwety :roll:
No i jakoś wtedy przypominają sobie, że trzeba powchodzić tam gdzie nie można, czyli za komputer :roll: Mamy zastawioną całą tylną stronę gdzie jest komputer i kable, ale teraz Pulpecik w niedzielę nad ranem zaczął dokopywać się tam ( ło matko, nie miało mały łobuz kiedy :roll: ).
No i jak już jakimś cudem tam wlazł, wyciąganie puchatego ciałka stamtąd. Chwila moment, kopie dalej...i znowu słyszę, że jakoś tam się wpakował :roll:

Urocze!!! :D :D :D Ale że tylkow weekendy! To już nie wiem, co gorsze..Moje cały tydzień są konsekwentne! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 13, 2008 9:17

kalair pisze:
Kociama pisze:Obrazek

Witajcie Kochane
Kalair Madzia była sie wczoraj popatrzeć jak stoja sprawy remontu lodowiska :)
Podobno zagladała ukradkiem w okna waszego domu :lol: miała nadzieję że zobaczy Dziewczynki :D

A nie miałas wczoraj czkawki?
Wspominałysmy Cie bardzo serdecznie i znowu bedziemy Cie prosic o spotkanie jak znajdziesz chwilke czasu w którys dzień :D

Kociamko, witaj! Ja Was zapraszałam w zeszłym tyg. Ale Ty już potem do mnie nie zajrzałaś :roll: A chciałam się spotakać w tym tyg. Siedziałaś na innych wątkach! :twisted:
No szkoda, że Madzia nie porzucała kamieniami w okna! :lol: :lol:
Proszę dla Ciebie-

Obrazek

No to ja jestem gapulka nie z tej ziemi :(
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kiedys sie spotkamy przeciez nie?
Pozdrawiam
Madzia miała rzucać kamieniami? :roll:
Zebyś ja potem Kotami poszczuła? :twisted:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lut 13, 2008 9:17

Marcelibu pisze:
kalair pisze:
Marcelibu pisze:Witajcie

Proszę nosiu! I witanko Marcelibu!
Obrazek

Sjićny nochal! Buziory w nonia!

T o nie ten cały różowiutki, ale będzie następnym razem! :D :D
Buźka jest! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 13, 2008 9:20

Kociama pisze:
kalair pisze:
Kociama pisze:Obrazek

Witajcie Kochane
Kalair Madzia była sie wczoraj popatrzeć jak stoja sprawy remontu lodowiska :)
Podobno zagladała ukradkiem w okna waszego domu :lol: miała nadzieję że zobaczy Dziewczynki :D

A nie miałas wczoraj czkawki?
Wspominałysmy Cie bardzo serdecznie i znowu bedziemy Cie prosic o spotkanie jak znajdziesz chwilke czasu w którys dzień :D

Kociamko, witaj! Ja Was zapraszałam w zeszłym tyg. Ale Ty już potem do mnie nie zajrzałaś :roll: A chciałam się spotakać w tym tyg. Siedziałaś na innych wątkach! :twisted:
No szkoda, że Madzia nie porzucała kamieniami w okna! :lol: :lol:
Proszę dla Ciebie-

Obrazek

No to ja jestem gapulka nie z tej ziemi :(
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kiedys sie spotkamy przeciez nie?
Pozdrawiam
Madzia miała rzucać kamieniami? :roll:
Zebyś ja potem Kotami poszczuła? :twisted:

Z grzeczności nie zaprzeczę! :twisted: Trudno. Miałam dobre chęci.... :roll: A Madzi bym nie poszczuła! No coś Ty! Moim kotom ruszyć by się na dwór nie chciało! Zimno! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 13, 2008 9:21

Marcelibu pisze:
kalair pisze:
Kociama pisze:
kalair pisze:
kothka pisze:
Czekam na opis ;)

Pobudka 3.13.
He he....
Optymistka...
Potem zaczęły się wędrówki do kuwety..No dramat! Jak się zaczęło drapanie, to trwało ho ho ho! Ho ho ho ho... :twisted:
A potem zaczęło się-mardowanie pingwinka-mojego pluszaczka-NIE dla kotów! :evil: , mordowanie myszki-też nie dla kotów, przewrócenie stajaczka z płytkami, i zabawy z tekturą. Bardzo bardzo głośno szurającą!
A Lafinka jeszcze dodatkowo na znianę właziła i wyłaziła spod kołdry..Sama nie wie, czego chciała..O ludzie! :strach: :strach:

Przerypipipane :roll:

O właśnie! Tego słowa chciałam użyć! :lol: :lol: :lol:

I tak co noc...??? :roll: :conf: ... O matkozcórka! :strach:

Nie nie! Muszę być sprawiedliwa! Czasem to jest ok. 4-5. :twisted: Ale sobie wtedy pośpimy! :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 13, 2008 9:23

Rachelinka pisze:Czesc biedna Kalair :D i niedobre kotecki niedobre :evil:

Cześć Rachelinko!
No biedna jestem..A kotecki niedobre, i już! :twisted:
A dla Ciebie niedobry kotecek-
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 13, 2008 9:33

kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:
kothka pisze:
Czekam na opis ;)

Pobudka 3.13.
He he....
Optymistka...

Jakoś w tygodniu potrafią kimać spokojnie ( oczywiście są wyjątki ), ale w sobotę albo niedzielę, to już w ogóle ciężko spać.
Pobudka niejednokrotnie o 4, 5 rano i szuru buru, jeden goni drugiego, obowiązkowe wycieczki do kuwety :roll:
No i jakoś wtedy przypominają sobie, że trzeba powchodzić tam gdzie nie można, czyli za komputer :roll: Mamy zastawioną całą tylną stronę gdzie jest komputer i kable, ale teraz Pulpecik w niedzielę nad ranem zaczął dokopywać się tam ( ło matko, nie miało mały łobuz kiedy :roll: ).
No i jak już jakimś cudem tam wlazł, wyciąganie puchatego ciałka stamtąd. Chwila moment, kopie dalej...i znowu słyszę, że jakoś tam się wpakował :roll:

Urocze!!! :D :D :D Ale że tylkow weekendy! To już nie wiem, co gorsze..Moje cały tydzień są konsekwentne! :twisted:

Nie, nie tylko w weekendy, ale wtedy im się jakiś program pobudkowy włącza :lol: W tygodniu niejednokrotnie tez człowieka budzą w nocy, ale wtedy to nic i tak wstajemy 5:30, ale co zrobić, gdy w weekedn człowiek może i chce się wyspać, a tu małe łobuzy nie dają. :roll:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Śro lut 13, 2008 9:40

Mereth pisze:
kalair pisze:
Mereth pisze:
kalair pisze:
kothka pisze:
Czekam na opis ;)

Pobudka 3.13.
He he....
Optymistka...

Nie, nie tylko w weekendy, ale wtedy im się jakiś program pobudkowy włącza :lol: W tygodniu niejednokrotnie tez człowieka budzą w nocy, ale wtedy to nic i tak wstajemy 5:30, ale co zrobić, gdy w weekedn człowiek może i chce się wyspać, a tu małe łobuzy nie dają. :roll:

Bezczelne jakieś!? 8O 8O Przełączyć im program! Co to znaczy, żeby się wyspać nie można było! Skandal! Ale u mnie nie działa przełączanie. Niestety..Noc NIE służy do spania, i koniec! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 13, 2008 9:41

kalair pisze: Marcelibu-wstawiaj! :wink:

Nio to hop: dwa nochale pół-na-pół:
Obrazek
Obrazek
I jaki z niego "pingwin"??? Powinien mieć tak ładnie pod oczami - półkola. A to taki "oszukany"...
Marcelibu

Post » Śro lut 13, 2008 9:48

Marcelibu pisze:

Obrazek
Obrazek
I jaki z niego "pingwin"??? Powinien mieć tak ładnie pod oczami - półkola. A to taki "oszukany"...

Jaki fajny nochalek! :D :D
Ale ma bardzo dużo różowego, nie narzekaj! :twisted: Trafić idzie na pewno bez problemu. I ja proszę o przekazanie całuska w Cały nosiu! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 13, 2008 9:54

Dzien doberek :wink:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lut 13, 2008 9:55

kalair pisze:
Marcelibu pisze:

Obrazek
Obrazek

Ale ma bardzo dużo różowego, nie narzekaj! :twisted: Trafić idzie na pewno bez problemu. I ja proszę o przekazanie całuska w Cały nosiu! :wink:

Wycałuję po pracy!!! :D
Marcelibu

Post » Śro lut 13, 2008 9:58

trawa11 pisze:Dzien doberek :wink:

Obrazek

Hej Trawko!
I na dobry dzionek zdjątko-
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 13, 2008 9:59

Marcelibu pisze:
kalair pisze:
Marcelibu pisze:

Obrazek
Obrazek

Wycałuję po pracy!!! :D

No mam nadzieję! Tylko nie zapomnij powiedzieć od kogo! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 13, 2008 9:59

kalair pisze:
Bezczelne jakieś!? 8O 8O Przełączyć im program! Co to znaczy, żeby się wyspać nie można było! Skandal! Ale u mnie nie działa przełączanie. Niestety..Noc NIE służy do spania, i koniec! :twisted:

Oczywiście że nic nie służy do spania :twisted:
Noc służy do: ganiania drugiego kota, podgryzania nóg duzych, jedzenia obfitego śniadania, wykopek w kuwecie, robienai porządku w szafie i innych rzeczach dużych, pilnowaniu żeby duzi nie mogli za długo spać, bo inaczej będą się źle czuć i wielu innych rzeczy :twisted:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

[poprzednia][następna]